Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja Wam powiem ze jadlam i grochowke i kapisty trochę i czekolade i orzechy. Nie jem tylko ostrego bardzo bardzo bo lekko ostre też jadlam i nie jem grzybów. Ale tego akurat nigdy nie jadlam wiec mala strata. Roznicy nie widze nawet jak jadlam same suchary a byl taki czas.
Anoolka lubi tę wiadomość
-
Czekoladę też jem.
tego nie umiem sobie odmówić
w ogóle to jem duzo więcej niż jadłam. Nigdy nie jadłam 2 śniadań a teraz jem bo do obiadu to zgłodnieje strasznie. W ciąży wystarczały mi 2 kromki chleba na śniadanie to teraz 4 :p Maly wysysa strasznie ze mnie.
Przeraża mnie ilość wypadających włosów O MATKO chyba będę łysa:(
Kupiłam vitapil mama i maskę wax w aptece i ratuje sie od tygodnia, narazie efektów nie ma niestety ale czekam cierpliwie. Czytałam o zbawiennym efekcie placenty czyt. łożyska, ale nie mogę znaleźć informacji czy przy karmieniu można stosować, juz nawet orientowałam się w cenie
-
ja karmie piersią, diety nie mam żadnej, jak jest okazja to zjadam też te "zakazane" rzeczy
malutkiej nic nie jest a i kupki są kilka razy dziennie
więc to chyba zależy od dzieciaczka. Diewuszka jak maluszkowi coś zaszkodzi to na pewno zauważysz
-
Dzięki Aneta.
Juz z Mikolajem bylam kilka razy w szpitalu więc niestety wiem jak to jest ale za kazdym eazem to strasznie noli jak sie widzi cierpienie dziecka. Zresztą same wiecie
Jesli cjodzi o salatki to ja jak karmilam ,normalnie jadlam takie z majonezem -
Diewuszka poćwiczcie nóżki do brzuszka. Może rozgrzać brzuszek termoforem.
Btw. Moja mama miała takie powiedzonko: płacz matki nad srającym dzieckiem. Nie rozumiałam o co chodzi dopóki nie urodziłam dzieckaReni@, Sylwia91, Kai, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Mamusie dzisiaj pierwszy raz odwazylam się ubrać malej baby swimmera i byla zachwycona!bardzo zaciekawiona i zaangazowana w pływanie. Mamy dużą wanne i nalalam jej pełno wody wiec miala super luz. Jak wyjelam ja na przewijak to darcie jakby nie wiem co się dzialo hehe no i byl cycus i śpi pieknie teraz! Chyba się zmeczyla
Reni@, NiecierpliwaKarolina, Chwilka84, szynszyl lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny to normalne ze wlosy wychodza. W ciazy nie wypadają tak jak zwykle dlatego tetaz tak sie dzieje. U mnie jeszcze aż tak bardzo nie zauważyłam roznicy ale pewnie tez niedlugo sie zacznie
Diewuszka ja bym calego czopka dala
-
Jest co nosić
szczegolnie ze musze pilnowac wenflonu i nie bardzo moze sobie swobodnie sam lezec i bawic sie raczkami no za niego ciagnie.
Ale mysle ze w niedziele nad wypisza. Co chwila nowe przyjęcia są. Prawie co noc jakas matka z dzieckiem spi na korytarzu i dopiero kolejnego dnia po wypisach dostaje miejsce w sali. A u nas w niedziele bedzie juz tydzien. -
Dam znać co z tymi tabletkami.
Oj jeszcze jak ma sie co przerzedzać, a ja swoje włosy i tak miałam nie za gęste, to teraz to wpadam w paranoje jak widzę włosy, myślę tylko żeby skończyć karmić bo wyłysieję ale z małym nie idzie tak łatwo... Nadal butli nie akceptuje..