Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jestem z Mikołajem w szpitalu. Poszłam dziś go zaszczepić. Dziecko wyglądało zdrowo. Może dwa, trzy razy zakaslal. A tu na badaniu nagle wyszło coś w płucach. Oczywiście szczepienia nie bylo. Od razu trafiliśmy do szpitala, na rentgenie wyszły zmiany, no i jesteśmy. Wirusy to nie są, najprawdopodobniej zachlystowe zapalenie płuc. Dostaje antybiotyk dożylnie. Prawdopodobnie potrzymaja nas 10 dni.
-
nick nieaktualny
-
Chwilka84 wrote:Samym gazikiem czyścisz czy np jeszcze z rumiankiem albo czymś innym?
Chwilka84 lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Kalika, a znasz może Dermaveel?
-
szynszyl wrote:Kai na pewno się Wami dobrze zaopiekują, dużo zdrówka dla Mikołaja.
ja się zdecyduję na początek na pastę eko, bez fluoru
Wg aktualnych rekomendacji, zarówno polskich, jak i zagranicznych, pasta z fluorem (1000 ppm fluoru) powinna być stosowana od pierwszego ząbka, w ilości odpowiadającej ziarnku ryżu. Pasty bez fluoru istotnie zwiększają ryzyko rozwoju prochnicy. To by było na tyle, jeśli chodzi o wiedzę naukowaAnoolka, Chwilka84 lubią tę wiadomość
-
kalika wrote:Tak. To preparat do pielęgnacji skóry atopowej. Warto wypróbować, może u Was się sprawdzi. Dobrze, że mi o nim przypomniałas, przetestuje jak Miki na niego reaguje
Muszę w takim razie spróbować, bo ciężko z tą buźką. Tylko trudno dostępny jest ten krem z tego co patrzylam -
NiecierpliwaKarolina wrote:Muszę w takim razie spróbować, bo ciężko z tą buźką. Tylko trudno dostępny jest ten krem z tego co patrzylam
-
nick nieaktualny