Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny szok co Wasze dzieciaczki jedzą. My już wcześniej próbowaliśmy coś niepapkowatego, ale Kubuś wymiotował niestety albo w najlepszym przypadku go naciągało, więc w zakresie jedzenia dopiero raczkujemy.
ps: a tak w innym temacie to jutro jadę złożyć wypowiedzenie, znalazłam nową pracęReni@, Anieńka, Jutysia, Sylwia91, kalika lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Wam za gratulacje, jesteście kochane
Karolina zmieniam nieco branżę. Do tej pory robiłam w branży prawniczej, teraz przerzucam się na zarządzanie zasobami ludzkimi, w obu przypadkach głównie świadczę usługi językowe.
Ale dodatkowo.. zmieniam małą firmę na dużą korporację, co daje też dodatkowe benefity pozapłacowe, minus jest taki, że godziny pracy są kijowe, ale coś za coś, przynajmniej psychicznie odetchnę bo mój obecny pracodawca raczej nie należy do łatwych we współpracy. Aa no i mam trochę stresik przed jutrem, ale wypowiedzieć umowę muszę -
Dziewuszka super! Gratulacje! Z reszta byłam pewna ze tak będzie
Moje młodsze dziecię jest bardzo mało skomplikowane jeśli chodzi o jedzenie czegokolwiek, w porównaniu do starszej
Je dużo często i wszystko łyżeczka ręką, jak nadzieje na widelec to tez bez problemu trafia do buzi. Taki mały odkurzaczdiewuszka86, Sylwia91, kalika lubią tę wiadomość
-
Diewuszka super, gratulacje Od kiedy zaczynasz? To ta firma co pani miała zadzwonić?
Sylwia też myślę o tym spaniu, akurat u nas zmieści się łóżeczko, ale zastanawiam się co zrobić, żeby maluch nie budził w nocy starszego, chyba wyniosę się z sypialni z maleństwem. A taka dostawka do waszego łóżka by wam się nie zmieściła? One chyba są węższe niż łóżeczko.
Michał rzadko grymasi przy posiłkach, ale kiedyś tak nie było. A je wszystko, najlepiej mu smakuje z naszych talerzy.
-
Limerikowo gratulacje dla Zuzy i wszystkiego najlepszego z okazji roczku!!
Ola_Ola zaczynam od lutego lub stycznia, jeśli mój obecny pracodawca zgodzi się na skrócenie okresu wypowiedzenia. A tego dowiem się po południu bo jadę na rozmowę. To nie ta firma co wcześniej, coś zupełnie innego. No zobaczymy co się dziś okaże a stres mam taki, że ledwo co wmusiłam w siebie śniadanie. -
sto lat dla Zuzi i gratuluję pierwszych kroczków Basia od jakiegoś czasu tez próbuje się puszczac i robic kilka kroczkow sama, najwiecej bylo chyba 3
Olu nie chce kupować dostawki za bardzo bo nie rusze sie w pokoju poza tym bedzie musial spac tylko przy nas. zastanawiam się nad koszem mojzesza albo po prostu kłaść w wózku, Basia duzo w wózku spala w nocy bo byla przy lozku i na lenia moglam ja przez sen bujac -
Żyję Moja szefowa- mega zaskoczona i zaszokowana czemuż to chcę odejść. Póki co nie zgodziła się formalnie na skrócenie okresu wypowiedzenia, ale ma mi dać znać w przyszłym tygodniu, odniosłam wrażenie, że jednak się zgodzi.
Wróciłam do domu i po obiadku padłam spać z Kubusiem, chyba nerwy i stres odpuściły. A teraz już pełen luz a wieczorem otwieramy z mężem dobre wino. Dzięki za Wasze zainteresowanieSylwia91, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
a ja sie melduje po wizycie niestety szyjka skrocona ale nie jest zle bo ma 3.6cm. Mam się nie martwić. Dzidziuś waży 410g i prawdopodobnie będziemy mieli córeczkę bardzo się cieszmy chociaż nie jest to pewne bo miała dupkę za moim pępkiem i mało bylo widac
Kai, diewuszka86 lubią tę wiadomość
-
Diewuszka, super! Uważam, że dobre korpo nie jest złe faktycznie dużo benefitów pozapłacowych zwykle oferują.
Sylwia, skrócona??? Ja w żadnym momencie ciąży tyle nie miałam
Ale postaraj się troszkę więcej odpoczywać. No i gratuluję kolejnej księżniczkiSylwia91 lubi tę wiadomość
-
Diewuszka serdeczne gratulacje! Super, że udało się znaleźć lepszą pracę
Sylwia gratuluję kolejnej córeczki ^^
Ola_ola jak u Michasia z wózkiem dał się przekonać? Hanie da się od punktu do punktu trochę powozic, ale chwila moment i już mi wstaje i albo muszę ją nieść albo biega wszędzie tylko nie tam gdzie bym chciała ciężko z tymi spacerami. Z tego co widzę u innych to niektóre dzieci nie mają takiej awersji do wózków i sobie siedzą ładnie.
Sto lat dla Zuzi, zaraz zacznie biegaćdiewuszka86, Sylwia91 lubią tę wiadomość