Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nic nawet nie tknęłam Basia dokuczała w nocy, obudziłam ją o 7 a od 12 robiliśmy przemeblowanie i dopiero kończymy a jeszcze ile sprzątania to głowa boli. Ona już śpi ale ciekawe jak będzie spala w innym pokoju. Mam nadzieję że może to jakoś pomoże. Nie wiem kiedy ja się będę uczyć
-
Dzisiaj znowu 2h usypiania... Ja już mam.dosc budzenia jej. Ponad tydzień to praktykujemy i na początku działało a teraz się przyzwyczaiła i znowu jest to samo. Odpuszczam bo zaczęła się zanosic przy zasypianiu jakby bała się iść spać że ją obudzę... Może ma koszmary z tego zmęczenia. Nie wiem już sama ale nie poznaje dziecka aż mi jej szkoda. No cóż zostaje mi liczyć na to że z tego wyrośnie.
-
Sylwio, ja też porzucilam sposoby wszelkie, nie wierzę w żadne cudowne metody na spanie. Taki egzemplarz i już. Musi wyrosnąć. Jedyne,czego pilnuje, jest to,zeby mi nie spał po 16, bo potem problem z polozeniem się o normalnej porze. Jak wstanie wcześnie, to ma dwie drzemki, ale zwykle dospi do 8,wtedy jedną. I tyle. Koniec metod. Nie zamierzam się katować wstawaniem po kilku godzinach snu,bo u mnie to nic nie dawało poza moim wyczerpaniem. A spanie Mikiego to loteria. Dziś akurat śpi pięknie. Ja wstałam,bo idę do pracy.
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,
a moze jednak trenerzy snu?
Moja kolezanka miała klopot z synem, budził sie w nocy na wode.
I pił i sikał i pił i sikał az w końcu skontaktowała sie z Gosia ze sleepconcept.pl i jej pomogła.
Moze warto sprobowac? Bo sie wykonczycie!Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Sylwusia,
Jak ja byłam dzieckiem to tak miałam. W sensie byłam chora i lekk mi nie pomagały. Ja akurat miałam mega alergie na kurz i pyłki. Ładowali we mnie penicyline, na ktora jak sie potem okazało mialam alergie. Nikt nie wiedział dlaczego ciagle choruje, a nie chodziłam do przedszkola. Jak napisałas, ze nie wiesz skad Hubi to łapie to tak mi sie skojarzyło.
Macie w domu dywany? Zasłony? To, co gromadzi kurz?
No i nie wiem czy dobrze pamietam, ze gdzies koło Otwocka mieszkacie. Jesli tak to ostatnio mega przekroczenia smogowe sa. -
No u nas to tragedia jest z tym powietrzem. Zdaza się, że bloku obok nie widać przez dym. Ja sprawdzam stan powietrza przed wyjściem ale to i tak do mieszkania się dostaje. Mogę wydać pieniądze na oczyszczacz tylko gdzie go kupić, aby doradzili i żeby się sprawdzał.
-
Sylwia może ma kilka dni buntu i znowu będzie lepiej spać. Nie poddawaj się
Dziewczyny wpadłam z pewną nowiną dołączam do ciężarówek po dzisiejszym pozytywnym teście termin wychodzi mi na 18 października, dokładnie 18 października urodził się Leonszynszyl, kasia_1988, Kai, marlon, Reni@, Sylwia91, Limerikowo, kkkaaarrr, Jutysia, Anieńka, kalika lubią tę wiadomość