Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ibiza trzymam mocno kciuki! Musi być dobrze!
Jeszcze tylko 3h i 30minut w pracy:)
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny! Już coraz bliżej tego 2 trymestru, ale chyba odetchnę jak już będę czuć bobaska
Kurcze stresuje się troszke i chciałabym mieć częstsze wizyty, ale nie można się dać zwariować
Ja jakoś myślę, że będzie dziewczynkanie mam pojęcia dlaczego, ale z chłopca będę się również cieszyć niesłychanie
Tak widzę że przyszły tydzień pełen badań Będzieja tylko mam nadzieję, że Pani mnie dobrze zapisała na to prenatalne, bo lekarz też mi zwracał uwagę, że nie na każdym sprzęcie można robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 11:57
-
Dzien dobry dziewczyny, witam sie w 12 tygodniu
- szok!
Jakie wspaniale tutaj dzis nowinki, az serce rosnie! Gratuluje wszystkim
Milego popoludnia
PS. Ktoras z Was uzywa tu takich fajnych emotikonow, smiesznych i ruszajacych sie - wiecie moze, gdzie je znalezc? -
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Natalaa_aa, nie martw się, liczne badania potwierdziły, że USG nie jest szkodliwe dla ciąży
Ja słyszałam, ze liczne badania pokazały, ze to nie zostało potwierdzone. Nie wiadomo czy to jest szkodliwe czy nie, a ze nie maja dowodow na szkodliwosc to uznaje sie za nieszkodliwe. Tylko, ze ja tak na ludzki rozum sie zastanawiam jak to mozliwe? Przeciez to silne oddziaływanie, ktore przeswietla nasze ciało... Hymmm ja sie ograniczam z usg
Ogladałam program dokumentalny na ten temat innych źrodeł nie znam:-PWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 12:06
-
Tak, dziewczyny, ja w Irlandii mieszkam.
Do dzisiaj bylam spokojna i wydawalo mi sie,ze tak jak jest jest dobrze, ze tak bezstresowo, bez latania do lekarzy, ze i tak nie mam wplywu na wiele rzeczy. Ale dzis...juz tego taka nie jestem pewna...zaluje bardzo,ze nie poszlam prywatnie do lekarza. No nic jutro sie wszystkiego dowiem.
MMM2016 to moja druga ciaza i tak jak w pierwszej chodzilam co chwila do lekarzy prywatnie, to tym razem jakos tak chcialam isc tym irlandzkim tokiem, ale tak jak do tej pory bylam spokojna, bo mialam objawy, tak teraz zaczynam sie stresowac. Ten test tak z glupoty zrobilam, a mnie nakrecil, jak przy 13 tyg moze byc blada kreska...
Oby szybko zlecilo do jutra.https://www.maluchy.pl/li-72797.png -
Ibiza wrote:Tak, dziewczyny, ja w Irlandii mieszkam.
Do dzisiaj bylam spokojna i wydawalo mi sie,ze tak jak jest jest dobrze, ze tak bezstresowo, bez latania do lekarzy, ze i tak nie mam wplywu na wiele rzeczy. Ale dzis...juz tego taka nie jestem pewna...zaluje bardzo,ze nie poszlam prywatnie do lekarza. No nic jutro sie wszystkiego dowiem.
MMM2016 to moja druga ciaza i tak jak w pierwszej chodzilam co chwila do lekarzy prywatnie, to tym razem jakos tak chcialam isc tym irlandzkim tokiem, ale tak jak do tej pory bylam spokojna, bo mialam objawy, tak teraz zaczynam sie stresowac. Ten test tak z glupoty zrobilam, a mnie nakrecil, jak przy 13 tyg moze byc blada kreska...
Oby szybko zlecilo do jutra.
Skoro to Twoja druga ciąża to jest duża szansa, że brzuszek i piersi powiększyły się trochę szybciej niż w pierwszej ciąży. Zauważasz jakiekolwiek, najmniejsze zmiany?
-
Hej dziewczyny mam pytanie do mam z pociechami czy yslicie ze moge synka wiek 4 lata zabrac na badanie usg .Akurat mam po poludniu i nnie ma z kim zostac wiec musi jechac ze mna.Nie wiem czy nie bedzie to dla niego dobry widok.Chociaz sam upomina sie ze chce dzidzie zobaczyc.
-
lu.iza wrote:Ja w podobnym okresie miałam 177/min
jest dobrze
ale dziewczyny mialy juz usg genetyczne wyzej opisuja i tetno 178 wiec chyba ok jak lekarz nie zwrocil na to uwagi ??
-
Rutelka wrote:Super Madziuszka.
Bardzo się cieszę. Ja też liczę na córeczkę.
Ja się prawie posikałam ze szczęścia no i jak zwykle postawiłam na swoim haha
Radość nie do opisania !
Dea28 lubi tę wiadomość
-
Beattkie wrote:Ja słyszałam, ze liczne badania pokazały, ze to nie zostało potwierdzone. Nie wiadomo czy to jest szkodliwe czy nie, a ze nie maja dowodow na szkodliwosc to uznaje sie za nieszkodliwe. Tylko, ze ja tak na ludzki rozum sie zastanawiam jak to mozliwe? Przeciez to silne oddziaływanie, ktore przeswietla nasze ciało... Hymmm ja sie ograniczam z usg
Ogladałam program dokumentalny na ten temat innych źrodeł nie znam:-P -
MMM2016 no wlasnie piersi niewiele sie powiekszyly, jeszcze niedawno bardzo byly wrazliwe i wrecz nawet swierzbialy naokraglo, troche przestalo i dlatego sie martwie. a z brzuszkiem, to brzuszek mi sie zwiekszyl, ale chwilami bopje sie ,ze to tylko przez objedzenie bo ostatnio apetyt mi dopisywal. Pocieszam sie tym,ze jakby cos sie wydarzylo, to chyba mialabym jakies objawy..?
Wiadomo co ma byc to bedzie, ale mam nadzieje ,ze ebdzie tylko dobrze.
https://www.maluchy.pl/li-72797.png -
nick nieaktualnykasiaa.. wrote:Ja robie na Ursynowie w Boramed. koszt 250 zl podobno swietna jest kobieta przyjmuje w piatki od 16,00 ja do niej sie zapisalam
Ja będę mieć w Medicoverze, na Wilanowie bo tylko tam robią.
Najlepszy lekarz, najcudowniejszy, z powołania to dr.Jęczeń
Ja mam badanie w pakiecie, ale prywatnie ok 250zł