Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kkkaaarrr -> rozumiem, że chodzi Ci o to, że 200 dni pozostało Ci do porodu?
Ja się do tego nie przywiązuję, bo życie pokazuje, że różnie bywa z terminami porodów - choć z badań prenatalnych na usg wyszedł mi taki sam wynik jak licząc od ostatniej miesiączki. -
dziewczyny poszukiwana mama ktora che sie zamienic na ubranka mam 3 kartony ubranek do 2 lat dla chlopca po moim synku.Sa to ubrania glownie z USA i UK,bardzo dobre markowo Gap.Old Navy,Raulph Lauren itp.Zamienie sie na ubranka dla dziewczynki od urodzenia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja juz po usg
Niunia ma 60mm (3dni mlodsza niz OM), kosc nosowa obecna, przeziernosc 0,9, tetno 164 -lekarz mowil ze wysokie bo dzidzia sie zmeczyla fikolkami podczas badania
plci nie znamy, za malo, za wczesnie. Ale jestesmy suuuper szczesliwi! Fasolka tez - pomachala nam raczka
lu.iza, Visenna, kasia_1988, Asia_08, Pumpkin, szynszyl, Blu, NiecierpliwaKarolina, MMM2016, kehlana_miyu, kkkaaarrr, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki mam do oddania ubrania w rozmiarze 34. Czy znacie kogoś to chciałby przyjąć kilkanaście sztuk? W zmianach chciałabym, żeby ta osoba była z tego powodu szczerze radosna.... Nie chce żeby ktoś je sprzedawał.
Wydaje mi się, że stan tych ubrań jest bardzo dobry lub bardzo dobry -.
Styl bardziej młodzieżowy nawet niektóre bardzo młodzieżowe)
Mogę zrobić zdjęcia jak komuś bardzo zależy, żeby się nie zawiódł.
Za przesyłkę płaci odbiorca, albo odbiór osobisty w Warszawie;-)) -
nick nieaktualnyWitajcie!
Mam do sprzedania dwa opakowania Duphastonu 30 zł + koszt przesyłki. Data ważności 2019.
BTW Kkkaaarrr Kochanie jak się czujesz? Cały czas o Tobie pamiętam i trzymam kciuki za pomyślny przebieg i rozwiązanie :* :* :* :*
Lutówka 2016Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 06:01
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj udało się pospać trochę dłużej
wczoraj byłam u mamy w odwiedzinach i czas szybko zleciał
jutysia ja też miałam badanie w 13t+0 dni. Sam lekarz wybierał termin.
kkkaaarr aż zerknęłam ile mi pozostało 184 dni, a z kolei jest to 100 dzień ciąży
ciesze się z nowych wieści wizytowych
mój lekarz nic mi nie mówił łożysku, anie gdzie jest dzieciaczek, muszę podpytać następnym razem, to już będzie wtedy 17t+3 dni!Blu lubi tę wiadomość
-
Cześć porannie
Wczoraj zaliczyliśmy wesele, było super! Wiadomo, bez jakiś wygibasów na parkiecie (przy kankanie odpadłam) ale w miarę dobrze się czułam i nadrobiłam kontakty towarzyskie, czuje się dzisiaj jak nowonarodzona, chociaż córcia pozwoliła się "wyspać" do 7
kolejne wesele w październiku pewnie mnie ominie, wiec póki się dało to korzystałam
Pochwaliliśmy się kolejnym osobom, że jestem w ciąży, w sumie byli zdziwieni, bo jeszcze nic nie zauważyliale gratulowali, że tak szybko się zdecydowaliśmy.
Nadrobiłam to co pisałyście i tak:
Też miałam nisko łożysko w 1 ciąży, później się ładnie podniosło. Nie miałam jakiś specjalnych zaleceń żeby odpoczywać, podobno często się tak zdarza.
Jutysia, tez idę na usg prenatalne w 13+0, bo lekarka woli robić trochę później niż wcześniej. Większa szansa na poznanie płci
Ewuszka gratuluję wizyty
Przeciw rozstępom używam elancylu. Tyle mogę na razie powiedzieć, że zapach jest ok, ładnie się wchłania i nawilża. O efektach przekonamy się później
Jeżeli ktoś przeczytał mojego przydługiego posta w całości to szacuntęskniło mi się wczoraj za Wami i nadrabiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 09:37
szynszyl, NiecierpliwaKarolina, kehlana_miyu, aneta93, Jola1985 lubią tę wiadomość
-
o właśnie blu mi przypomniała o tych rozstępach
ja używam oleju kokosowego, oleju ze słodkich migdałów, masła shea i jakiś balsam Palmersa
oczywiście nie wszystkiego na razale tego masełka shea to tylko jak nie wychodzę nigdzie, bo jednak jego zapach i taka tłusta warstwa trochę zniechęca
ale powiem Wam, że jednak czuć, że skóra jest dobrze nawilżona i może uda się uniknąć jakichś potwornych rozstępów.
-
nick nieaktualnyewuszka wrote:I ja juz po usg
Niunia ma 60mm (3dni mlodsza niz OM), kosc nosowa obecna, przeziernosc 0,9, tetno 164 -lekarz mowil ze wysokie bo dzidzia sie zmeczyla fikolkami podczas badania
plci nie znamy, za malo, za wczesnie. Ale jestesmy suuuper szczesliwi! Fasolka tez - pomachala nam raczka
Świetnie, gratki! -
Hej hej
mnie też na usg genetycznym lekarka powiedziała, że mam nisko położone łożysko, na przedniej scianie. Zaczęłam o to dopytywać, czy to ok i ona na to, że pewnie się naczytalam o przodujacym, ale to nie to samo i wszystko jest w porządku, a nawet nie wiedziałam, że jest takie łożysko
na wizycie w ost. tygodniu gin prowadząca nic nie mówiła na ten temat, więc zakładam, że nic się nie dzieje.
Ja też używam masła kokosowego i o ile zapach samego masła jest przyjemny, to później zapach który zostaje na ciuchach, pościeli, dla mnie mega niefajny i przeszkadzamam nadzieję że za to będą super efekty
-
ewuszka wrote:I ja juz po usg
Cieszę się, ze wszystko jest dobrze