Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwusia100, NiecierpliwaKarolina, Limerikowo, szynszyl, Anoolka, aneta93, Blu, Sylwia_i_Niki, Ola_85, kasia_1988, Rutelka, kehlana_miyu, vella, Dea28 lubią tę wiadomość
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
A to ja dziewczyny
Powoli się zaokraglamy
U mnie waga aktualna 62 kg przy wzroście 166cm
No i aptety mi wrócił, wiec nadrabiam 2 miesiące postu. Zazdraszczam dziewczynom które zdrowo jedzą. Ja przed ciażą nalezałam do tych jedzących bardziej wegeLubię mieso ale głównie piers z indyka lub kurczaka.
A teraz, proste rzeczy! Smażony kotlet schabowy w panierce! do tego ziemniaki z koperkiem. Ah czekam na młodą kapustę!
Marzy mi się ognisko wciełabym sobie kiełbaskę z musztardą
Wiec widzicie jednych odpycha od miesa a mnie w drugą stronęBlu, Rutelka lubią tę wiadomość
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
Asia_08 wrote:piekne brzuszki
Dużo przytylyscie do teraz? U mnie minus 1 kg do wagi sprzed ciąży. Gin kazał mi przytyć..
Dzidzia ładnie rośnie i na 90% bedzie baby boy
ja w I trymestrze przytyłam 2 kg - czyli książkowo.
Teraz za tydzień mam kolejną wizytę więc zobaczymy ile przytyłam przez kolejne 4 tygodnie
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
kehlana_miyu wrote:Podsumowanie dzisiejszych badań prenatalnych:
- maluch ma już 7,6cm!
- kość nosowa obecna, a NT 1,7
- obie półkule mózgowe, wszystkie komory i przedsionki serca, żołądek, pęcherz, dwie rączki, dwie nóżki - wszystko na miejscu
- serduszko bije pięknie i regularnie, 169 uderzeń na minutę
- coś tam sterczy, więc na 80% jest chłopcem, ale niebieskich ubranek jeszcze nie kupuję, zobaczymy, czy się potwierdzi
W dodatku charakterek ma po tatusiu, pani doktor prawie się poddała próbując skłonić go, coby się łaskawie odwrócił profilem - stukała, pukała, próbowała przez brzuch i przez pochwę - na nic, mały obrócił się po ponad 20 minutach, ewidentnie dopiero wtedy, kiedy sam miał na to ochotękehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Walleriana i Szynszyli ale macie piękne brzuszki
u mnie jeszcze nic kompletnie nie widać. Niestety dolegliwości pierwszego trymestru jeszcze na dobre nie odpuściły. Juz bywają dni ze czuje się naprawdę super. Ale od wczoraj znowu wymiotuje
dziś moja 2. Wizyta u ginekologa. Stresuje się troszkę co powie i jak tam nasz maluszek. Nie mogę się doczekać aż go zobaczymy
u mnie waga 66,5 przy wzroście 178. Od początku Ciąży minus 2kg. Rosnijmy zdrowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 11:36
-
nick nieaktualnyBlu wrote:Dziewczyny super macie brzuszki
prawdziwe sexi mamuśki
Witam nowa koleżankęcoś mi się wydaje, że jakby policzyć, to te nasze panny forumowe będą miały co wybierać, bo chłopaków ci u nas dostatek
Sprawdzałyscie czy pleć z usg zgadza się z chinskim kalendarzem płci? Podobno jest skuteczny w 90% tak uwazaja chinczycy, a amerykanskie badania pokazaly, ze sprawdza sie w 85%. Ja mam przeczucia, ze bedzie dzziewczynka, kalendarz pokazuje dziewczynke, a usg nicMMM2016 lubi tę wiadomość
-
Beattkie wrote:Sprawdzałyscie czy pleć z usg zgadza się z chinskim kalendarzem płci? Podobno jest skuteczny w 90% tak uwazaja chinczycy, a amerykanskie badania pokazaly, ze sprawdza sie w 85%. Ja mam przeczucia, ze bedzie dzziewczynka, kalendarz pokazuje dziewczynke, a usg nic
Piękne macie brzuszki.
U mnie nie sprawdził się w żadnej ciąży. U mojej przyjaciółki też nie. -
Beattkie wrote:Sprawdzałyscie czy pleć z usg zgadza się z chinskim kalendarzem płci? Podobno jest skuteczny w 90% tak uwazaja chinczycy, a amerykanskie badania pokazaly, ze sprawdza sie w 85%. Ja mam przeczucia, ze bedzie dzziewczynka, kalendarz pokazuje dziewczynke, a usg nic
Dobre z tym kalendarzem chińskim
Z ciekawości sprawdziłam i syn wychodzi
Wg usg (ale to jeszcze nic pewnego) tez syn (drugi...)
No zobaczymy
-
nick nieaktualny