Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na usg w 14tc byłam pewna chłopaka, dużo odstawalo... Teraz to jest nic, zglupialam przez to. Na szczęście nie planuje żadnych zakupów przez najbliższe 3 tyg więc spokojnie poczekam
wezmę to usg do lekarza na NFZ, zapytam co On sądzi
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
Ana to jest zabawne ale na samym poczatku organy plciowe wygladaja baaardzo podobnie u obu płci. Sama zobacz- tu na forum u gory jest wstawione zdjęcie:
https://www.babyboom.pl/forum/temat/czy-mozna-i-jak-zaplanowac-plec-dziecka-chlopiec-dziewczynka.1147/page-6188 -
Rzeczywiscie, nawet myślałam że po prawej jest chłopak a to dziewczyna
MMM2016 Ja na żadną, mnie ucieszy i chłopak i dziewczyna, ale mąż marzy o dziewczynie, więc teraz jest szczęśliwy jak nigdy. Z tego względu może byłoby lepiej jakby dziewczyna zostałaKKasiaKK, Rutelka lubią tę wiadomość
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
lu.iza wrote:A jak długo myslisz bedzie sie mieścił w tym większym łóżeczku?
lu.iza lubi tę wiadomość
-
lu.iza mnie również takie niby skurcze i twardnienie brzucha się zdarza,ale biorę nospe i magnez i dużo odpoczywam.
U nas imię wybrane-Jakub:)mąż wymyślił, mnie również się podoba.
Trochę się martwię , bo podskoczyły mi neurocyty i crp, niby jeszcze w normie bo do 6 jest ok a ja mam 5,5 ,ale już się martwię. W poniedziałek mam wizytę kontrola u swojego lekarza to zapytam się czy powinnam przyspieszyć wizytę u ginekologa,bo wstępnie mam ja zaplanowana dopiero na 11 maja...
I wiecznie stres i zamartwianie się,ehhhhh:( -
Dzień dobry,
U mnie kolejny słoneczny dzień sie zapowiada, mały wstał o 5 i teraz znowu poszedł spać a ja nie moge z łóżka sie podnieść. Jestem zła na mojego chłopa jelopa i to on zajmował sie synkiem o ranao dziwo dobrze sie bawili.
Muszę sie zebrać i pojedziemy pózniej do sklepu bo siostrzeńcowi prezent na urodziny musimy kupićBlu, Rutelka lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny! Tak sobie podczytuje, az postanowiłam dołączyć
tp mialam na 30 ale po wczorajszym usg genetycznym wyszło że dzidzi jest większe i według pomiarów na 21. Sama jestem ciekawa jak to wyjdzie. Któraś z Was czuje już ruchy maluszka?
moje na usg bardzo się wierci, aż nie mogę się doczekać kiedy będę czuć te kopniaki
adrenalina, Blu, Rutelka lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 fajnie ze dołączyłaś do nas
Kasiowa tak trzymajmój wczoraj razem z małą pojechali na zakupy wrócił padnięty
nie przyzna się ale chyba zrozumiał, że to nie jest sielanka jeżdżenie z małym dzieckiem i tachanie siat
jeszcze wczoraj puściła mi się krew z nosa, także musze przystopować... co w moim przypadku jest trudne...
U nas tez ładnie, pewnie spacer zaliczymy. Odliczam powoli do wizyty za tydzień, żeby podglądnąć co tam w brzuchu słychać
Dziewczyny a kupowalyście juz coś na kleszcze? Macie jakieś rozeznanie, bo w TV non stop gadają, że w tym roku będzie plaga i trzeba się chronić...
Pozdrowienia zwłaszcza dla chorowitków:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 09:10
-
Moje drogie, jadąc do pracy zahaczyłam o pobieralnie krwi. Dowiedziałam się wczoraj o programie PREVFNAIT i od razu postanowiłam wziąć udzuał. Tutaj link i szczegóły o co chodzi: http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/
Może i którąś z was zainteresujeBlu, MMM2016, powerglide, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, czy któraś z Was miała badanie czystości pochwy? Nic z tego nie rozumiem, rok temu miałam calkowicie inny wynik a teraz:
II/III (drugi/trzeci stopień)
Lactobacillus spp. - dość liczne
pałeczki Gram (-) - liczne
leukocyty - dość liczne