Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Fajne te leginsy? Nie przeswituja?
Właśnie się zastanawiam czy pójść do Lidla.
Ja kupiłam 2 sztuki, czarne długie i szare trochę krótsze. Sa dwa rodzaje materiałów. Ja wybrałam te z pudełek z bardziej elastycznego materiału, bezszwowe wiec pod obcisła sukienkę czy bluzkę tez bedą ok. Te drugie sa jakby bardziej bawełniane ale wydawały mi sie bardziej prześwitujące po naciągnięciu. Ale tez były fajne i napewno posłużą do końca ciąży. -
nick nieaktualnyNiecierpliwaKarolina wrote:Fajne te leginsy? Nie przeswituja?
Właśnie się zastanawiam czy pójść do Lidla.
Ja wlasnie z tego wzgledu Poprosilam meza, zeby kupil mi te spodnie ciazowe. Boje sie leginsow jak przeswituja i odbijaja tak smiesznie no ten tego z przodu;-) -
nick nieaktualny
-
Tak samo jak sprintem zaszłam w kolejną ciążę, tak samo sprintem się z nią żegnam...
Chce mi się wyć ...
Miałam dziś iść po receptę i poszłam do lekarza, ale rano zaczęłam delikatnie plamić krwią, kazał powtórzyć HCG, potem było tego coraz więcej...
HCG negatywne...
Przepraszam, że wprowadziłam chwilę smutku, ale poprzednim razem obiecałam dziewczynom, że dam znać o ciąży bo jakoś się z nimi zżyłam i tak samo z Wami...12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jestem zapisana już do poradni genetycznej w Łodzi, na 1 sierpnia, tylko jak się zapisywałam to babka powiedziała, że mają kontrakt do końca czerwca i jeszcze nie wiedzieli czy im przedłużą, muszę zadzwonić i się zapytać.
Może coś mi więcej badań zrobią jeśli dostarczę im też papier z tej ciąży, mimo, że poronienie na bardzo wczesnym etapie ?
Po 2 poronieniu robiłam pare badań w kierunku zespołu antyfosfolipidowego, ale ujemne wyszły.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
nick nieaktualnyJackeline, bardzo mi przykro!!
jak przeczytalam twoj post toaz mnie cos w brzuchu scisnelo i slabo mi normalnie.... takie wiesci a u jas juz krotko przed 20 tc i ruchy dziecka, straszne sa te poronienia , sama przezylam tez na bardzo wczesnym etapie wiec wiem jak to jsst.... trzymaj sie cieplo, glowa do gory bedzie dobrze, musi.... !
-
Canario wrote:Wy będziecie wybierać imiona wózki i łóżeczka a ja wszystko już mam
trochę mi smutno bo bardzo lubiłam te przygotowania, a tym razem mnie to ominie, ale z drugiej strony w portfelu tez więcej zostanie
ale pocieszyc oczy zawsze mozna
-
tez kupilam i legginsy i koszulki w lidl
a dla małej body, fajne są, łatwe do wyprania ale zawyżony rozmiar jakby co
moja nosi momentami 92, a tu 74/80.
a dla małego wzięłam większe... lepsze są kopertowe dopóki będzie wiotki
jak ja nie lubiłam kaftaników.......
-
sarciu - przepraszam
Nie przejmujcie się aż tak mocno, u Was musi być wszystko dobrze, rozumiecie?
Już tak daleko zaszłyście, u Was będzie dobrzeCały czas za Was trzymam kciuki :*
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Jacqueline wrote:Tak samo jak sprintem zaszłam w kolejną ciążę, tak samo sprintem się z nią żegnam...
Chce mi się wyć ...
Miałam dziś iść po receptę i poszłam do lekarza, ale rano zaczęłam delikatnie plamić krwią, kazał powtórzyć HCG, potem było tego coraz więcej...
HCG negatywne...
Przepraszam, że wprowadziłam chwilę smutku, ale poprzednim razem obiecałam dziewczynom, że dam znać o ciąży bo jakoś się z nimi zżyłam i tak samo z Wami...
Trzymaj się Kochana :-*
i nie poddawaj! -
nick nieaktualnyJacqueline, przykro bardzo. Ale wiesz co? Pamiętaj, nic nie dzieje się bez przyczyny. Zawsze wszystko jest po coś. Myślę, że Ty czekasz na to wielkie COŚ i w końcu się doczekasz.
Nie poddawaj się! Łatwo mi mówić, wiem. Ale musisz być silna i trzymać się w jednym kawałku. Dla siebie, faceta, przyszłej fasolki. Trzymam kciuki!
-
nick nieaktualny