Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny chłopcy łatwi są w obsłudze jeśli chodzi o mycie sprzętu, nawet jak wycieranie chusteczkami to w każdą stronę możecie, a u dziewczynek tylko w stronę pupci nie odwrotnie.
Ja mojemu przy pindolku nie grzebie, ale wszystko Wam powie lekarz w szpitalu nie martwcie się!!! -
Jacqueline gratuluję Kochana, spokojnej ciązy Ci życzę i szczęśliwego finału!
My mamy wanienkę do kąpania, wiaderka nie przemawiają do mnie.
Co do kąpieli rodziców z dzieckiem ja nie widze nic dziwnego, tylko ja np założyłabym strój do takiego pluskania, u mnie nie ma z tym problemu. Jak ktoś chce czemu nie.
Przecież na basen też idziemy z dzieckiem :p
My do pupci używamy tylko po kupalu novea na odparzenia i nigdy nie było odparzeń.
MMM cudowne wiesci!
Angelstw cudownie, rośnij zdrowo!Blu lubi tę wiadomość
-
lu.iza wrote:Dziewczyny! Chyba wybrałam kosmetyki dla małego
pół dnia spędziłam na szukaniu i czytaniu, zależy mi żeby wszystkie były w miarę tej samej firmy i chyba zdecyduję się na hipp baby. Czy któraś z Was stosowała i może się wypowiedzieć? Sroka o ma o nich dobre opinie jeśli chodzi o skład: http://www.srokao.pl/2015/11/analiza-hipp-babysanft.html
Zastanawiam się jeszcze nad momme http://mommecosmetics.com/ ale za te już są droższe a równie ok.
Interesowałyście się już tematem? Macie coś fajnego?lu.iza, Blu lubią tę wiadomość
-
MMM2016 wrote:Wczoraj byliśmy na usg:)
Z małym wszystko dobrzePomiary są prawidłowe:) Waży 581 g
Dostaliśmy płytę i zdjęcia:) Widzieliśmy jak mały ziewahaha
Łożysko, o dziwo, mam na przedniej ścianie. Jest krótkie i grube ale nie przodujące.
Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni, w gabinecie spędziliśmy godzinę....
Opis jest naprawdę szczegółowy. Jesteśmy umówieni na ostatnie z trzech najważniejszych usg w ciąży - w okolicach 31 tc -
angelstw wrote:Hej Dziewczyny
Dla tych które mnie jeszcze pamiętają
wczoraj byłam na kolejnej wizycie
mamy serduszko!Skrzacik rośnie ma 1.07cm
tym razem wszystko jet pięknie!
Bardzo miły ten dopisek na pierwszej stronie przy Aniołkowych Mamusiach którym się udało!aż się uśmiechnęłam przez łzy do siebie. Dziękuję Dziewczyny za kciuki!
rośnijcie spokojnie Mamusie i Dzidzie! -
Bardzo miły ten dopisek na pierwszej stronie przy Aniołkowych Mamusiach którym się udało!aż się uśmiechnęłam przez łzy do siebie. Dziękuję Dziewczyny za kciuki!
rośnijcie spokojnie Mamusie i Dzidzie!
Angelstw gratuluje bardzo. Trzymam kciuki. Zdawaj relacje jak u Was. Powodzenia.
Ja przy Lili używam Mustelli, mają min. Płyn do przemywania. Do smarowania olej kokosowy.a do pupy bepanthen Maść doraźnie ale oparzeń Noe było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 08:20
-
nick nieaktualny
-
Reni@ wrote:Ja od poczatku do kapieli Oillan. Super sie sprawdził u synka. Do pupy bephanten albo zwykłe bambino. Po pierwszej wizycie u pediatry pewnie dostaniemy masc pieluszkową. Mały nie mial ani jedego odparzenia dzięki niej.
-
Asia_08 wrote:Ja łykam to żelazo od ok 1,5 miesiąca z dodatkiem kwasu foliowego i niestety nie było poprawy przy ostatnich badaniach. Hemoglobina 11,1 i hematokryt 33. Jakie Ty masz wyniki?
Teraz wspomagam leki wyciągiem z buraka w tabletkach, barszczykiem czerwonym, sokiem z pokrzywy, natka pietruszki, mięsem wołowym. Lekarz powiedział ze jak teraz nie bedzie poprawy to skieruje mnie do szpitala na dożylne dokarmianie -
Melduję się po urlopie. Było ekstra i oczywiście za krótko.. niestety chyba troszkę się przeforsowałam i wczoraj dostałam zalecenie polezenia pare dni bo mialam takie dziwne uczucie napierania na pochwe od środka. Szyjka niby wyglads w porządku, 38mm, tylko Borys sie w nią pcha za bardzo i zrobił się malutki lejeczek dlatrgo mam poleżeć, we wtorek kontrola, mam nadzieję że się poprawi!
Zapewne nie nadrobie 2 tygodni na forum, więc pozostaje mi miec nadzieję że były to 2 tygodnie dobrych wiadomościBlu, szynszyl, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Aaa, trochę poczytałam i tak sie cieszę z cudownych wiadomości!!
Jacqueline, trzymam wszystkue 4 kciuki!!
angelstw, to wspaniała wiadomość, gratulacje!! Masz już kawał czlowieka w brzuszku
Dea, niech to będzie najpiekniejszy dzień w twoim życiu, przynajmniej najpiekniejszy do czasu narodzin babelkowwszystkiego dobrego!!
Dea28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rośnijcie spokojnie Mamusie i Dzidzie!
Wspaniałe wiadomościCieszę sie bardzo
I pewnie, ze pamiętam
Trzymajcie sie zdrowo:)