X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Październikowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam te poduchy! Ja mam motherhood, ale zobaczycie, że to będą najlepiej wydane pieniądze :)

Posti77 lubi tę wiadomość

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lu.iza wrote:
    Polecam te poduchy! Ja mam motherhood, ale zobaczycie, że to będą najlepiej wydane pieniądze :)
    Ja mam mothrthood. Kupilam na olx uzywana, ktora wygladała jak nowa;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis nie mam nastroju, poplakalam sie bo durna baba na miesnym nie chciala mnie obsluzyc i kazala ji stac w kilkunastoosobowej kolejce mimo ze byla akurat przy filetach ktore potrzebowalam, to wyszlam stamtad z takim ciśnieniem ze myslalalm ze wybuchne!! Takke neray mnie trzymaja ze, z, oddychaniem az mam problemy. :/

• Chwilka84 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia123, nie warto poświęcać swoich i teraz juz Maluszka nerwów, przez jakąs zrzędliwa babe!!!

Anoolka lubi tę wiadomość

ex2bi09komf7ydjp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, właśnie się zastanawiam czy nie kupić tej poduchy. Brzuch co raz większy i czuję jak mi "spada" jak leżę na boku. Stawy biodrowe bolą. A na plecach brzuch ciągnie :/

Jaki kształt macie? Na YT znalazłam instrukcje dla różnych kształtów właśnie SuperMami. Zastosowanie szerokie, nawet jako poducha do karmienia się nada.

https://www.youtube.com/watch?v=XwO2g7gphKQ

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kształt C. Moim zdaniem wydawał sie byc najlepszy :)
    Ja tez kupiłam na olx. Naja zdejmowane pokrowce łatwo wyprać. Ja kupiłam praktycznie nieużywana. Wiec polecam sie rozejrzeć bo zamiast 140 za motherhood zapłaciłam 60 :)

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam tylko ze sa antyalergiczne i przyjemne w odpoczynku. Potem nadają sie do karmienia i jsk dziecko juz siedzi jako kojec :) same plusy.

• Reni@ Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumpkin wrote:
    Dziewczyny, właśnie się zastanawiam czy nie kupić tej poduchy. Brzuch co raz większy i czuję jak mi "spada" jak leżę na boku. Stawy biodrowe bolą. A na plecach brzuch ciągnie :/

Jaki kształt macie? Na YT znalazłam instrukcje dla różnych kształtów właśnie SuperMami. Zastosowanie szerokie, nawet jako poducha do karmienia się nada.

https://www.youtube.com/watch?v=XwO2g7gphKQ

Ja mam prostą calkiem. Dla mnie super. Nie chciałam takiej która służy tez za poduszkę pod głowę.

f2wli09kkp6omcr9.png
    zem33e5ekx8vdc7s.png
    Aniołek 11 tc [*] 07.2015
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kojec motherhood, też kupiłam używaną na olx, ale wygląda jak nówka, płaciłam 50 zł. Kupiłam ją bez przekonania a nie wyobrażam sobie teraz spać bez niej :)

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • szynszyl Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam poofi w kształcie "9" też zakupiona na olx chyba za 70 zł (a nowa 229 zł -zwariowali!) , a nie widać użytkowania, pokrowiec można zdjąć i wyprać :) i ona jest z takiego mięciutkiego polarku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 20:56

3jgx3e3kscbj73hd.png
  • marlon Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam poduszkę typu C
    https://supermami.pl/pl/poduszki-ciazowe/poduszka-ciazowa-bawelniana-typu-c-98.html

i jest boska!
    Bardzo polecam!

atdci09kteyfwsql.png
    4b9ah00cplkhwdqn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adrenalina wrote:
    Dodam tylko ze sa antyalergiczne i przyjemne w odpoczynku. Potem nadają sie do karmienia i jsk dziecko juz siedzi jako kojec :) same plusy.

Tez mam C. Nigdy nie spałam na poduszce wiec sie obawiałam, ale same plusy;-)

Zdecydowałam sie na Matherhood ze wzgledu na wypelnienie poduszki. Dla mnie to bardzo wazne, zeby wypelnienie bylo lepsze niz w standardowych poduszkach;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 22:16

• NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam C :-) SuperMami. Drogie nie są. Ja to mam zbyt bujną wyobraźnię, więc takie rzeczy jak pościel i poduszki muszę mieć nowe :-P

Chwilka84, Anoolka lubią tę wiadomość

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny! Wahałam się między C a 7. Wybrałam w końcu 7, bo nie lubię mieć czegoś między nogami ;P A przy 7 będę miała i podparcie dla brzucha i dla pleców. Mam nadzieje, że się sprawdzi. Na stronie SuperMami pokrowce były w dobrej cenie 20zł więc wzięłam jeden żeby na zmianę był.

marlon, pielegniarka_w_mundurze lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumpkin wrote:
    Dzięki dziewczyny! Wahałam się między C a 7. Wybrałam w końcu 7, bo nie lubię mieć czegoś między nogami ;P A przy 7 będę miała i podparcie dla brzucha i dla pleców. Mam nadzieje, że się sprawdzi. Na stronie SuperMami pokrowce były w dobrej cenie 20zł więc wzięłam jeden żeby na zmianę był.

Pumpkin bardzo fajna. Nie wiedziałam nawet, ze jest taka w ksztalcie 7. I tez mozna trzymac ja miedzy nogami jak trzeba;-) w ciazy dzieki temu nie sciska sie macicy i podobno ładniej rosnie bez ucisku i mniej boli.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam właśnie na dopplera.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pumpkin wrote:
    Jak mam 7 i jest przecudowna ! ! Podparcie pod plecy i między nogi można włożyć. Super. Polecam bardzo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 08:06

• Asia_08 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podczas najbliższych usg zapytajcie swojego lekarza o Vasa Previa (naczynia przodujące), warto wykluczyć lub zdiagnozować za wczasu. Poczytajcie w necie co to jest. U mojej znajomej to właśnie zdiagnozowali.

uwo93e3kacedpezy.png
  • India9 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Mam pytanie odnośnie poduszek super mami - w środk7 są jakieś granulki?? Czy poduszka szeleści przy zmianie pozycji? I myślicie, że da się później wygodnie karmić na niej malucha mimo jej gabarytów?

ex2b6iyegfxxj3a2.png
‹‹ 420 421 422 423 424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ