Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dzis nie mam nastroju, poplakalam sie bo durna baba na miesnym nie chciala mnie obsluzyc i kazala ji stac w kilkunastoosobowej kolejce mimo ze byla akurat przy filetach ktore potrzebowalam, to wyszlam stamtad z takim ciśnieniem ze myslalalm ze wybuchne!! Takke neray mnie trzymaja ze, z, oddychaniem az mam problemy.
-
nick nieaktualnyDziewczyny, właśnie się zastanawiam czy nie kupić tej poduchy. Brzuch co raz większy i czuję jak mi "spada" jak leżę na boku. Stawy biodrowe bolą. A na plecach brzuch ciągnie
Jaki kształt macie? Na YT znalazłam instrukcje dla różnych kształtów właśnie SuperMami. Zastosowanie szerokie, nawet jako poducha do karmienia się nada.
https://www.youtube.com/watch?v=XwO2g7gphKQ -
Pumpkin wrote:Dziewczyny, właśnie się zastanawiam czy nie kupić tej poduchy. Brzuch co raz większy i czuję jak mi "spada" jak leżę na boku. Stawy biodrowe bolą. A na plecach brzuch ciągnie
Jaki kształt macie? Na YT znalazłam instrukcje dla różnych kształtów właśnie SuperMami. Zastosowanie szerokie, nawet jako poducha do karmienia się nada.
https://www.youtube.com/watch?v=XwO2g7gphKQ
Ja mam prostą calkiem. Dla mnie super. Nie chciałam takiej która służy tez za poduszkę pod głowę. -
ja mam poofi w kształcie "9" też zakupiona na olx chyba za 70 zł (a nowa 229 zł -zwariowali!) , a nie widać użytkowania, pokrowiec można zdjąć i wyprać
i ona jest z takiego mięciutkiego polarku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 20:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadrenalina wrote:Dodam tylko ze sa antyalergiczne i przyjemne w odpoczynku. Potem nadają sie do karmienia i jsk dziecko juz siedzi jako kojec
same plusy.
Tez mam C. Nigdy nie spałam na poduszce wiec sie obawiałam, ale same plusy;-)
Zdecydowałam sie na Matherhood ze wzgledu na wypelnienie poduszki. Dla mnie to bardzo wazne, zeby wypelnienie bylo lepsze niz w standardowych poduszkach;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 22:16
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny! Wahałam się między C a 7. Wybrałam w końcu 7, bo nie lubię mieć czegoś między nogami ;P A przy 7 będę miała i podparcie dla brzucha i dla pleców. Mam nadzieje, że się sprawdzi. Na stronie SuperMami pokrowce były w dobrej cenie 20zł więc wzięłam jeden żeby na zmianę był.
marlon, pielegniarka_w_mundurze lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPumpkin wrote:Dzięki dziewczyny! Wahałam się między C a 7. Wybrałam w końcu 7, bo nie lubię mieć czegoś między nogami ;P A przy 7 będę miała i podparcie dla brzucha i dla pleców. Mam nadzieje, że się sprawdzi. Na stronie SuperMami pokrowce były w dobrej cenie 20zł więc wzięłam jeden żeby na zmianę był.
Pumpkin bardzo fajna. Nie wiedziałam nawet, ze jest taka w ksztalcie 7. I tez mozna trzymac ja miedzy nogami jak trzeba;-) w ciazy dzieki temu nie sciska sie macicy i podobno ładniej rosnie bez ucisku i mniej boli. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPumpkin wrote:Dzięki dziewczyny! Wahałam się między C a 7. Wybrałam w końcu 7, bo nie lubię mieć czegoś między nogami ;P A przy 7 będę miała i podparcie dla brzucha i dla pleców. Mam nadzieje, że się sprawdzi. Na stronie SuperMami pokrowce były w dobrej cenie 20zł więc wzięłam jeden żeby na zmianę był.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 08:06