Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dzis bylam na obciazeniu glukoza, wyniki mam w normie cukrzycy nie mam jupiii :)jedynie po badaniu bylam tak skolowana ze jak wrocilam do domu to od razu do lozka bo normalnie ciemno przed oczami i slabo, zjadlam i usnelam i przed chwila wstalam.
p.s jak byscie kupowaly glukoze to zamowcie sobie w aptece ta o smaku cytrynowym, naprawde jest w smaku super, jak orzezwiajacy napoj z cytrynalu.iza, Reni@, India9, Dea28, kehlana_miyu, Rutelka, Agata84Ign lubią tę wiadomość
-
Chwilka84 wrote:Anatoolka,miałam tak samo w 15 tyg, tez pojechałam do szpitala, ale zostawili mnie 5 dni na obserwacji, na szczęście to również była "tylko" infekcja.
India9 a jaki kształt sobie kupiłas?ja myśle o C -
MMM2016 wrote:Jesteśmy po sobotnim weselu:)
Wybawiliśmy się. Musi starczyć na kilka najbliższych miesięcy
Dzisiaj czekam na zamówione książki dla syna, m.in. książka o czekaniu na rodzeństwo.
Zobaczymy jak spodoba mu się temat:)
Otrzymałam też paczkę - prezent na dzień ojca - zamówiłam dwie koszulki z tym samym zdjęciem: dla taty XL a dla syna XS
Ciekawe jak spodoba się zainteresowanym:)szkoda, że sama na to wcześniej nie wpadłam
-
Mnie też się xlandery podobają, ale niestety w tych modelach co patrzę nie można spacerówki zamontować przodem do rodzica. I tak myślę czy to duży minus.
Synka woziłam najpierw przodem, a później tyłem.
Ja też poluję na jakiś używany na olx. Najprawdopodobniej kupię tako albo riko. Chyba, że wrócę jeszcze do koncepcji x-landera -
nick nieaktualnyByliśmy na dzidziusiowych zakupach.
Kupiliśmy 3 prześcieradła po 13zl, śpiworek, ubranka, w rossmanie były pieluchy tetrowe 5 szt po 19zł. Kupiłam sobie 2 koszule do karmienia. Mąż też sobie ulzyl ciuchowo:) w factory ursus duże przeceny. W coccodrillo śpioch i body wykopałam po 5 złi skarpeteczki od maleńkich do ciut większych po 2 zł. Wzięłam wszystkie ile ich wisiało. Normalnie są po 6.90 ( trochę ich podjęło z ta cena). Tak więc dziś przecenowy dzień. Zaraz jadę do tego hipertensjologa.
Rutelka lubi tę wiadomość
-
sarcia mi właśnie położna poleciła tą glukoze cytrynową i dziś zakupiłam bo w środe ide na badania.
pielęgniarka to sie obkupiłaśja dziś wywędrowałam na szmateks naprawde cały wór ciuchów przytargałam za 40zł, w tym dzieciakom fajne ciuszki już takie większe na około 80cm i sobie bluzeczke ciążową z metką i fajne spodnie z gumką i mojemu rybaczki jeansowe z Calvina Kleina z metką za 5zł!
uwielbiam buszować po szmateksach jak tylko mam czas, pieniądze i sie dobrze czuje
polecam!
Ola_85 lubi tę wiadomość
-
Doszłam do wniosku , ze przez to przymusowe leżenie zbankrutuję
Ciągle tylko coś oglądam w internecie i kupuję
Ja na glukozę planuję w czwartek iść. Na samą myśl mnie mdli. Nie jestem specjalnym smakoszem słodyczy i pamiętam ze po ostatnim badaniu fatalnie się czułam . Jak dla mnie to za duża dawka słodkiego -
nick nieaktualnyJa tak samo pk glukozie tak sie zle czulam, ze caly dIen mialam dzisiaj w d... wrocilam do domu to musialam sie pollzyc bo poty mnie zaczelu oblewac, ciemno przed oczami i trzesace rece, szklanka wodh i bulka mi pomogly, bo pozniem usnelam i spalam 3 godziny i caly dzien przymulona...
-
nick nieaktualnyJak ktos 1 raz w ogole idzie na takie badanie to polecam zabrac ze soba mezabo organizm roznie reauguje i zeby nie wpasc na pomysl i nie wracac samej zwlaszcza prowadzac, bo nie ma zartow :)ja meza bralam ae soba i dobrze bo momentem jak jechalismy to normalnie oglupiona bylam imwszystko mi sie zlewalo
-
nick nieaktualny
-
Reni@ wrote:Doszłam do wniosku , ze przez to przymusowe leżenie zbankrutuję
Ciągle tylko coś oglądam w internecie i kupuję
Ja na glukozę planuję w czwartek iść. Na samą myśl mnie mdli. Nie jestem specjalnym smakoszem słodyczy i pamiętam ze po ostatnim badaniu fatalnie się czułam . Jak dla mnie to za duża dawka słodkiegoReni@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pielegniarka_w_mundurze wrote:Polecam dr. Gryglasa. Jest fantastyczny.
Moje zalecenia:
Dopegyt 500-500-250-250
Trandate - 100mg
Końskie dawki.
Holter RR CO 3 TYGODNIE ;((((((((((((((((((
Mózg mi paruje od tego.
Nie zazdroszczę, ale czego się nie zrobi dla dziecka