Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
pielegniarka_w_mundurze wrote:Bolą was wzgorki lonowe? Mnie dzis w nocy zaczął boleć lekko.W ciągu dnia jak chodziłam to bardziej. Polezalam dosyć długo. I teraz mnie lekko cmi. Tak z lewej strony bardziej.
Boli. Czasem dość mocno. Po dłuższym chodzeniu bardziej. Czasami na stojąco nie mogę założyć majtek, bo jak podniosę nogę to rwie jak cholera. -
pielegniarka_w_mundurze wrote:W dopplerze mi wyszło ze mam niewydolne żyły odpiszczelowe na długości obu ud. I niewydolne 3 perforatory. Cokolwiek to jest. Kurwa odkąd jestem w ciąży to byłam u lekarzy z 1000000razy. I jutro znowu we wtorek tez w czwartek i piątek. Wiecie że mam już dość tego wszystkiego. Cały czas jakieś gowno się do mnie przyczepia. Jak urodzenia to pójdę do psychiatry. Jak nie oszaleje do tego czasu.
Nie dziwię się, ze masz dosyć, każda by miała
Na pocieszenie - do października już bliżej niż dalej -
Dea28 wrote:Dzień dobry.
Tak piszecie o tych poduszkach że pewnie sama sie zastanowie czy nie kupić bo coraz ciężej mi się śpi -
adrenalina wrote:Im szybciej sie zdecydujesz tym wiecej z niej skorzystasz
Ja jak sie zastanawiałam to wlasnie z takiego założenia wyszłam. I jedyne czego żałuje to ze nie zrobiłam tego wczesniej
Gdyby ktoś mi się dał z taką położyć w pierwszej ciąży to już dawno bym taką miała, a ja głupia mówiłam sobie, że to zbędny wydatek
Kupiłam używaną, ale wiedząc jakie to wygodne spokojnie kupiłabym i nową. Polecam.
I co dla mnie na duży plus to ta motherhood spokojnie jako rogal do karmienia posłuży i będę mogła ją tak owinąć, że dziecko będzie wyżej trochę co zredukuje u mnie potrzebę zbędnego schylania się jako, że wielkością biustu nie grzeszę. -
Limerikowo wrote:Sylwusia Twoje lozeczko ma 2 czy 3 poziomy? Zdejmowany bok przyda sie na pozniej.my mamy 3 wyjmowane szczeble ale jeszcze z nich nie korzystamy.w sumie juz czas.trzeba tylko bedzie dogladac by mala bez kapci wchodzila.czasem mowi:wejsc by ja, na 30sec tam wlozyc i potem:zejsc
-
pielegniarka_w_mundurze wrote:Bolą was wzgorki lonowe? Mnie dzis w nocy zaczął boleć lekko.W ciągu dnia jak chodziłam to bardziej. Polezalam dosyć długo. I teraz mnie lekko cmi. Tak z lewej strony bardziej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pumpkin wrote:Dziewczyny, jaki macie stosunek do:
1. Sterylizatorów (nie do mikrofali)
2. Podgrzewaczy butelek
Waham się.
Z pierwszym dzieckiem nie mialam ani jednego ani drugiego. Teraz tez nie kupuję. Jak dla mnie te rzeczy sa zbędne. Ale to oczywiscie moje zdanie -
nick nieaktualny