Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Blu wrote:India i tak nieźle, ja mam plus 8
i to ważyłam się po wakacjach, na których wydawało mi się ze jem mniej i więcej się ruszam
marze, żeby nie przekroczyć 70 na finiszu, ale słabo to widzę
najwyżej będę się katować chodakowską jak dojdę do siebie po porodzie :p
bardziej mnie psychicznie meczy niz fizycznie
Anoolka lubi tę wiadomość
-
Blu wrote:Ja nie odczuwam presji otoczenia, żeby być szczupłą zawsze. Sama mam motywację, żeby dobrze się czuć w swoim ciele. Po 1 porodzie nic się nie zmieniło, wiec mam nadzieje, ze po drugim będzie tak samo
o mega diecie nie było mowy, bo karmiłam, ćwiczyłam sobie w domu jak się udało 2-3 razy w tygodniu i zostały mi 2 kg.
poza tym dobrze się czuję kiedy ćwiczę
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie siedzę i popijam sobie glukozę. W smaku okej pierwsze pol kubka pozniej coraz gorzej ale wypije. Lubię słodkie. Bardziej odstrasza mnie zapach. Jak woda z sola. A smak woda z cukrem zaprawiona wata cukrowa
Kasik2, Blu, Reni@ lubią tę wiadomość
-
India9 wrote:Ja mam tak samo
poza tym dobrze się czuję kiedy ćwiczę
To ja raczej ćwiczę jak muszęa po ciąży ćwiczenia na brzuszek szybko działają, to super motywuje!
Uśpię małą to wrzucę zdjęcie brzuchami już dawno zasłonił wszystko na dole, nie mówiąc o biuście który już nie wiem ile rozmiarów urósł
-
nick nieaktualnyOsobiście uważam, że takie brzuszki powinny wyskakiwać już w 4 miesiącu ciąży a nie w 7.
Cudownie jest je oglądać. I powiem wam, że nawet moje +13kg nie znaczy za wiele, jak widzę w lustrze mój piękny brzuszek
Później oczywiście zaczynam psioczyć na niego - trudno założyć skarpetki, nogę podnieść żeby do wanny wejść, wstać z łóżka, przekręcać się w nocy z boku na bok... ALE i tak warto
Miłego dnia dziewczyny!
adrenalina, Blu, Kasik2, India9, Dea28 lubią tę wiadomość
-
U mnie +4,5kg, czyli obecnie 58,5kg. Powoli czuję się jak małe słoniątko, choć podobno wylądam bardzo dobrze i wszytkie kilogramy poszły mi w brzuch i cycki (co mnie cieszy bo te miałam bardzo małe). Mam ogromną nadzieję, że po porodzie nie będę miała jakichś gratisowych kilogramów, moja mama wychodząc ze szpitala ważyła dokładnie tyle co przed ciążą, mam nadzieję, że to dobra wróżba
Wszystkiego dobrego dla wizytujących w tym tygodniu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 10:28
Blu, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
heh... ja mialam 2 tyg temu 9 kg na plusie..
ale co sie dziwić cale zycie mialam tendecje do tycia.. przez ostatnie lata uprawialam sporty i wagę utrzymywałam..Ale jak tylko sobie pofolgowalam od razu na mnie wchodziło.. Najgrosze ze wchodzi od pasa w dół...czy w kochanebiodra i uda... do tego puchną mi łydki wiec mowie Wam..czuje sie "cudownie"
Jedynie w dlugich sukienkach czuje komfort własnego wyglądu...
aktualnie ważę 69 kg przy wzroście 1.66. Mam nadzieje że max jaki przytyje to jeszcze 5-6 kg..biorąc pod uwagę ze jeszcze 3 miesiece przed nami..
A przeciez jem normalnie nie obżeram się ale trudno nie tyć jak sie siedzi lub leży.. bo nie moge przeciążac organizmu
Ale..tak jak wszytskie tu piszecie.. Dziecko najwazniejsze, a kg? zawsze mozna zgubić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 11:02
Limerikowo, Dea28 lubią tę wiadomość
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
Kasik2 wrote:Blu fajny brzuchol
i tak jak mój jest już większy niż biust
A gdzie tu jeszcze do porodu!
Śmieje się, że jak siedzę to mam balkon dla cyckówdo porodu miałam niewiele większy poprzednim razem :d ale sprawdził mi się jeden przesąd, teraz mam brzuch bardzo do przodu, taki szpic, ale kości od miednicy czuje
z córa miała okrąglejszy, ale nie aż taki do przodu. Nie chwalimy się ze będzie chlopiec, a i tak wszyscy zgadują
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam brzuszek w takim ksztalcie pileczki arbuza jak pisze Sarcia a bedzie dziewczynka, poprzednio bylo identycznie
Kolezanki w pracy obstawialy ze chlopak i grubo pomylily sie przegrywajac duza tabliczke czekolady
Kol z pracy co jest 2.5 tyg przed mna ma brzuch rozlany na boki i oczekuje synaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 14:47
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
Jesli chodzi o glukozę to pierwsze pol kubka nawet w miarę
lubię słodkie konsystencja i zapach mi nie odpowiadały. Moze dlatego ze byłam bardzo bardzo głodna i przełknęlabym wszystko co by mi dali
z druga połowa było gorzej.
Pozniej mnie troche mdlilo wiec musiałam sie czymś zając zeby nie myślec o wymiotach. Bo bałam sie ze jeszcze raz bede musiała iść na to badanie.
Jak juz beda wyniki w necie to wrzucę to pomożecie zinterpretować jak sie znacie.