Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
pielegniarka_w_mundurze wrote:Ja zamówiłam, proszek do prania i płyn, linomag płyn do kąpieli, wkładki laktacyjne. Tyle pamiętam.
Wow, i to az 300 zł wyniosło!
Az sie boje brac za swoje zakupy i zamawiac..
nie mam jeszcze nic
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
Ja dopiero po porodzie będę sie kontaktowała z położną. Przy pierwszym dziecku jak jeszcze byłam w szpitalu mąż pojechał zgłosić dziecko do ośrodka zdrowia i dali mu namiary na położną. Teraz pewnie będzie ta sama bo wiem ze jeszcze pracuje.
Wiem ze można sobie wybrać położną jaką sie chce, ale mnie jakoś specjalnie nie zależało na kimś konkretnym. Nie miałam nikogo z polecenia. Moze gdybym miała to bym zrobiła inaczej -
nick nieaktualny
-
Evelle wrote:Ja mam zlozone od czerwca i pozostałe mebelki też wietrzy się, poczatkowo mialo dziwny zapach świeżego drewna i farby sprzątam w pokoiku dwa razy w tygodniu co najmniej ale to z nudy ...
Przekonałaś mnie!zdecydowanie musi się wywietrzyć
Chwilka84, Reni@, Evelle, Blu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwaKarolina wrote:Dziewczyny, czy macie już poskładane/poskręcane łóżeczka?
Bo tak mnie korci...
Moje drugie turystyczne lozeczko stało miesiąc w salonie i cały czas mówiłam, że musi bo się suszy bo myłam. Ale po miesiącu juz mi ciężko było przekonać męża, ze jeszcze schnie i zabrał je do sypialni buuuuChwilka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
walleriana wrote:Co zamawiałyście w aptece?
W sierpniu biore sie za wyprawkę stad moja ciekawość
U mnie wyszło 500zł
Zamówiłam podkłady poporodowe, majtki poporodowe, pampersy, chusteczki nawilżane, patyczki i waciki, płyny do prania, do kąpieli, Sudocrem i tam kilka jeszcze rzeczy i tak jakoś wyszło -
Ja już po wizycie. Wszystko ok. Mały waźy 990 gramów to już prawie 1 kg szczęścia
Szyjka 40 mm zamknięta. Mały jest główką w dół ciekawa jestem czy tak już zostanie do porodu.
Dziewczyny, ale maluchy ładnie rosną tylko się cieszyćReni@, Rutelka, Kai, NiecierpliwaKarolina, szynszyl, kehlana_miyu, Ola_Ola, Jutysia, Blu, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiewuszka86 wrote:Ja już po wizycie. Wszystko ok. Mały waźy 990 gramów to już prawie 1 kg szczęścia
Szyjka 40 mm zamknięta. Mały jest główką w dół ciekawa jestem czy tak już zostanie do porodu.
Dziewczyny, ale maluchy ładnie rosną tylko się cieszyć
Gratki dziewuszka i zdrówka dla Was!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 17:37
-
diewuszka86 wrote:Kehlana my chyba jako jedne z ostatnich chodzimy jeszcze do pracy. Jak długo planujesz jeszcze pracować? Ja myślę do końca sierpnia, ale nie wiem czy tyle dam radę, zobaczymy.
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Dziewczyny, czy macie już poskładane/poskręcane łóżeczka?
Bo tak mnie korci... -
Pochwalę się
zamówiłam dziśpierwsze rzeczybdla Boryska, może nic wielkiego, kilka pajacy w Smyku, ale najważniejsze było aby się przełamać, teraz to czuję że już poleci
Pumpkin, Reni@, Rutelka, Chwilka84, NiecierpliwaKarolina, szynszyl, kehlana_miyu, KKasiaKK, Blu, Dea28, India9 lubią tę wiadomość
-
Beattkie wrote:Zapisałam się. Czy ktoś się wybiera z osobą towarzysząca? Bo zastanawiam się czy męża brać:p
Ja bede na warsztatach najbliższych 3 sierpnia
ps. idę z mężemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 18:03
Rutelka lubi tę wiadomość
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
...i po raz chyba 100 poukładałam (a dokładnie po rozkładałam , obejrzałam i złożyłam) ciuszki mojego Skarbka:)
A teraz siadam na olx poszukać jakiś cukierków, wczoraj o tym pisałyście i stwierdziłam, że nie będę tłumic swojego instynktu:)Pumpkin lubi tę wiadomość
-
walleriana wrote:Co zamawiałyście w aptece?
W sierpniu biore sie za wyprawkę stad moja ciekawość