Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Dziewczyny, przepraszam, że nie piszę, ale zdołowana jestem i jakoś nawet nie mam ochoty internetu włączać.
Nadal nic nie wiem. Nadal nic się nie dzieje. Robią tylko w kółko ktg i faszerują nospą.
Pytalas kogos jakie maja plany w stosunku do Ciebie? No bo gdybys kroplowke miala to ok ale tabletki mozesz w domu brac -
NiecierpliwaKarolina wrote:Dziewczyny, przepraszam, że nie piszę, ale zdołowana jestem i jakoś nawet nie mam ochoty internetu włączać.
Nadal nic nie wiem. Nadal nic się nie dzieje. Robią tylko w kółko ktg i faszerują nospą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 10:22
-
Reni@ wrote:Pytalas kogos jakie maja plany w stosunku do Ciebie? No bo gdybys kroplowke miala to ok ale tabletki mozesz w domu brac
No właśnie w tym cały żart. A zapytać nie ma kogo, bo na każdym obchodzie inny lekarz i jak o coś pytam to mówi, że nie wie, bo mnie nie zna, nie widział wyników, itd. Położne też nic nie wiedzą. "Pytać lekarza". -
kkkaaarrr wrote:A czy mialas moze pobierany posiew z szyjki i z siuskow? Na wyniki czeka sie 7-10 dni, ja wlasnie z tego wzgledu siedzialam tydzień. Gdyby posiew wyszedl zly to kroplowka, dlatego trzymają. Mowili mi w szpitalu, że rozne infekcje bakteryjne moga byc przyczyna naglego skrocenia szyjki dlatego to badali.
Nie miałam. Zwykłe badanie moczu w tamtym tygodniu. Wyniki podobno ok. I z krwi raz morfologia, crp i tarczycowe. Od piątku nie mam żadnych badań poza ktg. -
Kurcze, znowu posty wcięło ;/
Ja po wizycie. Na szczecie szyjka bez zmian, zamknięta i długość tak jak ostatnio 32 mm
Oby tak dalejDea28, NiecierpliwaKarolina, Ola_Ola, marlon, Sylwusia100, kehlana_miyu, kkkaaarrr, aneta93, Rutelka, Blu, India9, Limerikowo, szynszyl lubią tę wiadomość
-
KKasiaKK to super że tak mało przytyłaś. Ja gdybym miała więcej ruchu to by było inaczej a tu nie wolno ze względu na szyjke, na basen nie wolno bo co rusz infekcja i tak siedze na d... w domu ech
Ty o wózku a ja dziś włożyłam materacyk do łóżeczka i położyłam ceratke i prześcieradło chciałam zobaczyć jak to będzie wyglądać po czym mąż wszedł do pokoju i mówi że dzieckiem pachnie
Kai to szczupła jesteś. ja startowałam z wagą 89kg przy wzroście 165cm. ale zawsze taka kluska ze mnie była a nawet i większaale po ciąży bede sexi mama! mam zamiar zrzucić choć na 80-85kg dla mnie to już bedzie sukces.
marlon to podobnie mamy. ja mam jutro ważenie w przychodni u położnej ciekawe....Chodakowska i Mel B obowiązkowo!
Renia to super. No wcięło posty. Wkurzające to jest.Reni@, marlon, Rutelka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam dziś na KTG. Opóźnienie 2,5 godziny. Masakra. Tylek mi zdretwial.
Badanie wyszło dobrze, skurczów brak, ruchy prawidłowe i płyn tez ok. Kolejne 17.08. Dostałam kartę do liczenia ruchów.
Poza tym mam potworne zapalenie gardła. I augmentinumieram na bol uszu i gardła. Kicham non stop. Laryngolog powiedział ze taki okres i sporo tego jest. Gdybym nie przyszła do końca tygodnia to rozwinelaby się angina. Leze plackiem.
szynszyl lubi tę wiadomość
-
Pielęgniarko, współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
Ja przytyłam na razie 7kg, co mnie cieszy, bo zaczynałam ciążę z nadwagą i bałam się, że będzie gorzej. Zobaczymy, ile mi przybędzie przez następne dwa miesiące...Rutelka lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Ja przytyłam na razie 7kg, co mnie cieszy, bo zaczynałam ciążę z nadwagą i bałam się, że będzie gorzej. Zobaczymy, ile mi przybędzie przez następne dwa miesiące...
Ja jestem +6, dotarlam do psychologicznej granicy 60kg, niby nie duzo jak na 170cm wzrostu, ale jakos mnie ta waga z "6" na poczatku przeraza. Byloby super gdybym skonczyla z wynikiem ponizej +10, nadzieja jestWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 19:23
aneta93, Rutelka, marlon lubią tę wiadomość