Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kai mnie tez dzisiaj brzuch się napina, postałam chwile w kuchni i juz dał o sobie znac.
Teraz wstalismy z drzemki i zajadamy sie lodami bakaliowymi, które odkryłam ostatnio w Biedrze (Sympfhonia-polecam, tanie i pyszne).
Rano byłam zanieść posiew na powtorne badanie.Zobaczymy
Najwazniejsze, że Mały szaleje.
Żabcia, z doświadczenia to Ci powiem, że najważniejsze że znaleść dobrego lekarza, który po prostu wie co robi.Nam się udało przy drugim IVF. -
Ja dzisiaj byłam na prywatnej wizycie, mały prawie 2.2kg! Ale u tego lekarza zawsze cos zawyżone wszystko jest :p nogi długaśne, az o 2 tyg dłuższe, reszta o kilka dni do tygodnia ale te nogi... niezły przystojniak mi sie szykuje
Reni@, Blu, Beattkie, Chwilka84, Kasik2, szynszyl, NiecierpliwaKarolina, kehlana_miyu, Rutelka, Jutysia, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Żabcia my sie staraliśmy tylko albo az 5 miesięcy, w koncu pojechaliśmy na narty do Austrii i w dwa dni przed moimi urodzinami poczeliśmy małego
takze chyba relaks i odstresowanie nam pomogło tak jak to mówią
poza tym ja sie poczęłam w Niemczech wiec moze dlatego w Polsce nie chciał sie zmajstrować :p
Blu, Rutelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylu.iza wrote:Ja dzisiaj byłam na prywatnej wizycie, mały prawie 2.2kg! Ale u tego lekarza zawsze cos zawyżone wszystko jest :p nogi długaśne, az o 2 tyg dłuższe, reszta o kilka dni do tygodnia ale te nogi... niezły przystojniak mi sie szykuje
Super. Gratki:)lu.iza lubi tę wiadomość
-
Żabcia Real one wrote:szynszyl jak to zrobilas ?
Przede wszystkim stwierdziłam, że muszę się pozbyć moich nadprogramowych kg (ok 10 )przejście na dietę paleo (generalnie 0 zboża, słodyczy, produktów mlecznych itp ) i regularne ćwiczenia (bieg + ćwiczenia dywanowe). Do tego kilka przydatnych suplementów i poszło
luiza może wyskoczy szybciej jak tak ładnie rośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 21:11
-
Tak dużo piszecie że nie nadążam czytać.... Ja wczoraj wizyta, jak na razie szyjka bez zmian, wszystko oki, ale mam odpoczywać bo moja ginekolog na urlop 3-tygodniowy ... byłam dzisiaj w pepco i kupiłam śliczny kombinezon jesienny akurat na wyjście ze szpitala... a tak poza tym to strasznie mocno kopie mnie dzidzia mam nadzieję, że dla Was mają te dzieciaszki więcej litości
Reni@, szynszyl, Rutelka, Limerikowo, Blu, India9 lubią tę wiadomość
-
lu.iza wrote:Wychodzi dokladnie 66 centyl, ale jestem przerazona :p ja wiecej niz 3.5 nie urodzie :d jak dojdzie do tej wagi to mu podwine pepowinke na supelek... Hihi :p
Mój wg ostatniego usg w ogóle się w siatce nie mieścilu.iza, Blu, Pumpkin, India9, Chwilka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya.badziak wrote:Tak dużo piszecie że nie nadążam czytać.... Ja wczoraj wizyta, jak na razie szyjka bez zmian, wszystko oki, ale mam odpoczywać bo moja ginekolog na urlop 3-tygodniowy ... byłam dzisiaj w pepco i kupiłam śliczny kombinezon jesienny akurat na wyjście ze szpitala... a tak poza tym to strasznie mocno kopie mnie dzidzia mam nadzieję, że dla Was mają te dzieciaszki więcej litości
Tak z ciekawości ile taki kombinezon w pepco kosztuje? -
a.badziak wrote:Tak dużo piszecie że nie nadążam czytać.... Ja wczoraj wizyta, jak na razie szyjka bez zmian, wszystko oki, ale mam odpoczywać bo moja ginekolog na urlop 3-tygodniowy ... byłam dzisiaj w pepco i kupiłam śliczny kombinezon jesienny akurat na wyjście ze szpitala... a tak poza tym to strasznie mocno kopie mnie dzidzia mam nadzieję, że dla Was mają te dzieciaszki więcej litości
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Beattkie wrote:Tak z ciekawości ile taki kombinezon w pepco kosztuje?
-
Mój też kopie, ale każdy jego ruch sprawia mi ogromną radość. Niestety, ale z uwagi na to, że jest owinięty pępowiną (i to nie raz:() to jak tylko jest jakaś cisza w brzuchu to od razu lekka panika, ale poruszam brzuchem, pukam do niego i zawsze odpowiada. W pon wizyta u GIN, ciekawe co mi powie. Liczę że się jeszcze odwinie.
Jutro jeszcze posiew i mocz, ale internista zasugerował mi, że mam kamienie/piasek na nerce, stąd non stop mam problemy z wynikami moczu.
Gemini i Smyk zamówiony, więc jest dobrze.
Przeglądam teraz ciuszki i chyba na wyprawkę do szpitala to muszę kupić trochę rzeczy, bo okazało się, że nie mam tego za wiele... Kupujecie roz. 56 czy 62? Ja sporo rzeczy mam kupionych w lumpeksie, ale w sumie tak bez myślenia kupowałam jak znalazłam coś ładnego-niezużytego dla chłopca (rozmiar mam nawet na 2latka) i w przystępnej cenie. A się okazało, że śpiochów i pajacyków, które są na liście do szpitala - nie mam.
Motywujecie, żeby temat ogarnąć wcześniej, gdyby nie Wy to bym do października czekała na pakowanie
-
nick nieaktualny
-
Mam troche ciuszków na 56, ok. 10 kompletow. Do szpitala też biore swoje, bo tylko zaraz po porodzie ubierają w szitalne.
Pytanie mam takie, co bierzecie do kapieli do szpitala? Jakies białe jelenie czy normalny żel i tylko plyn do hig. intymnej?