Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Elina wrote:lu.iza mam pytanie czy wiesz może co jest dobre na zaparcia bo mam od 3 dni i się boję trochę zawsze codziennie się załatwiałam a tu nic nie wiem co robić czy do lekarza iść czy coś sama mogę kupić w aptece??
Elina mam taką nadzieję ze zła passa się skończyla i skoro dzidziuś nas zaskoczył to jest silny i zdrowy.
Fakt jestem na podtrzymaniu, na zastrzykach clexane od wczoraj i pewnie tak do porodu zostanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 09:22
Elina lubi tę wiadomość
-
Iskierka33 wrote:Na zaparcia jogurt naturalny, śliwki, winogrona, a jeśli to nie pomoże to jest taki syropek lactulosum chyba się pisze...
Elina mam taką nadzieję ze zła passa się skończyla i skoro dzidziuś nas zaskoczył to jest silny i zdrowy.
Fakt jestem na podtrzymaniu, na zastrzykach clexane od wczoraj i pewnie tak do porodu zostanie.
napewno kochana będzie dobrze tylko trzeba wierzyć. ja biore duphaston od początku ciąży i nie wiem jak długo jeszcze będę brać ale naważniejsze żeby nasze dzieciątka urodziły się zdrowe. ja 9.03 mam pierwsze badanie czy bije serduszko i mam nadzieję żebędzie biło tylko trochę się martwiłam bo w 5ti5d dzidzia miałą 3mm czy to nie zamało??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Iskierka33 wrote:Elina i tak myśle.
Nie stresuj się tak....spokojnie, dzidziusie rosną własnym tempem, też dużo zależy od oka lekarza i sprzętu....takiego maluszka co ma parę mm ciężko zmierzyć....zgadzało się z tygodniami ciąży?
na wtedy byłam w 5ti5d ciąży więc nie wiem niby jak czytam na kalendarzch ciąży to się zgadza ale lekarz dziwną miał mine że takie małe więc nie wiem.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Iskierka33 wrote:Elina i tak myśle.
Nie stresuj się tak....spokojnie, dzidziusie rosną własnym tempem, też dużo zależy od oka lekarza i sprzętu....takiego maluszka co ma parę mm ciężko zmierzyć....zgadzało się z tygodniami ciąży?
najważniejsze żeby do 12 tygodnia dojść i potem będzie dobrze. a mi moja kocica się do łóżka wali chce się przytulać a dwa dni temu pryskałam ją na pchły bo miałam w łóżku masakra.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Ja też powoli myślę o śniadaniu, weszłam w nowy etap
Na początku cierpiałam na wieczny głód, tak teraz czuje że coś bym zjadła ale nie wiem co, bo tego nie , tamtego też nie
Mam kompletny odrzut od słodkiego - to akurat mi się podoba. Jeśli w pracy się zorientują to po tym właśnie
Elina, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Jacqueline wrote:Nie będzie dzidziusia w tym roku...
Świat jest do dupy...
Po południu zaczęłam krwawić jakbym @ dostała, usg robione na dwóch sprzętach, kropek niewiele urósł od badania tydzień temu, ciąża zatrzymała się praktycznie na tym samym etapie jak w zeszłym roku...
Czemu mnie to znowu spotyka...
Czym sobie na to zasłużyłam...
Zostawili mnie w szpitalu, jutro mam mieć zabieg... -
dostałam na twarzy strasznych plamek czerwonych wygladam jak saper heee.Kurcze az sie przerazilam w lustrze.Czy wy tez macie problemy z cera??Szwagierka sie smieje i mowi ze bedzie dziewczynka bo mi urode zabiera.
indiarose, Rutelka lubią tę wiadomość
-
Ola_85 wrote:Co dziś robicie dobrego na obiadek?
Ja właśnie przygotowałam zapiekankę z ziemniakami i mięsem mielonymdobrze ze dzis sie lepiej czuje bo wczoraj małżonek musiał zjeść na mieście
A na podwieczorek bedą pieczone placki z dyniWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 11:33
-
Ola_85 wrote:dostałam na twarzy strasznych plamek czerwonych wygladam jak saper heee.Kurcze az sie przerazilam w lustrze.Czy wy tez macie problemy z cera??Szwagierka sie smieje i mowi ze bedzie dziewczynka bo mi urode zabiera.
Wyszly mi takie czerwone, suche plamy na twarzy tydzien temu, ale naszczescie same zniknely! Teraz mam problem z pryszczami, nawet bedac nastolatka tyle nie mialam!