Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do przesądów ciążowych to ja chyba jednak będę miała dziewuchę - cera tragiczna. Jak wychodzę do ludzi to tylko czapkę głęboko na czoło nasuwam...
U nas był bigos wczoraj, a w zeszłym tygodniu ogórkowa:)
a teraz mam chęć na zapiekankę ziemniaczaną z mielonymno cóż, zachcianki, zachcianki.
-
Jacqueline wrote:Nie będzie dzidziusia w tym roku...
Świat jest do dupy...
Po południu zaczęłam krwawić jakbym @ dostała, usg robione na dwóch sprzętach, kropek niewiele urósł od badania tydzień temu, ciąża zatrzymała się praktycznie na tym samym etapie jak w zeszłym roku...
Czemu mnie to znowu spotyka...
Czym sobie na to zasłużyłam...
Zostawili mnie w szpitalu, jutro mam mieć zabieg...
jezu kochana co się stałoto takie niesprawiedliwe
miał być już koniec tych złych historii...
trzymaj się!
-
kkkaaarrr wrote:Aż mi głupio teraz dzielić sie dobrymi nowinami.. mimo wszystko.. nasz Bąbelek ma się dobrze, serduszko 162u/min i 11mm wzrostu
kochana taka kolej rzeczy... smutna kolej rzeczy.
My baby jesteśmy silne...
ciesze siię, że Twój maluszek jest cały i zdrowy! Ma już cały centymetr przecież !!!
-
Evvelina wrote:Ja też powoli myślę o śniadaniu, weszłam w nowy etap
Na początku cierpiałam na wieczny głód, tak teraz czuje że coś bym zjadła ale nie wiem co, bo tego nie , tamtego też nie
Mam kompletny odrzut od słodkiego - to akurat mi się podoba. Jeśli w pracy się zorientują to po tym właśnie
kochana to tak jak ja na początku wiecznie głodna a teraz nie wiadomo co jeść już nie mam pomysłów.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
lu.iza wrote:Od godziny mam ból podbrzusza taki miesiączkowy (powinnam mieć teraz okres). Biore duphaston rano i wieczorem. Moge sie wspomóc nospa? Czy lepiej sie położyć spac i przeczekać?
Powiem Ci Luiza, że mam jak Ty, za kilka dni będzie ten czas kiedy powinnam mieć planowo okres. Boje się tych najbliższych dni bo gdzieś głupia wyczytałam, że wtedy jest najgorszy czas do przetrwania? słyszałyście o tym?
ja oszczędzam się jak mogę...Elina lubi tę wiadomość
-
Ola_85 wrote:Co dziś robicie dobrego na obiadek?4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
marti_88 wrote:Powiem Ci Luiza, że mam jak Ty, za kilka dni będzie ten czas kiedy powinnam mieć planowo okres. Boje się tych najbliższych dni bo gdzieś głupia wyczytałam, że wtedy jest najgorszy czas do przetrwania? słyszałyście o tym?
ja oszczędzam się jak mogę...
a bierzesz jakieś tabletki luteine albo duphaston??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Evvelina wrote:Ja też powoli myślę o śniadaniu, weszłam w nowy etap
Na początku cierpiałam na wieczny głód, tak teraz czuje że coś bym zjadła ale nie wiem co, bo tego nie , tamtego też nie
Mam kompletny odrzut od słodkiego - to akurat mi się podoba. Jeśli w pracy się zorientują to po tym właśnie
mam tak samo jak Ty! słodycze mogą dla mnie nie istnieć. Raz na kilka dni zjem kostkę czekolady "tak z nudów" ... ale to ma dużo plusów -
Ola_85 wrote:Co dziś robicie dobrego na obiadek?
ja ide na łatwiznę bo nie mam weny dzisiaj
mielone, sałata z śmietanką i ziemniaczki...
w drodze ze sklepu mam zamiar zahaczyć o warzywniak i kupić ogóry kiszone - mają tam przepysznemizzelka lubi tę wiadomość