Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ibiza gratulacje! Ale fajnie ze masz małą juz po tej stronie brzuszka
Ja dzisiaj robie ostatnie zakupy w tym kalosze dla starszej pociechy, bo inaczej trudno wyjsc na spacer. I zrobilam zupe z dyni i szpinaku, którą podrzucila szynszyl- mega polecam bo pyszna i samo zdrowie
A teraz ide sie wybierać do ginanie powiem mam lekkiego stresa co mi powie. Mam nadzieje, ze u mnie wszystko jeszcze pozamykane.
Reni@, szynszyl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia91
Noo szczerze to az takich rewelacji u lekarza sie nie spodziewalam, chociaz czuje caly czas klucie w srodku i takie dziwne uczucie jak by maly wystawial reke i chowal chociaz wiem ze to nie mozliwe, no a ten bol @@@@@ dalej u mnie jest...imdo tego jestem na maksa wypompowana moc mnie opuscila...czuje sie jak by ktos mnie skopal -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypielegniarka_w_mundurze wrote:Przepraszam ze zaklnę. O ja pierdole.
Jutro mają mi robić test oksytocynowy!! Ja wiedziałam żeby nie iść do szpitala. Oni kombinują żeby tej cc nie zrobić. Zawału dostane.
O matko. A co to za test? Tzn. spróbują wywołać poród? Masakra jakaś... Współczuję nerwów. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIbiza gratuluję
Córka zdrowa jak rydz, 10 punktów Apgar, tylko pozazdrościć.
Odpoczywaj mamuśko, zazdroszczę Ci bardzo.
Jaka długość córki? I który to tydzień u Ciebie? Bo bym uzupełniła dane... I na kiedy miałaś termin? Na 1.10.?
Kurcze muszę na bieżąco uzupełniać, bo jak się rozhulacie dziewczyny, to się pogubię we wpisach... no i jeszcze przyjdzie moment, że i ja zniknę na 2-3 dni.
No to która następna?
Ja bym bardzo chciała... niby się boję, ale tak już zazdroszczę mamuśkom, że chęć jest większa niż strach. -
nick nieaktualny
-
Ibiza gratulacje:)i jak troszeczkę ochłoniesz daj nam znac jak było, bo my tu nadal w stresach porodowych:)
Tez właśnie myślałam o Niecierpliwej, że się nie odzywa, może wreszcie się doczekała:)
ewuszka, ja tez mam + GBS i w moczu tez mi wyszedł, dzisiaj mam nefrologa zobaczymy co powie, ale gin powiedziała,że spokojnie mam się tym nie stresować, choć nie ukrywam siedzi mi to w głowie.
Sarcia, teraz juz czekamy na wieści,że tulisz juz Maleństwo:)
Pielęgniarka, trzymaj się tam kochana i nie daj sie.sarcia123 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Sarcia ja od kilku dni też coś kicham i smarkam co chwila. Mam nadzieję że to tylko chwilowe przez zmianę pogody.
Wy też macie pełno krwi w nosie? No krwotok to to nie jest, ale ja ciągle smarkam skrzepy krwi... Sorry za opis. -
gratuluje i witam nowe maluszki na świecie.
ja was pewnie nie nadrobie nie mam czasuzatrzymałam sie na 698 stronie
dziś stwierdziłam, że między karmieniami jest czas dla mnie i na komputer jak za dawnych czasów choć zrobiłam praniePumpkin, Rutelka, a.badziak, Reni@, Anieńka, marlon, lu.iza, Blu, szynszyl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWITAMY NA ŚWIECIE!
25.sierpnia 2016 r.
1. Dea28 – SYN Adrian 2100g, 49 cm i SYN Krystian 1700g, 47 cm, godz. 7:00, poród CC w 33t3d
16.września 2016 r.
2. Ola_85 – CÓRKA Amelia 2780g, 50 cm, godz. 16:58, poród CC w 36t6d
17.września 2016 r.
3. Asia_08 – SYN Mateusz 3000g, 54 cm, godz. 10:13, poród SN w 37t0d
19.września 2016 r.
4. Ibiza – CÓRKA 3370g, ? cm, godz. 10:25, poród SN w 38t2d
Chwilka84, Anieńka, Anoolka, Dea28, szynszyl lubią tę wiadomość
-
Ibiza wrote:Hej dziewczyny. Nasza mala ksiezniczka przyszla na swiat o 10.25. 10 punktow, 3,37kg,wiec niesppodzianka bo wszyscy mowili,ze wiece. Bylo troche ciezko ale juz dawno zapomnialam o bolu. Pozniej się odezwę. Jestem zakochana