Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie dzisiejszy pomiar AFI bez zastrzeżeń, doktorkowi wyszło ok. 10, czyli przybylo od zeszlego tygodnia. Pomijając te cholerne zatoki czuję się dziś super, aż zaczynam myśleć, że to jakieś podejrzane
kasia_1988, Reni@, Rutelka, mizzelka, diewuszka86, Pumpkin, India9, Dea28, Chwilka84, kalika, Sylwia91, Blu, Sunshine89 lubią tę wiadomość
-
Kai wrote:Mnie dziś dwa razy nagłe klucie w szyjce zlapalo, ale tak intensywne, że aż mnie w pół zgielo. Jak się położyłam, to przeszlo od razu. Nie wiem, o co chodzi. Nie miałam tak wcześniej.
Mnie tez się czasami zdarza. Na szczescie nie za często
Ciekawa jestem ile waży mały ale juz ma bardzo ciasno chyba bo strasznie po zebrach daje -
nick nieaktualny
-
Ja dziś ogarnęłam moja Dame. Pocieniowalam jej włosy i bd spokój na dłuższy czas. Plus podcinanie paznokci.. gdybym w razie co w czwartek przy zdjęciu pessara coś się zadziało.
Ogarnęłam prawie laktator.
Aby jakoś sucho mi strasznie w gardle i w nosie. Mam nadzieje ze to nic złego; )Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 15:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMizzellka
nic a nic, caly czas mnie boli i w dodatku kregoslup jeszcze sie przylaczyl i protestujebol ciagly jak na @ bez zmian, czy siedze czy leze bez roznicy stale to samo, wieczorem pojade na ip lepiej byc pod kontrola juz na tym ostatnim etapie...bo w domu to roznie moze byc zwlaszcza ze ja codziennie do 16 jestem sama
-
Jestem, jestem. Po prostu jakaś niemoc mnie ogarnęła. Wczoraj i dzisiaj czuję się tak fatalnie, że zaszyłam się w sypialni, powyłączałam dzwonki w telefonach i nie wystawiałam nosa spod kołdry.
Co też zbyt mądre nie było, bo mąż po 8 nieodebranych telefonach i 3 nieudanych wizytach sąsiadki (słyszałam dzwonek do drzwi, ale miałam go w nosie) wybiegł z pracy i przyjechał sprawdzić co się dzieje. Teraz mam wyrzuty sumienia, że go tak nastraszyłam
Więc oprócz tego, że czuję się jakby mnie walec rozjechał to jeszcze mi się ryczeć chce jak sobie przypomnę przerażenie M. jak wpadł do sypialni
Niech ten dzień się już skończy! -
NiecierpliwaKarolina wrote:Ibiza, ogromne gratulacje
super! Dużo zdrówka dla Was
Co raz bardziej zaskakujecie dziewczyny
Wyjdzie na to że mamusie z problemami szyjkowo skurczowymi będą rodzić na końcuAle nie żebym wychodziła przed szereg. Ja jeszcze trochę chc posiedzieć w domu
NiecierpliwaKarolina, Pumpkin, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Reni@ wrote:Trzymaj się Karolina. Łapie Cię przeziębienie czy ogólnie spadek formy ? Chyba teraz większość z nas to przechodzi
Ja to myślałam ze może już rodzisz
Dzisiaj chyba nawet nie miałabym siły urodzić.
Nie śpię prawie w ogóle, bo strasznie męczą mnie te bóle okresowe i dość silne kłucie szyjki. Do tego boli mnie miednica jakby mi ja rozciągali na boki i bóle krzyzowe momentami aż zatykają. Chodzenie w moim wykonaniu to jakaś parodia, bo prawie pół szpagat już robię.
No i co zjem to mi niedobrze
Ale dosyć narzekania, bo Wy też przecież macie to samo. -
Ibiza - gratulacje
chyba w miarę szybko poszło
Sarcia - ale rewelacje przywiozłaś od ginato czekamy na rozwój wydarzeń
Pielęgniarko.... czemu oni to robią????? Ty na Karowej leżysz?
Ola_85 - w którym szpitalu rodziłaś?
Ja zrobiłam właśnie rafaello z kaszy jaglanej i idę robić obiad, bo chłopaki o 17 wracają.
Mam taki przypływ energii dzisiaj, że aż dziwne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 15:59
-
Kai wrote:Mnie dziś dwa razy nagłe klucie w szyjce zlapalo, ale tak intensywne, że aż mnie w pół zgielo. Jak się położyłam, to przeszlo od razu. Nie wiem, o co chodzi. Nie miałam tak wcześniej.
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Jestem, jestem. Po prostu jakaś niemoc mnie ogarnęła. Wczoraj i dzisiaj czuję się tak fatalnie, że zaszyłam się w sypialni, powyłączałam dzwonki w telefonach i nie wystawiałam nosa spod kołdry.
Co też zbyt mądre nie było, bo mąż po 8 nieodebranych telefonach i 3 nieudanych wizytach sąsiadki (słyszałam dzwonek do drzwi, ale miałam go w nosie) wybiegł z pracy i przyjechał sprawdzić co się dzieje. Teraz mam wyrzuty sumienia, że go tak nastraszyłam
Więc oprócz tego, że czuję się jakby mnie walec rozjechał to jeszcze mi się ryczeć chce jak sobie przypomnę przerażenie M. jak wpadł do sypialni
Niech ten dzień się już skończy!NiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość