Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
W 39t1d o 9:37 drogą cc przyszedł na świat Aleksander z wagą 4300 gram i 61cm długi.
Dziękujemy za wszystkie kciuki i ciepłe słowa!
Napiszę więcej jak dojdę do siebie, bo narazie jest masakraa.badziak, sarcia123, Sylwusia100, Rutelka, Chwilka84, Visenna, Reni@, diewuszka86, kalika, KKasiaKK, szynszyl, Sylwia91, Jola1985, Anieńka, Aga85, Blu, Kasik2, Ola_Ola, Evelle, Jutysia, Ibiza, Sunshine89, kehlana_miyu, ewuszka, India9, Amc, Sylwia_i_Niki, kasia_1988, Anoolka, Kai, Pumpkin, kkkaaarrr, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
linka89 wrote:To tantum rosa to w aptece się kupuje? Bo byłam dzis w drogerii rossman i nie widziałam...
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Witam się z patologii ciąży. Skurcze się utrzymują i zaraz lekarz zadecyduje co robimy. Jutro chyba będą zdejmować pessar bo może pobudzać skurcze. Czuję że niedługo chyba zobaczę się z małą...
odezwę się jutro jak przywioza mi ładowarkę do telefonu
Sylwia kochana, trzymam kciuki! Dobrze, że jesteś w szpitalu, mają większą kontrolę nad tym co się dzieje. -
nick nieaktualnyNiecierpliwaKarolina wrote:W 39t1d o 9:37 drogą cc przyszedł na świat Aleksander z wagą 4300 gram i 61cm długi.
Napiszę więcej jak dojdę do siebie, bo narazie jest masakra
Kochana, gratulacje! Czekałyśmy tu na wieści od Ciebie.
Aż mi dreszcze przeszły jak przeczytałam Twój wpis.
Po cesarce pewnie łatwo nie jest, ale synek Ci to wynagradza.4300 g - to kawał chłopa.
NiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość
-
pielegniarka_w_mundurze wrote:http://www.mamagama.pl/skip-hop-projektor-skip-hop-sowa-z-lampka-i-pozytywka.html
Moja siostra chce mi kupić taką lampkę.
Co myślicie? Na YouTube oglądałam film jak działa.
Fantastyczna jest. Ale 200 zł
Jesli to ma byc prezent to nie ma sie nad czym zastanawiac -
Sylwia91 wrote:Witam się z patologii ciąży. Skurcze się utrzymują i zaraz lekarz zadecyduje co robimy. Jutro chyba będą zdejmować pessar bo może pobudzać skurcze. Czuję że niedługo chyba zobaczę się z małą...
odezwę się jutro jak przywioza mi ładowarkę do telefonu
Trzymaj się Sylwia. Co by się nie działo będzie dobrze. Czekamy na same dobre wiadomości -
pielegniarka_w_mundurze wrote:http://www.mamagama.pl/skip-hop-projektor-skip-hop-sowa-z-lampka-i-pozytywka.html
Moja siostra chce mi kupić taką lampkę.
Co myślicie? Na YouTube oglądałam film jak działa.
Fantastyczna jest. Ale 200 złSkoro Ci się podoba, a do tego siostra ma gest i chce Wam ja sprezentowac, to ja bym się tylko cieszyła
-
NiecierpliwaKarolina wrote:W 39t1d o 9:37 drogą cc przyszedł na świat Aleksander z wagą 4300 gram i 61cm długi.
Napiszę więcej jak dojdę do siebie, bo narazie jest masakraSzybko wracaj do sił!
NiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość
-
a.badziak wrote:Wróciłam ze szpitala ktg piękne
bez symptomów skurczów także dalej siedzimy w domku i czekamy żaden przyspieszacz nie podzialal
Rutelka, Reni@, Ibiza, kehlana_miyu, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co, śmiać mi się chce z tego " leczenia" odkąd tu jestem to ciśnienie nie spada poniżej 130/90. Ostatnio ma tendencję wzrostowa; 160/90, teraz 150/90 ale najlepsze w tym wszystkim jest to, że zapomniały mi dać 2 dopegytow w południe
i jeszcze na mnie zwalila ze się nie upomnialam o drugą tabletkę bo dala mi sztukę. Udałam głupia. A potem z koleżanką w śmiech bo wcale mi nie dała. I potem mi te 150/90 wywaliło.
Codziennie na obchodach ciśnienie mam super bo sprawdzają te kontrolkęW pon mam mieć kolejny test oksytocynowy na który się nie zgodzę. Do tej pory przespalam oba. Szyjka nic się nie rusza.
A w ten pt chcą mi Foleya założyć żeby te szyjkę ruszyć.
Zastanawiam się po ch** tyle zachodu żeby na sile to wszystko robić.
Wkurwia mnie to wszystko już.
Lekarz, który mi dał wskazanie do cc i zwiększył ciśnieniowe leki powiedział ze ma nie spadać poniżej 120/90.
Chyba jutro znowu na rozmowę pójdę. -
nick nieaktualnyWITAMY NA ŚWIECIE!
25.sierpnia 2016 r.
1. Dea28 – SYN Adrian 2100g, 49 cm i SYN Krystian 1700g, 47 cm, godz. 7:00, poród CC w 33t3d
16.września 2016 r.
2. Ola_85 – CÓRKA Amelia 2780g, 50 cm, godz. 16:58, poród CC w 36t6d
3. Sunflower – CÓRKA Alicja 2600g, 51 cm, godz. ?, poród CC w 37t5d
17.września 2016 r.
4. Asia_08 – SYN Mateusz 3000g, 54 cm, godz. 10:13, poród SN w 37t0d
19.września 2016 r.
5. Ibiza – CÓRKA Julia 3370g, godz. 10:25, poród SN w 38t2d
21.września 2016 r.
6. sarcia123 – SYN Ignacy 3360g, 54 cm, godz. 09:31, poród CC w 37t0d
24.września 2016 r.
7. India9 – CÓRKA Adrianna 2870g, 53 cm, godz. 10:20, poród SN w 37t3d
27.września 2016 r.
8. NiecierpliwaKarolina – SYN Aleksander 4300g, 61 cm, godz. 09:37, poród CC w 39t1d
Chwilka84, diewuszka86, NiecierpliwaKarolina, Kasik2, Jutysia, Ibiza, kehlana_miyu, kasia_1988, Anoolka, India9 lubią tę wiadomość
-
Karolina wielkie gratulacje!!
Dziewczyny pisze żeby dać Wam znać że skurczy już nie będą hamować. Dziecko jest rozmiarem na skończony 36tc,Zdjeli mi pessar (bolało jak cholera, Wyłam wręcz z bólu) o 20 mam ktg mieć podłączone i zobaczymy. Póki co czuje skurcze. Trzymajcie kciuki!Chwilka84, diewuszka86, Rutelka, NiecierpliwaKarolina, marlon, Anieńka, Reni@, Ola_Ola, Evelle, Sylwusia100, Ibiza, kalika, linka89, Anoolka, India9 lubią tę wiadomość