Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Rutelka wrote:Nie. Ja mam rodzić sn, ale wywołują mi poród.tu taką procedura, że z mutacją mthfr wywołują w 39tc, a oprócz tego synek ma tą nerkę powiększoną.
A już teraz przypomniałam sobie. Wspominałaś kiedyś.to trzymam kciuki!!
Boli? jak się czujesz?
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
nick nieaktualnyJa jak mialam przy 1 porodzie cewnik to za to dyndajace co wystaje kazali mi pociagac co jakis czas:i jak wypadnie to do nich przyjsc, ale:mnie zakladanie nie bolalo akurat to njc strasznego nie jest dziewczyny nie martwcie sie:)
RUTELKA
Trzymam kciuki, daj znac co i jak !!!Rutelka lubi tę wiadomość
-
dziewczyny gratulacje :* przepraszam za taki ogół, ale tak szybko nam tu idzie, że nie nadążam :p Zdrówka dla Was i dla maluszków :*
India śliczna córcia!
Pielęgniarka ale Cię tam męczątrzymam kciuki, żeby poszło sprawnie!
Rutelka to już lada momentcudownie! Trzymam kciuki!
Dziewczyny ciężko się odnieść do wszystkich wpisów z tel wiec bardzo przepraszamZaliczam spadek formy na końcówce i sił mi brak na cokolwiek. ... dziś skoczyłam do fryzjera żeby sobie humor poprawić
No i dziś mieliśmy wizytęWszystko ok, wstępny plan: będziemy próbować rodzic naturalnie, jak się skończy to zobaczymy gdy dotrzemy na IP jak juz się zacznie
Reni@, India9, Rutelka, mizzelka, kalika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mmi sie pojawil stan podgoraczkowy z godzinę temu 37,8 wzielam paradetamol dzwonilam dompoloznej poradziła sciagnac pokarm bo moze kanalik sie gdzies zatkal i przez to, ale wystraszylam sie nie na zarty bomdoychczas wszystko bylo ok, mam nadzieje ze to tylko jednorazowe..
-
A my wlasnie wróciliśmy z miasta :p byliśmy ze znajomymi na bilardzie
jakiegoś powera dzisiaj dostałam i stwierdziłam ze czemu nie
mamy juz październik! Nic tylko walizki w reke i do szpitala
Blu, diewuszka86, Chwilka84, mizzelka, Kasik2, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
Kalika gratuluje synka juz po tej stronie brzuszka!
Pielegniarko, Rutelko trzymam kciuki, zeby te wszystkie zabiegi medyczne przyniosły rezultaty
India coreczka sama słodycz, jak aniolekmam nadzieję, że jest tak samo grzeczna jak wyglada
Lu.iza bardzo chcialabym zobaczyć bilarda w wykonaniu ciezarowki prawie na rozwiązaniu
Bylam wczoraj u gina. Liczylam, ze powie, se chociaz troche sie coś szykuja i dupa zbita za przeproszeniemrozwarcie na opuszek
szał. Jak wrocilam, to posprzatalam cale mieszkanie, mialam plan na dopadniecie męża też, ale zasnęłam. No nic trseba uzbroić się w cierpliwość
India9, Reni@, szynszyl, Chwilka84, kehlana_miyu, Rutelka lubią tę wiadomość
-
Reni@ wrote:Ja juz nie daję rady z tymi żebrami. Noce są straszne. Bol tak przeszywajacy że nie mogę się ruszyć. Chyba musiałabym spac na siedząco
-
U mnie skurczy brak, ale podbrzusze pobolewa czasem jak na @, do tego ból w kroczu jak chodzę no i ten śluz.
Mizzelka mówisz że śluz po pessarze? Tylko miałam zdjęty we wtorek i wtedy był taki z krwią, ale później już było sucho, a wczoraj nagle znowu. Bardzo dużo i bardzo gęsto. Pod prysznicem wypadły takie dwa skrzepy jakby śluz,nieduże. Sorry za obrazowosc.
W ogóle lekarze tutaj mają dziwne podejście. Lepiej jak się nic nie dzieje i to chcą usłyszeć. Jak tylko się im zgłosi że coś boli to już wczoraj wieczorem stwierdzili że to po pessarze na pewno... bo we wtorek byl zdjęty to normalne że w czwartek nic nie bolało a w piątek boli. Na pewno przez pessar. Mam ich dość tutaj. Oby do poniedziałku i wychodzę stąd. Potem niech się dzieje wola nieba, ale będę mogła rodzić u siebie. Tam przynajmniej jak zgłaszam lekarzowi że coś mnie boli to się interesują
-
PS ale mialam sen, wzieli mnie na porodowke i zbadali mnie a babka mowi ze Syn ma 66 cm dlugosci i nie dam rady sama urodzic, musza ciac. Haha bez przesady, taki dlugi to chyba nie bedzie
Reni@, Sylwia91, Chwilka84, mizzelka, Blu lubią tę wiadomość
-
Reni@ wrote:U mnie skurcze są ale bardziej nieprzyjemne niz bolesne. Ciekawe co lekarz powie we wtorek. Pewnie ze nic sie nie zmienilo
Gdyby nie te noce to ogolnie dobrze się czuję
ja mam wizyte w pon i tez jestem ciekawa
-
aneta93 wrote:U mnie tylko szyjka zmiekla
ja mam wizyte w pon i tez jestem ciekawa
To tak jak u mnie ostatniobrzuch mam wysoko jeszcze i dlatego maly uciska mi żebra
tzn juz chyba nie taki maly bo z pierwszym synkiem tak nie mialam