Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
walleriana wrote:Też tak mi się wydaje
Ale wiesz jak wszyscy naokoło gadają tego nie można tamtego nie można to już czlowiek głupieje. Bardzo bym chciała jesc wszystko - wiadomo zdrowo - ale wszystko. Tym bardziej jestem bardzo pro warzywna, mniej miesożerna. Dla mnie mieso jest dodatkiem jedynie do czegos. Wiec nie wyobrażam zrezygnowania z całego bogactwa warzyw tym bardziej teraz na jesieni!
No ale życie zweryfikuje
Myśle też o alergii. Tak już nawet przyszłościowo.. Zarówno ja i mąż jesteśmy alergikami. Ciekawe czy mała odziedziczy także po nas.. -
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:Ja jadlam stopniowo
ale wszystko
Ciocia stosowała ostra dietę a mały i tak miał kolki i tak... ehh
Zycze wam aby maluszki jadły ładnie i żeby nie było tych brzuszkowych problemów maluszkówmizzelka, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 14:12
walleriana, linka89, Jutysia, lu.iza, Chwilka84, marlon, Sylwusia100, Sunshine89, sarcia123, Evelle, mizzelka, Reni@, diewuszka86, Ola_Ola, szynszyl, Sylwia91, Sylwia_i_Niki, Anoolka, Pumpkin, aneta93, Rutelka, Blu, Jola1985, kasia_1988, kehlana_miyu, Kasik2, Ibiza, kkkaaarrr, a.badziak lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, Mikus jest już z nami. Waży 3870g i ma 57 cm. Urodzony 30.09. przez cc w 39t+2d. Jest cudny
linka89, Jutysia, lu.iza, Chwilka84, marlon, Sylwusia100, Sunshine89, Evelle, sarcia123, mizzelka, adrenalina, Reni@, diewuszka86, Ola_Ola, India9, szynszyl, Sylwia91, Kai, Sylwia_i_Niki, Anoolka, Anieńka, Pumpkin, aneta93, Rutelka, Blu, Jola1985, kasia_1988, kehlana_miyu, Kasik2, Ibiza, kkkaaarrr, a.badziak, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
India9 wrote:Wlasnie o to mi chodzi, bo wszystkie mamy kolkowych dzieciaczkow, ktore znam, ktore stosowaly diete moga potwierdzic, ze kolki i tak byly i ustapily z czasem.
-
Będę jeszcze cierpieć w nocy... tak miałam chęć na placki ziemniaczane... nie sądziłam ze potrafię aż tyle zjeść bo apetyt ostatnio był słaby. ...
A córcia? Najlepiej zapiekanki makaronowetrafić w jej gust uff. . Ciężka sprawa. Co jakiś posiłek to głowie się jak cholera.
Było ok do roku.. a potem zrobiła się wybredna i niejadek. Ma aby 11 kg i 18 miesięcy, ale nie wepxcham jej jedzenia na przymus -
Kailka gratulacje ^^ samych miłych chwil jeszcze w szpitalu i w domku
India cudny szkrabik i też ma takie fajne włoski ^^
u Rutelki taka cisza to może coś tam działają
a ja byłam na ktg wykres prosty nic sie nie dziejeo nie tu bym skłamała na sam koniec było lekkie spięcie brzucha i skoczył wykres z 50 na 70 na moment
walleriana mnie ostatnio po fasolce bolał brzuch ;/ ale była przepyszna
ale już czuję zwiększoną częstotliwość kontaktowania się ze mną przez rodzinę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 15:18
India9, Rutelka, mizzelka lubią tę wiadomość