Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
India9 wrote:Trochę zazdrosczę Wam października
Rutelko, powodzenia, oby poszło szybko. Będę trzymała kciuki
Ja zazdroszcze 100000 razy bardziej ze juz jestescie rozpakowaniIndia9, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Rutelko dzielna jesteś kobieta! Niech sie mały nie opiera, tylko elegancko wychodzi z brzucha
to juz ostatnia prosta
Jej dziewczyny wróciłam ze spotkania z położną. Wszystko omówione, picuś glancuś, ale to nie ważne! Siedzialysmy na porodowce i co któreś malenstwo zaplakalo to tez mialam lzy w oczach że za chwile ja też znowu bede mieć takiego bąbla kolo siebie. Emocje mi szaleja na maxa. Wczoraj bylam zła, ze mały nie chce sie jeszcze ewakuować, dzisiaj prawie sie poryczalam bo usłyszałam noworodki
Ehh zwariować można na tej końcówce. Tez mnie boli brzuch okresowo, nie mogłam dzisiaj spać, teraz tez caly czas boli. Skurczy jakiś wiekszych brak.Ibiza, marlon lubią tę wiadomość
-
A ja mam wizytę dopiero 12.10. Coekawe, czy dotrwam w dwupaku.
Pazdziernikowe mamusie, to nasz miesiąc! Chociaż jak widać, sporo mamy w naszym gronie wrzesniowek i jedną sierpniowke.
Ciekawe, ile będzie listopadowek? Ktoś się zglasza na ochotnika?
-
Ja na pewno nie bo nie wytrzymam do listopada hahaha
Wizyta 13 paź i decyzja co zrobimy
No emocje są i to ogromne
Juz nie odczuwam stresu jakoś tylko spokój. .. chyba się wyciszam i ja przed porodemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 15:15
India9 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dlatego napisalam, ze troche, bo wiadomo, ze gdybym miala wybor to czasu bym nie cofnela.
Ale powiem Wam, ze dzisiaj nie ziemsko spac mi sie chce, nawet sie polozylam, ale nie dakam rady usnac, bo starszak mial do mnie 1200 waznych spraw akurat.
Wiec odpoczywajcie poki mozecie
No i czekam na Wasze bobaski
A jutro chyba się powerandujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 15:19
Blu, Chwilka84 lubią tę wiadomość
-
diewuszka86 wrote:India na każdą przyjdzie czas. Na Ciebie widocznie przyszedł we wrześniu
A powiedz jak maleńka się czuje? Jak z przesypianiem nocy? I jak Ty się odnajdujesz w tej nowej sytuacji?
Robi psikusy przy zmianie pieluch, czlowiek mysli, ze zmieni spokojnie pieluche na czysta, a ona lubi w trakcie zrobic sobie jesszze jedyneczke lub dwojeczke :-]
Jest slodka i wydaje z siebie przeurocze dzwieki. Kochamy ja!!!!!
Cudownie pachnie.
Organizacyjnie odnajdujemy sie bardzo dobrze, chociaz dzisiaj robilam spagetti i latalam ja uspokajac, bo akurat domagala sie mojej obecnosci. Synek na razie patrzy na nia z dystansem, oswaja sie, ale poki co widac, ze jest oniesmielony.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 15:47
mizzelka, Reni@, diewuszka86, Blu, Chwilka84, Ibiza lubią tę wiadomość
-
Helloł!
Mamy październik!
Wszystko stało się takie realne i rzeczywiste.
Dzisiaj odczuwam podwójne ciśnienie, bo są urodziny Siostry i Wujka mojego męża, więc "fajnie jakbyś urodziła dziś".
A tak wyglądamy 36+2 w stylowych kapciuchachTo już chyba jedna z ostatnich fotek z takim gabarytem
Przez ostatnie dni "kończyłam mieszkanie". Już takie totalne detale + trochę zmieniłam łazienkę, by była bardziej funkcjonalnaNauczyłam się wiercić udarowo i czuje się taka spełniona
Obrazki wiszą, jest czyściutko. Idealnie
Z nowości to u nas lipa z przytulaniemwczoraj już witałam się z gąską i Młody zaczął szaleć, kopał jak szalony, a że byliśmy przytuleni to mój M. poczuł te kopniaki i zrezygnował
Udało mi się Was nadrobić. Chociaż starałam się na bieżąco z telefonu.
Canario, Kasia!, Aga85, MMM2016, kasia_1988, kalika - gratulacje
Ola_85 - cudna córciabędzie łamać serca naszym chłopakom
India9 - jaka ślicznota!
Rutelko - powodzenia!
Pielęgniarka - nie daj się. Ich chyba serio pogięło. To jest mega słabe, co tam wyprawiają. Współczuje i trzymam kciuki. Czy ktoś właściwie powiedział jaka jest idea ich zachowania i tych wszystkich tortur?
We wtorek mam KTG a wizytę dopiero 10/10/16. Jest mi bardzo, bardzo ciężko, nawet chodzić, czuje jak mi stawy siadają.
No i puchnę jak balon.
Chciałabym już a z drugiej strony, żeby Synek był jak najdłużej w brzuchu i wyszedł kiedy będzie gotowy.
India9, diewuszka86, Blu, Chwilka84, kasia_1988, Reni@, Jutysia, Sylwia91, szynszyl, Pumpkin, Anoolka, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Marlon, brawo dla Ciebie jak w 9 miesiącu z wiertarka udarową szalejesz:) To musi fajnei wyglądać
My dzisiaj rano pojechaliśmy do galerii pokupowałam trochę ciuszków jeszcze dla Kuby, i dla 2 córeczek mojej siostry, tak jakos miałam ochotę prezenty pokupować.
Później do domu, obiad, ogarnięcie i cały czas pieknei napina mi sie brzuchol, ale jak usiade to mija, więc to nic porodowego. Mąż na mnie "krzyczy", że cały czas cos robie, nie pozwalam sie wyręczać a ja po prostu chce juz URODZIĆ!!!i przytulac, tulić , wąchać , dotykac i smyrać mojego Synusia.
Rutelka może juz patrzy na Synusia:)
NecierpliwaKarolina, pewnie juz do domu wyszłas, jak się czujecie?
marlon, Blu lubią tę wiadomość
-
My dalej w szpitalu i dalej nic nie wiemy. Jedyne co dobre to to że ciśnienie się unormowalo i już nawet było 120/70. Dzisiaj jest ok 130/80 więc super. Tyle że lekarz zwiększył nam dawkę dopegytu z 3x1 na 3x2. Mam nadzieję ze jak będzie dalej tak stabilnie to w poniedziałek max wtorek wyjdziemy do domu. Bo chciałabym jeszcze nacieszyć się mężem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 17:17
-
Hej dziewczyny.
My już z Alicja w domciu. Dziś wyszlysmy ze szpitala.
Wszystko było ok więc lekarz wypisał nas do domu. Ja po cc czuje się już lepiej ale wiadomo to poważna operacja więc dobrze że mąż jest ze mną w domu to mi pomaga przy małej.
Jesteśmy bardzo szczęśliwi i Ala jest Naszym Najpiękniejszym Skarbem.
Ja podczas cc jak mi pokazali po raz pierwszy córcie i jak usłyszałam jak płacze to tak płakałam ze szczęścia, że po tym wszystkim co przeszliśmy nam się udało i jesteśmy rodzicami.
Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie i trzymam kciuki za te z Was które jeszcze czekają na rozwiązanie.
Reni@, adrenalina, Sylwia_i_Niki, diewuszka86, a.badziak, marlon, Sylwia91, ewuszka, szynszyl, Blu, Pumpkin, Chwilka84, Anoolka, Jola1985, India9, kehlana_miyu, Ibiza lubią tę wiadomość
Aga -
nick nieaktualny