Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez w poniedziałek mam wizytę
jakby się nic nie rozwiązało, muszę jechać bo zwolnienie się kończy ;/
u mnie nic a nic się nie rusza, więc stwierdzam, że to będzie jakaś nagła akcja
Rutelko ciekawe czy już masz maluszka
ale dzisiaj odkryłam straszną rzecz... całe lato chodziłam w klapkach, sandałkach i balerinkach, wyciągnęłam dzisiaj takie bardziej jesienne, jakieś botki, buty na obcasie itp. i jakież moje zdziwienie, bo w żadne się nie mieszczęwiem, że trochę wody nagromadziłam, bo obrączka się nie mieści, palce jak serdelki itp i mam nadzieję, że to zejdzie i będę mogła pozostać przy moich butkach ehh takie życiowe dramaty na koniec
marlon, India9 lubią tę wiadomość
-
Szynszyl mam to samo. Mam jeszcze jedne rozchodzone trampki więc nie jest źle. Ale boję się że ten rozmiar większy mi zostanie i będę musiała kupić nowe.
Póki jest ciepło to na ogród wychodzę w crocksach.
Dziewczyny dzisiaj tak mnie hormony szargaja. Płacze i śmieje się na zmianę.
Do terminu zostało 9 dni!! A tu nic wskazuje żeby było wcześniej.
Dzisiaj tak mnie krocze boli że dosłownie ledwo się poruszam... Czuję się jakby ktoś mnie zmuszał do szpagatu...rwie strasznie.marlon lubi tę wiadomość
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
Ja dzisiaj okropnie senna jestem. No ale jak siepół nocy nie spi to co się dziwić
Dobrze ze chociaż starszy synek od kilku dni nareszcie znowu przesypia całe noce bo prawie cały wrzesień jazdy były.
Ja na szczęście mieszczę sie w każde buty które nosiłam , tylko zaczyna mi brakować wyjściowych ciuchów. Leginsy nosze te co przed ciażą tylko bluzki i swetry sie kończą. A w przyszłym tyg zapowiadaja tylko około 10 stopni -
Szynszyl, ja wchodzę tylko w sandałki i jedne rozciągnięte tenisówki, dobrze Cię rozumiem.
Mam prośbe do Ciebie b to Ty chyba kiedyś pisałas przepis na zupe dyniowa ze szpinakiem, bardzo bym była wdzięczna jeśli mogłabyś napisać go jeszcze raz. -
ja sobie nigdy nie kupiłam żadnych crocksów
walleriana no ja sobie nie wyobrażam wymienić wszystkich butów... bo mam ich pierdyliard, które uwielbiam
heheh jaki temat w ogóle dla odprężeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 20:44
-
Reni@ wrote:Ja dzisiaj okropnie senna jestem. No ale jak siepół nocy nie spi to co się dziwić
Ale akurat taki spadek formy zauważyłam u siebie od dobrych kilku dni - jakby organizm krzyczał do mnie "śpij, bo następna taka okazja nadarzy Ci się w 2017 roku!"
Odnośnie obuwia, to w te chłodniejsze dni i ja mogę liczyć i na trampki, i adidasy, bo rozmiar mi się nie zmienił. Ale sam skomplikowany proces ich założenia to jakaś tragedia grecka - wiję się przy tym jak orka wyrzucona na brzeg
Chwilka84, Reni@, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Luiza dokładnie. Zmęczenie ale jednocześnie podekscytowanie.
To już naprawdę może zacząć się w KAŻDEJ chwili!
Też jestem zmęczona brzuchem. Już naprawdę mam duży...dzisiaj całej nocy nie spalam budziłam się co godzina... Ciekawa jaka będzie nadchodzącą...
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
3/10/2018 Bijace serduszko -
Dziewczyny, spokojnie, jeszcze żadnej z nas termin nie minął. Choćby nie wiem, co się działo, wszystkie urodzimy niebawem. Pomyślcie sobie o tym momencie, kiedy dowiedzialysmy się o istnieniu naszych maluszków... była zima! Przezylysmy całą wiosnę i całe lato. Te kilka dni czy nawet 2-3 tygodnie to już wytrzymamy
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
Chwilka odszukałam posta
"mniejsza dynia, z 0,5kg ziemniaków, cebula, teraz wrzuciłam pora też, czasem marchewkę wszystko w kostkę do garnka sól i pieprz, 2 litry wody i czekam jak już wszystko jest miękkie, wrzucam z 3 garście szpinaku chwilkę gotuję i blenderem na kremi wychodzi zielona zupka
"
Chwilka84 lubi tę wiadomość
-
lu.iza mam ten sam problem
tyle, że u mnie 100% uplawy.... ale to w takiej ilości jak przy okresie
Byłam z tym na IP 2 tyg temu i polecili kupić papierki lakmusowe i sobie sprawdzam raz na jakiś czas.
Ciekawe co u Rutelki
Sarcia jak Wam idzie karmienie? walczylas z laktatorem w szpitalu? -
Sunshine89 wrote:
Odnośnie obuwia, to w te chłodniejsze dni i ja mogę liczyć i na trampki, i adidasy, bo rozmiar mi się nie zmienił. Ale sam skomplikowany proces ich założenia to jakaś tragedia grecka - wiję się przy tym jak orka wyrzucona na brzeg
Ha ha mam to samo. Nie wiem czy sie schylic, czy noge podniesc ma schód bo i tak źle i tak niedobrzenajlepsze są baleriny
-
tak się prezentuje na ostatniej prostej i tak patrzę i nie wierzę ze zaraz będę tulilic moja małą w ramionach
trochę przeraza mnie waga +20 kg... no ale zrzuci się. Ważne żeby tylko zdrowie było. .Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 21:39
Anieńka, diewuszka86, Reni@, Jutysia, Chwilka84, Blu, marlon, mizzelka, Sylwia_i_Niki, India9, kehlana_miyu, Kai, Pumpkin, Limerikowo, Ibiza, Sunshine89 lubią tę wiadomość
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
3/10/2018 Bijace serduszko