Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
W temacie czopa
to ja widziałam, pojawil się na tydzień przed porodem. A wtedy myślałam że już sie coś zaczyna
Pomalowalam paznokcie, czuje się znowu przygotowana do porodutylko nic kompletnie się nie dzieje oprócz bólu na @, ktory mam juz kilka ładnych dni...
Chwilka84, Evelle, India9 lubią tę wiadomość
-
India9 wrote:A Ada ma krew w pępku, odkleił się na górze, tylko dół trzyma. Jutro będzie położna to spojrzy na to....
Oliś też dzisiaj krew miał troszkę. Tak od dołu się pojawiła w jednym miejscu. W niewielkiej ilości. Ogolnie to co wystaje nad powierzchnię skóry jest już czarne. Bardziej martwię się tym co w środku w tym wgłębieniu. Taki żółty kolor ma ta skóra. Ale wydzieliny nie ma raczej żadnej jak czyściłam patyczkiem. -
nick nieaktualnyJa już po aminoskopii. Wody płodowe czyste, ale najlepsze jest to, że Pani doktor widziała główkę synka pokrytą czarną czuprynką. ☺☺☺
Jutro chyba mi indukcji porodu nie powtórzą. Najszybciej we wtorek. Może synek się sam namysli, bo dziś mnie bolał brzuch dość mocno, a poza tym na aminoskopii okazało się, że moja szyjka mieciutka i dalej rozwarta na 2 palce.
NiecierpliwaKarolina, Chwilka84, lu.iza, diewuszka86, marlon, Reni@, Ibiza, kehlana_miyu, Blu, Sylwia91, Anoolka, India9, mizzelka, Kasik2 lubią tę wiadomość
-
Dawno nas nie było tutaj, ale... spieszę donieść, że za chwilę lecimy na porodówkę. Wody sączą się od 17.00, skurczy brak, ale mają podać oksytocynę. Aaaaa to się dzieje, nie mogę w to uwierzyć
!
lu.iza, Chwilka84, Anieńka, Reni@, Rutelka, marlon, Sylwia_i_Niki, walleriana, Ibiza, diewuszka86, kasia_1988, kehlana_miyu, szynszyl, Blu, adrenalina, Sylwia91, Evelle, aneta93, Anoolka, Kai, vella, a.badziak, Sunflower, Pumpkin, India9, mizzelka, Sunshine89, Kasik2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pisalyscie ze można sprawdzić pH żeby się upewnić czy wody się sacza. Jaki zakres pH ns yo wskazuje?
Czy to inaczej się sprawdza. ?
7/10/2016 Córeczka
13/09/2018 Dwie kreski !
15/09/2018 Beta 655; 18/09/2018 Beta 2556 !
3/10/2018 Bijace serduszko -
Dobry.
Dawno nie pisałam ale czytałam.
Visenna ciekawe czy juz jesteś po?
Ruletko współczuję....dziwi mnie to że powiedzieli że w 39tc musisz urodzić a przecież masz rozpoczęty 40tc...z testami oxy to tak jest chyba mogą do 3 testów robić....niech synuś się namyśli i wychodzi.
Gratuluję kolejnym szczęsliwym mamusiom.
Jak patrzę na te Wasze cudaki to już swojego się nie mogę doczekać...
Wczoraj pierwszy raz odkąd leże 10 tygodni wyszłam na dwór....cudownie...brzuch mniej sie spina, ja też czuje sie bezpiecznie.
W srodę mam kolejne ktg, bo mała cos za mało przybrała i tak sobie jeżdzę raz w tygodniu i liczę że w środę dowiem się kiedy mam się stawić do szpitala na cc, bo już doktorek zapisał mnie w notesie do zapisania w szpitalu. -
nick nieaktualny