Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Elficzka gratulacje !
Kalika mam laktator i troszkę odciagam. Nie chce za duzo bo sie bedzie wiecej produkowalo. Jednak idziemy do domu dzis wiec bedzie lepiej
Blu, Rutelka, Kasik2, kalika, aneta93, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ja po pierwszej próbie, skurcze były mocne ale widocznie to nie to, bo jak tylko mnie odlaczyli to skurcze się skonczyly. Także jutro odpoczywam a w pon chyba kolejna próba. Jedyny plus to taki ze właśnie zaczął mi odchodzić czop.
Rutelka, kalika, Sylwia91, Dea28 lubią tę wiadomość
-
kalika u nas po espumisanie jest jeszcze gorzej, tzn jak tylko im go podam nie chcą spać, za to świetny na problemy z brzuszkiem okazał sie debridat, dostają go dwa razy dziennie i chyba też przez pogode ale od wczoraj nawet ładnie spią
także matka ma czas troche nadrobić czas na komputerze, po następnym karmieniu bede nadrabiać sprzątanie w domu chyba że przy sobocie ktoś przyjdzie w odwiedziny
elficzka gratulacje!
Reni@, Rutelka, Blu, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyelficzka wrote:Nasz synek urodzony 6.10 o godz 17:30. Waga 3800 i 57cm. Jest cudowny
Poród wywolywany, ok 12 podali mi oksytocyne, potem buscopan. Mocne skurcze zaczęły się dopiero po 16. Było bardzo dobrze i bez nacięciaszybko i znosnie
10pkt dostał. Jutro wychodzimy
Gratulacje! Ale Ci zazdroszczę. A miałaś podaną jedną kroplówkę z oksytocyną, czy dwie? -
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 16:27
lu.iza, kalika, Sylwusia100, Sylwia91, Anieńka, aneta93, Rutelka, Ibiza, marlon, Kasik2, Anoolka, Kai, kkkaaarrr, India9, diewuszka86, kehlana_miyu, Blu, mizzelka, Reni@, Jutysia, Sylwia_i_Niki, Dea28, szynszyl, Sunshine89 lubią tę wiadomość
-
Dea28 wrote:kalika u nas po espumisanie jest jeszcze gorzej, tzn jak tylko im go podam nie chcą spać, za to świetny na problemy z brzuszkiem okazał sie debridat, dostają go dwa razy dziennie i chyba też przez pogode ale od wczoraj nawet ładnie spią
także matka ma czas troche nadrobić czas na komputerze, po następnym karmieniu bede nadrabiać sprzątanie w domu chyba że przy sobocie ktoś przyjdzie w odwiedziny
mizzelka, Dea28 lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
Pumpkin, pielegniarka, Chwilka, adrenalina, elficzka wielkie gratulacje i wszystkiego dobrego dla was i waszych maluszkow.
Pielegniarko, szacun za trudy porodu, mialas 2w1, wiec moge sobie tylko wyobrazac jak było ciezko!!
U nas wszystko w porzadku. W czwartek odpadl nam pepuszek. Jestesmy po wizycie poloznej środowiskowej oraz u lekarza POZ. Mamy lekka zoltaczke, ale jak na moje oko jest jej coraz mniej. Ostatnie dwie noce troche mniej przespame, Borys odkryl z cycka nie trzeba jesc, mozna po prostu ssac...Kasik2, Rutelka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
elficzka wrote:Nasz synek urodzony 6.10 o godz 17:30. Waga 3800 i 57cm. Jest cudowny
Poród wywolywany, ok 12 podali mi oksytocyne, potem buscopan. Mocne skurcze zaczęły się dopiero po 16. Było bardzo dobrze i bez nacięciaszybko i znosnie
10pkt dostał. Jutro wychodzimy
sprawnie poszło. Super!
-
Ja tez wszystkim nowym mamusiom gratuluje. Rowniez tym ktore opisuja co u ich pociech mocno zazdroszcze.
Luiza Twoje posty sa ostatnio pelne zalu na Twoj stan, bardzo wspolczuje ze ostatnie chwile w dwupaku i sie tak meczysz i trzymam kciuki zeby dlugo to juz nie potrwalo.
Ja dzis mialam kryzys do poludnia, ale teraz wzielam sie za sprzatanie, moze wyszorowanie klatki schodowej cos da;) -
Dziewczyny od rana nie czuję ruchów
Robię co mogę pojadłam słodkiego, nie żałowałam sobie obiadu, wypiłam teraz słodki sok malinowy, pukam w brzuch, wołam i nic
Nie chcę niepotrzebnie panikować, ale czy to normalne, żeby tyle godzin mały spał? Błagam doradźcie coś..