Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lu.iza 2 razy w ciągu dnia wydawało mi się, jakby coś delikatnie się ruszył. Normalnie zawsze po posiłkach ożywał a dziś ani po śniadaniu ani po obiedzie. Ostatnia większa aktywność to nad ranem jak szłam do toalety. Już jakiś czas temu zdarzył mu się taki dzień, może to nic takiego, ale martwię się. Już chcę go mieć na zewnątrz..
-
diewuszka86 wrote:Lu.iza 2 razy w ciągu dnia wydawało mi się, jakby coś delikatnie się ruszył. Normalnie zawsze po posiłkach ożywał a dziś ani po śniadaniu ani po obiedzie. Ostatnia większa aktywność to nad ranem jak szłam do toalety. Już jakiś czas temu zdarzył mu się taki dzień, może to nic takiego, ale martwię się. Już chcę go mieć na zewnątrz..
Ja zawsze jak mam obawy to czekam wlasnie do godziny aktywnosci i wtedy zawsze zaczyna sie ruszacale jesli faktycznie masz sie denerwowac to pojedz sprawdzic. Dzieciaczki to mali luzie, ktorym tez zdarzaja sie gorsze dni
-
Diewuszka spróbuj poleżeć na lewym boku. Ja raz w srodku nocy miałam taka akcje ze mi sie ubzdurało ze sie nie rusza to chodziłam po pokoju i do wc 2 razy, aż dal mi takiego kopa ze od razu spac poszłam
ale nie trwalo to az tak długo jak piszesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 18:20
-
nick nieaktualnydiewuszka86 wrote:Dziewczyny od rana nie czuję ruchów
Robię co mogę pojadłam słodkiego, nie żałowałam sobie obiadu, wypiłam teraz słodki sok malinowy, pukam w brzuch, wołam i nic
Nie chcę niepotrzebnie panikować, ale czy to normalne, żeby tyle godzin mały spał? Błagam doradźcie coś..
Jedź na izbę przyjęć to sprawdzić. Koniecznie.aneta93, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pielegniarko cudny jest !
Diewuszka ja bym chybavtez sprawdzila
A ja przy wypisie dowiedzialam sie ze mamy sie zglosic do poradni patologi noworodka na usg glowki bo ma wzmożoną echogenicznosc komorowa i niejednokrotne sploty naczyniowe. Cokolwiek to znaczy. Kurde nikt wczesniej nic nie gadal. Nie chce sie stresowac ale jakis niepokoj jest. Byl owiniety pepowina wiec moze doszlo do niedotlenienia. EchSylwusia100 lubi tę wiadomość
-
sarcia123, Anoolka, marlon, Blu, Anieńka, Kasik2, mizzelka, aneta93, Jutysia, NiecierpliwaKarolina, India9, Sylwusia100, kalika, Sylwia_i_Niki, kasia_1988, KKasiaKK, diewuszka86, Kai, Rutelka, kkkaaarrr, kehlana_miyu, Dea28, Jola1985, szynszyl, Sunshine89, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elficzka - gratulacje!
Pielęgniarka - jaki przystojniakcudnie się uśmiecha pod noskiem
Diewuszka - ja bym dla spokoju pojechała na IP.
Pytanie (może głupie) z serii czy Wy też tak miałyście:
Cały czas czuję girę w prawym żebrze, ale tak bardzo, bardzo mocno. Aż mi taka gulka wychodzi.
Czy to normalnie?
Czy może Młody ma za mało miejsca i powinnam jechać do szpitala i im to powiedzieć, czy powiedzieć im na KTG w poniedziałek?
Martwię się, że go gniotę czy coś, albo, że mu nóżki się wykrzywią.
No sama nie wiem.