Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dżdżownica wrote:Witaj
ja jestem już po czwartym et. Na razie też tylko piersi mam powiększone i chwilami lekkie mdłości mnie dopadają. No i jestem straszne spiaca, codziennie popołudniu muszę sobie drzemke zrobić
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI
-
Monika88_M, ja z Kościerzyny
Jej... kilka godzin i tyleee napisałyście...
Prawdę mówiąc czuje się tutaj jakbym była mega zacofana i nie dbała w ogóle o swoje dzieci, bo nie robię wszystkich badań, które tylko można zrobić, nie robię bety co dwa dni, ba... nawet nie mam pojęcia za bardzo o niektórych rzeczach/badaniach... I to w dodatku moja trzecia ciąża = normalnie patologi, a zawsze myślałam, że jestem normalna...bo stosuje się do po prostu do zaleceń lekarze (no, ale to w końcu tylko gin na NFZ, to czego się tu spodziewać) Eh...
-
Mi się chciało takich gniazdek z lukrem ale nie chciało mi się iść do cukierni, zadowoliłam się ciastkami z płatkami owsianymi, żurawiną i orzechami
Demetria, Bella_Bella, Natikka123 lubią tę wiadomość
-
KaroLove wrote:Zuzanna tez tak mam. Boję się pozamacicznej i pustego jaja. Marzę o serduszku bardzoponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI
-
Patulla ja o becie pierwszy raz usłyszałam na forum. Także do tej pory zylam w nieświadomości, że takie badanie jest robione
Pewnie byłoby inaczej gdybym już wcześniej przebywała na forum i dłużej starała się o dziecko a u nas to taka niespodzianka jak to ładnie nazywamy także wszystkiego się dopiero uczę
A tutaj na forum to jednak w znacznej ilości przeważają dziewczyny który starają się o dziecko już jakiś czasWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 21:19
patulla lubi tę wiadomość
14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
04.04 - 8,2cm i prawdopodobnie będzie Elena
02.05 - wizyta
-
U mnie serduszko było już w 6t+2dniu. I zarodeczek 4mm.
Ginekolog mi powiedział, że to zależy od sprzętu, że przeważnie jak zarodek ma 5mm to serduszko dopiero widać. A wcześniej to takie pierwsze uderzenia serduszka można uchwycić no chyba, że jakiś superowy sprzęt14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
02.05 - wizyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dżastaaa85 wrote:Ja niestety juz sie z wami zegnam. Prosze o wykreslenie mnie z listy. Dzisiaj na wizycie znowu byl pusty pecherzyk. W poniedzialek ide do szpitala.
Zycze wam zdrowej i spokojnej ciazy i zdrowych pieknych dzidziusiowszkoda
-
zuzanna wrote:No i jeszcze brak tych objawów. .. większość ból piersi,mdłości. Jak tu wytrzymać do poniedziałku.
spokojnie.
-
Demetria wrote:U mnie serduszko było już w 6t+2dniu. I zarodeczek 4mm.
Ginekolog mi powiedział, że to zależy od sprzętu, że przeważnie jak zarodek ma 5mm to serduszko dopiero widać. A wcześniej to takie pierwsze uderzenia serduszka można uchwycić no chyba, że jakiś superowy sprzęt -
mana wrote:Cos o sobie
mam 29lat. Od 7 lat szczesliwa mężatka:-) mamy 5letnia coreczke i Pracuje z dziecmi.
! Ja 28 i też z dziećmi pracuje ale troszkę starszymi
mana lubi tę wiadomość
-
Dżastaaa85 wrote:Ja niestety juz sie z wami zegnam. Prosze o wykreslenie mnie z listy. Dzisiaj na wizycie znowu byl pusty pecherzyk. W poniedzialek ide do szpitala.
Zycze wam zdrowej i spokojnej ciazy i zdrowych pieknych dzidziusiowczy to jest pewne już? Było ciałko żółte?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 21:43
14.02 - 4mm serduszko
07.03 - 2cm szczęścia
02.05 - wizyta
-
Zycze wam zdrowej i spokojnej ciazy i zdrowych pieknych dzidziusiow
Kurcze, może jest jeszcze nadzieja, który to tydzień? -
nick nieaktualny