Październikowe mamy 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wizytę 1.02, to będzie 5t 3d. Trochę wcześnie, ale chcę sprawdzić przed wyjazdem czy wszystko na tym etapie jest ok i dowiedzieć się, czy wybrany przeze mnie gin będzie mógł prowadzić moją ciążę, czy mam szukać innego na kolejną wybiorę się pewnie po 2-3 tygodniach, jeśli uda mi się umówić.
Kimmy, kaka470 lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Dopisałam do listy tyle osób ile udało mi się wyczytać odnośnie terminu wizyty u gina Jak chcecie, żeby was dopisać to podajcie
Asiaa91 też w takim przypadku wolałabym iść na zwolnienie.
Kaka to na następnej wizycie już pewnie serduszko będzie:)
W tym tygodniu chyba kupię sobie witaminy. Tylko jest ogromny wybór i nie wiem jakie.
kaka470, baassiia lubią tę wiadomość
-
Kimmy wrote:Dopisałam do listy tyle osób ile udało mi się wyczytać odnośnie terminu wizyty u gina Jak chcecie, żeby was dopisać to podajcie
Asiaa91 też w takim przypadku wolałabym iść na zwolnienie.
Kaka to na następnej wizycie już pewnie serduszko będzie:)
W tym tygodniu chyba kupię sobie witaminy. Tylko jest ogromny wybór i nie wiem jakie.
Kupiłam wczoraj wita-min plus mama. Pani w aptece poleciła na cały okres ciąży i karmieniaKimmy lubi tę wiadomość
-
Kimmy, ja mam wizytę 3.02. Mam nadzieję nikłą już na serduszko - to będzie 5 t. + 6 dn biorąc pod uwagę dzień owu, a myślę, że dobrze wiem kiedy była tym bardziej, że mało prawdopodobne by mi test ciążowy z wieczorengo moczu wyszedł w 9 dpo.
Jeśli chodzi o tabletki to ja biorę Femibion Natal Classic i koleżanka farmaceutka również polecała. -
A może by... wrote:Kasiulka, jedziemy na tym samym wózku! 170 i 75 kg przed ciążą teraz 2 kg do przodu!!! A uważam niesamowicie na to co jem. Będziemy się pilnować razem kasiulka Tym bardziej że jesteś moją imieniczką
-
Demetria wrote:Cześć dziewczyny. Mogę do Was dołączyć?
Trochę o mnie. Mam 20 lat.
Dwie mocne kreseczki zobaczyłam rano. Dzisiaj u mnie termin @.
Do testu skłonił mnie ból podbrzusza od kilku dni i klucie jajników oraz znacznie bardziej bolące piersi.
Ostatnia miesiączkę miałam 1 stycznia i według strony pokazuje mi termin na 8.10
Jestem nadal w szoku i nie potrafię do siebie dojść bo ciąży się nie spodziewałam
O ciąży na razie nikt nie wie. Tatuś się dowie dopiero za kilka dni i pewnie też się zdziwi
Szukałam przyszłych mamusi z podobnym terminem na październik i trafiłam tutaj.
Witaj kochana bedziemy miały chyba ten sam termin -
Kimmy wrote:Nie wiem jak tyle wytrzymam ale dopiero 10 lutego.
U mnie to będzie skończony 6 tydzień i 5 dzień. Czyli 7 tydzień.
Zobacz sobie na stronie głównej jak wejdziesz w kalendarz to tam pisze w 6tyg i 4 dniu że od tego czasu jest już widoczne serduszko
Ale dużo osób często już szybciej widzi serduszko[/link]