Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Patka95 wrote:To pewnie u mnie też będzie chłopak skoro my obstawiamy dziewczynkę 🙈 chociaż z drugiej strony na tak wczesnych etapach może się jeszcze wszystko zmienić 🙂
-
Dziewczyny, mam takie nietypowe pytanie 🙈
Otóż nie mam pojęcia kiedy doszło u mnie do owulacji, mam nieregularne miesiączki. Miałam co 2-3 miesiące czasem bezowulacyjne.
Obstawiam ostatni tydzień stycznia lub pierwszy tydzień lutego. Ale nie wiem 🤔
Może któraś z Was wie? Albo jak to wyliczyć.
Termin mam na 27.10👶Wikusia 💕 21.10.2021 -
Gomerka wrote:Na prenatalnych lekarz wyliczy Ci termin porodu z wielkości dziecka. Nie ma sensu chyba skupiać się na tym, kiedy owulacja.
Znam termin porodu, 27 październik.
Ty masz podobnie z tego co widzę w którym tygodniu jesteś. Wiesz kiedy u Ciebie była owulacja?
A czy lekarz będzie wiedział na podstawie iść kiedy doszło do zapłodnienia?👶Wikusia 💕 21.10.2021 -
Patka95 wrote:No ciekawe co u mnie będzie 🙈 ciekawość mnie zżera 😄 A jakie mialyscie objawy na samym początku?
-
Angelka93 wrote:Nie miałam żadnych objawów, czasem bolał mnie brzuch jakbym miała dostać okres po chwili przechodziło. W 7 tyg zaczęły się wymioty poranne i tak czasem mam do teraz a tak to nie mam objawow
Kurczę.. A ja od 1 lutego miałam mega mdłości bez wymiotow, wstręt do jedzenia i wszystko mi smierdzialo. Szczególnie jedzenie. No i kawa mi nie smakowała.
Możliwe aby ciąża była starsza?👶Wikusia 💕 21.10.2021 -
Patka95 wrote:Kurczę.. A ja od 1 lutego miałam mega mdłości bez wymiotow, wstręt do jedzenia i wszystko mi smierdzialo. Szczególnie jedzenie. No i kawa mi nie smakowała.
Możliwe aby ciąża była starsza? -
Patka95 wrote:Dziewczyny, mam takie nietypowe pytanie 🙈
Otóż nie mam pojęcia kiedy doszło u mnie do owulacji, mam nieregularne miesiączki. Miałam co 2-3 miesiące czasem bezowulacyjne.
Obstawiam ostatni tydzień stycznia lub pierwszy tydzień lutego. Ale nie wiem 🤔
Może któraś z Was wie? Albo jak to wyliczyć.
Termin mam na 27.10[/QU
Oobstawiam 8 stycznia, ale przy cyklach różnej długości może to być plus minus kilka dni
Edit. nie w tę stronę policzyłam. Zgadzam się z Gomerką 3.02
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2021, 20:40
-
Patka95 wrote:Znam termin porodu, 27 październik.
Ty masz podobnie z tego co widzę w którym tygodniu jesteś. Wiesz kiedy u Ciebie była owulacja?
A czy lekarz będzie wiedział na podstawie iść kiedy doszło do zapłodnienia?Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Gomerka wrote:Wiem dokładnie, 03.02., mega mocno ja odczułam. Ale wiek ciąży mam wg usg i om taki sam, a na podstawie owu byłoby 2 dni później
Mi lekarka powiedziała że mam nie patrzeć nawet na om bo według usg a om jest różnica 7 tygodni.👶Wikusia 💕 21.10.2021 -
Patka95 wrote:12+1
Na początku lutego mi wyszło że 2 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2021, 20:46