Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Moni* wrote:Kurcze wszyscy po prenatalnych wiedzą a ja już po i dalej nic nie wiem 🤦👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Dziewczyny, pionteczka - też nie znam jeszcze płci 21.04 wizyta, będzie 15t4d więc mam nadzieję że już będzie dobrze widaćAnia ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
Gdybym nie zrobila sanco to tez bym jeszcze nie wiedziala. Lekarka we wtorek mi powiedziala, ze powinno byc widac za miesiac albo poltora. Teraz to takie wrozenie z fusow z tego wyrostka, ktorego i tak u mnie nie bylo widac bo bobo sobie siadl na tylku i wszystko zaslonil 😋
Sophieja lubi tę wiadomość
PCOS, IO, hiperinsulinemia, NT, RIF
MTHFR_677C>T hetero, PAI-1 4G homo, ANA1 ujemne, KIR AA, NK 20.6%; allo mlr 27.7%
AsthenoTeratozoospermia, fDNA=31%
1 IVF ICSI 11.2019 ❄❄❄❄
FET 4.02.2020 ❄5.2.2 + encorton
FET 7.03.2020 ❄5.3.3 + atosiban, encorton, embrioglue, AH
04.2020 histeroskopia OK
FET 11.07.2020❄❄4.3.3 + accofil, intralipid, encorton, AH
2 IVF ICSI + fertil chip 08.2020 11x❄
FET 29.01.2021❄5.1.1 + accofil, intralipid, encorton🍀 beta 6dpt 38.66; 8dpt 121.5; 10dpt 251.4; 15dpt 1423🍀
Sanco - czekamy na chłopca 💙 -
Właśnie dziwi mnie, że już na prenatalnych poznalyscie płeć dziecka. U mnie lekarz nie chciał spekulować i stwierdził, że za wcześnie, nie widać 🤔 ale ja nie przejmuje się, z córką dowiedziałam się chyba w 5 albo 6 miesiącu, bo tak się układała, że nie było nic widać 😉
-
Junjul wrote:Właśnie dziwi mnie, że już na prenatalnych poznalyscie płeć dziecka. U mnie lekarz nie chciał spekulować i stwierdził, że za wcześnie, nie widać 🤔 ale ja nie przejmuje się, z córką dowiedziałam się chyba w 5 albo 6 miesiącu, bo tak się układała, że nie było nic widać 😉
Za tydzień będę miała niemal 17 tydzień skończony, więc już większe prawdopodobieństwo oszacowania cóż to tam siedzi.Junjul lubi tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Ja się nie dowiedziałam na prenatalnych, tylko na wizycie 3 tygodnie po prenatalnych i lekarka to powiedziała z pewnością zresztą ja choć się nie znam to też dodtrzeglam pewien szczegół🙂 było to widać na usg przez pochwowym
-
nick nieaktualnyDziewczyny z plamieniami, chodzicie do pracy?
W przyszłym tygodniu kończy mi się zwolnienie i chciałam na jakiś czas wrócić do pracy, ale teraz się zastanawiam czy ma to sens. Dodam, że oczywiście nie chodzi mi o pracę zdalną, bo wiadomo że w domu to zawsze trochę bezpieczniej. -
Hej dziewczyny. Mój partner dostał wczoraj termin operacji...za poltorej tygodnia nasze życie się zmieni.
Usuwam się narazie stąd... Chce się skupić na naszych emocjach, odczuciach... Muszę złapac dystansu do wszystkiego co się dzieje bo wszystko wpływa na mojego chłopca w brzuchu.
Mam nadzieję że za dwa tygodnie pojawię się tu i powiem, że wszystko ok.. i nasze życie mimo blizny wygląda tak samo jak teraz.
Trzymajcie się 💙💙💙Moni*, Kalina32, Gela093, Essencya, baljov., meraja90, Kacha_88, Kaarola, Junjul, Filcek, Erica lubią tę wiadomość
-
MichaLina wrote:Hej dziewczyny. Mój partner dostał wczoraj termin operacji...za poltorej tygodnia nasze życie się zmieni.
Usuwam się narazie stąd... Chce się skupić na naszych emocjach, odczuciach... Muszę złapac dystansu do wszystkiego co się dzieje bo wszystko wpływa na mojego chłopca w brzuchu.
Mam nadzieję że za dwa tygodnie pojawię się tu i powiem, że wszystko ok.. i nasze życie mimo blizny wygląda tak samo jak teraz.
Trzymajcie się 💙💙💙 -
Moni* wrote:Ja mam L4 do końca ciąży. Bo najpierw krwiak później nadżerka a teraz nisko położone łożysko
Mam to samo, najpierw krwiak, a teraz mam nisko łożysko. Jestem na pracy zdalnej. Wy tez dziewczyny macie unikać w związku z tym stosunków seksualnych?
Co do płci, ja nadal nie wiem, ale prenatalne dopiero przede mną- w poniedziałek -
Agniesia wrote:Mam to samo, najpierw krwiak, a teraz mam nisko łożysko. Jestem na pracy zdalnej. Wy tez dziewczyny macie unikać w związku z tym stosunków seksualnych?
Co do płci, ja nadal nie wiem, ale prenatalne dopiero przede mną- w poniedziałek