Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff, już myślałam że jestem na szarym końcu 😂 Szczerze to już mnie kusi żeby to zrobić ale chyba za wcześnie 🤔 po drugie, mama ma teraz urlop od poniedziałku więc mogłaby mi trochę pomóc. Szczególnie że dużo rzeczy trzeba znieść z góry a przy takiej pogodzie to nie wyschnie wszystko od razu.👶Wikusia 💕 21.10.2021
-
Patka95 wrote:Czy któraś z Was jeszcze nie ma wypranych, wyprasowanych i poukładanych ubranek dla dzidzi?
Jaaa 😉Ania ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
nick nieaktualnyJa jeszcze nie ruszyłam prania, bo dopiero złożyliśmy szafę. Na szczęście pranie mnie nie przeraża,bo mam suszarkę bębnową, więc w razie czego mogę uprać wszystko w jeden dzień. Gorzej z prasowaniem🙈 Kupiłam za to na razie zapas Loveli na promce w Biedronce.
Jeśli chodzi o brzuch to ja raczej też mam duży, ludzie się dziwią jak mówię że jeszcze 2 miesiące. -
Ja mam wyprane i wyprasowane ciuszki, ale zostały jeszcze takie rzeczy jak rożek, wszystkie rzeczy do wózka, które da się wyprać itd. Jak będziecie już mieć wyprane to dajcie znać czy Wam też tak się pylą te ciuszki. Bo mnie szlag trafiał jak to widziałam i składałam i nie wiem czy prać jeszcze raz czy olać temat🙈 ponoć taka czysta bawełna tak ma... 🙄
Jezu pokażcie te brzuchy jak któraś ma ochotę, bo ja już zaczynam świrować i chętnie zobaczę Wasze🙈 -
Ja już mam poprane, wyprasowane, poukładane rozmiarami w komodzie. Pokój skończony. Okna w domu umyte. Ja mam też duży brzuch ale przez te intensywne 2 tyg remontu schudłam 2 kg 🤦 mam zielone światło od gin że mogę już żyć normalnie szyjka 5 cm zamknięta twarda łożysko 10 cm od ujścia. Tylko został polip i nadżerka
Filcek, jane789 lubią tę wiadomość
-
Ja mam wyprane, wyprasowane i nic mi się nie sypie. Pralam w lovelli, pranie delikatne 40 stopni i później prasowanie na najwyższym stopniu plus para żeby się pozbyć ewentualnych niechcianych gości
ciuszki również bawełniane. Zostają mi elementy z wózka i moje koszule do szpitala bo też planuje wyprać w lovelli na początku a później zobaczymy.
-
Filcek wrote:Ja mam wyprane, wyprasowane i nic mi się nie sypie. Pralam w lovelli, pranie delikatne 40 stopni i później prasowanie na najwyższym stopniu plus para żeby się pozbyć ewentualnych niechcianych gości
ciuszki również bawełniane. Zostają mi elementy z wózka i moje koszule do szpitala bo też planuje wyprać w lovelli na początku a później zobaczymy.
A dawałaś tez płyn do płukania czy tylko lovelę do prania?
U mnie pranie i płyn do płukania w 60 stopniach, później prasowanie z parą. I leci lekki pyłek z tkanin jak np odwracam na prawą stronę😒Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2021, 18:58
-
MichaLina wrote:My nie mamy nawet mebli...żeby mieć gdzie to składować. Dziś znowu przesunęli termin realizacji na połowę września. Jestem wściekła.
U nas to samo- remont. Sami nie mamy szafy, a co dopiero dla bebika. Też jestem w lesie... Żadnych ubranek, mebelków, akcesoriów, tylko wielka paka pieluszek wielorazowych.Nawet lustra nie mam w domu i sama nie wiem jaki ten mój brzuch jest. Jak patrzę z góry, to wygląda jakbym się obżarła kebaba, ale ludzie mówią, że duży.
CiepłaKluska, po suszeniu w suszarce bębnowej nie trzeba już prasować, prawda? Kompletnie się nie znam... 🙈🧒🏼 26.10.2021
👦🏼 02.10.2023
👶🏻 14.07.2025 -
nick nieaktualnyPraskovia wrote:CiepłaKluska, po suszeniu w suszarce bębnowej nie trzeba już prasować, prawda? Kompletnie się nie znam... 🙈
Ja zamierzam prac bez płynu do płukania, w samej Loveli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2021, 20:07
Praskovia lubi tę wiadomość
-
Ja będę kupować Biały Jeleń ten uniwersalny. Nad Lovela myślałam ale proszek/płyn są osobno do białego i koloru. Jedynie kapsułki ale myślę że to wyjdzie już później bo może faktycznie się przerzucimy na Lovele. Wiem, że na pewno na początek chce Bialy Jelen.👶Wikusia 💕 21.10.2021