Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
zozo wrote:Gosiu możesz napisać jak odczuwasz skurcze? U Ciebie jest juz całkiem bezpiecznie, ale bądźmy dobrej myśli że wytrzymasz jeszcze trochę.
zozo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy dziś wracaliśmy z wakacji po dziurawych drogach i w aucie mnie złapały skurcze. Wcześniej miałam tylko spinanie całego brzucha a teraz już głównie bardzo nisko podobnie jak na okres, ale raczej takie ściskanie i bardziej intensywnie niż miałam kiedykolwiek przy okresie. Na razie bardzo nieregularnie, samo przeszło, a resztę dnia spędzam z termoforkiem i jest ok.
Czasami w ogóle mam problem żeby rozróżnić czy to dziecko się wierci czy mam skurcz🙈
Co do biegunek to to też może być objaw przy skurczach😅 -
Ja, poki nie zaczelam czytac na forum myslalam, ze to spinanie brzucha to wypinanie sie dzieciaczka. Z innych objawow mialam przez ostatni tydzien okropny bol spojenia lonowego ale jakby zelzal ostatnio. Duzo leżę w iagu dnia i jeszcze ponad tydzien musze wytrzymac, chociaz Franki mial dopiero 2400g w piatek
-
Mag91 wrote:Patka, u mnie też od wczoraj biegunka, po południu miałam wrażenie że jelita wywróciły mi się na lewą stronę😅
Mi na szczęście po południu przeszło ale już na serio się wystraszylam bo tyle się naczytałam 🙈 do tego miałam takie dziwne bóle brzucha, spinanie. Nie trwało to długo i samo przeszło. A ból był w miarę znośny. Modlę się tylko aby wytrwać do tego 37tc 🙏
Ale prawda jest taka, że im bliżej tym więcej będziemy miały objawów i zmartwień czy to już trzeba jechać na szpital..
Polecam grupę na fb "Październikowe mamy 2021r"
Jestem trochę spokojniejsza jak czytam, że u większości dziewczyn te bóle występują i to jeszcze nie poród 😃👶Wikusia 💕 21.10.2021 -
nick nieaktualny
-
zozo wrote:Jane co u Ciebie? Nadal w dwupaku?
Hej, dzięki że pytasz.
Tak, my o dziwo nadal w dwupaku🙂 dzisiaj według transferu 36+0. Jeśli wytrzymam jeszcze tydzień to ciąża będzie donoszona, szok🙈 Mam okropne bóle i skurcze, ale to nie porodowe tylko od kręgosłupa (mam dyskopatię). Szyjka jeszcze trzyma choć ja już jestem na wykończeniu. Ale dla młodego zrobię wszystko.
P.S. Jeśli te moje skurcze i bóle to jeszcze nie poród to naprawdę nie chciałabym przeżyć tych faktycznych, chyba że są zupełnie inne w odczuciu🙄CiepłaKluska, Filcek, zozo lubią tę wiadomość
-
Jane pięknie doleżałaś 😉❤️ trzymam kciuki za kolejny tydzień!
Dziewczyny ale mi się załączył syndrom wicia gniazda 🙈 nie wiem czy to ta pogoda ładna czy co, ale mam takiego powera do roboty. Objawia się u mnie manią prania i sprzątania wszystkiego 😁 a na wtorek mam umówioną panią do sprzątania tego czego już ja nie dam rady, bo np za wysoko.
Problem tylko że infekcja załapana od syna nabiera mocy. Jak mi się uda zapisać, to jutro idę do lekarza 😏jane789 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny