Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Miluu wrote:Hej Dziewczyny, prosze Was dzisiaj o mocne trzymanie za nas kciuków 🙏 dzisiaj mamy wizyte u gina o 16, po 3 tygodniach. Ponad rok temu w tym samym tygodniu ciąży dowiedzieliśmy się, że naszemu maluszkowi nie bije serduszko... modlę się każdego dnia by tym razem było inaczej... dlatego proszę Was o dobre myśli ❤
Miluu lubi tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Miluu wrote:Hej Dziewczyny, prosze Was dzisiaj o mocne trzymanie za nas kciuków 🙏 dzisiaj mamy wizyte u gina o 16, po 3 tygodniach. Ponad rok temu w tym samym tygodniu ciąży dowiedzieliśmy się, że naszemu maluszkowi nie bije serduszko... modlę się każdego dnia by tym razem było inaczej... dlatego proszę Was o dobre myśli ❤
Miluu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sof92 wrote:Miluu trzymam kciuki, na pewno będzie piękne serduszko i bobas ❤️
Też mam dziś wizytę 😊 i zaczynam się stresować, też tak macie czy tylko ja się tak się denerwuje przed każdą? 😜
PCOS, MTHFR A1298C C/C homozygotyczne, 20210 G-A heterozygotyczne
ok. 4, 5 roku starań
CB: 10.2018 -> 01.2019(CP?) -> 08.2019
CP: 01.2020 -> 07.2020
01/2021 IVF - 1 podejście
29.01 ET 3 dniowego 7B
5 dpt bhcg 4,35 -> 7 dpt 6:00 bhcg 9,6 prog 190ng/ml -> 9 dpt 18:00 bhcg 71,16 -> 12 dpt 6:00 bhcg 155,1 ->15 dpt 6:00 bhcg 324,3 (63,2%) ->16 dpt 18:00 bhcg 593 🥰 -> 20 dpt 18:00 bhcg 2708
22.02.21 - 24 dpt mamy zarodeczek i 💗
8w5d 2cm dzidzi | 171 bpm
Brak ❄️ (4 zatrzymały się w rozwoju po 3dobie)
Mój instagram:
i_want_2_be_mom -
Sof92 wrote:Miluu trzymam kciuki, na pewno będzie piękne serduszko i bobas ❤️
Też mam dziś wizytę 😊 i zaczynam się stresować, też tak macie czy tylko ja się tak się denerwuje przed każdą? 😜 -
nick nieaktualnySof92 wrote:Miluu trzymam kciuki, na pewno będzie piękne serduszko i bobas ❤️
Też mam dziś wizytę 😊 i zaczynam się stresować, też tak macie czy tylko ja się tak się denerwuje przed każdą? 😜
Sof92, mamy podobny termin chyba? 1 dzien różnicy wedlug OM trzymam również za Ciebie kciuki! Ja chyba się przed każdą bede stresować...meraja90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiluu wrote:Nie dziękuję dziewczyny, żeby nie zapeszyć ❤
Sof92, mamy podobny termin chyba? 1 dzien różnicy wedlug OM trzymam również za Ciebie kciuki! Ja chyba się przed każdą bede stresować...
❤️
Tak myślę, że już po prenatalnych będzie lepiej 😀
Wg OM termin porodu mam 29.09 ale miałam mega późno owulacje to suwaczek ustawiłam sobie wiekiem wg Usg-ciaza młodsza o ponad tydzień
Brałam tabletki antykoncepcyjne ponad 10 lat i w sumie nawet już nie pamiętam jakie mam swoje długie cykle bo od razu po odstawieniu się udało 😀Miluu lubi tę wiadomość
-
Kasjopeja wrote:Dziewczyny trzymam
Za
Was 👍
Ja mam problem z Mdłościami 🤢, w nocy budzi mnie kilka razy straszny głód 😬
Ja u Was z dolegliwościami? -
Witam, my już po wizycie jest super krwiak prawie się wchłonął więc jest dobrze. Fasolka rośnie jak na drożdżach. Teraz prenatalne 07.04 uf....
Angelka93, meraja90, MichaLina, Kacha_88, Miluu, natnatss, smagliczka, Sof92, Mag91, mf82, Kkarolinaa, szynszyl, Kasialudek, Gosia9, Erica, Gela093 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny które mają dziś wizyty- trzymam kciuki. Na pewno zobaczycie już małego człowieka na ekranie. Fasolka wywołała we mnie eskalację uczuć, ale ten mały człowiek sprzed tygodnia to już był szyte i wylew emocji. Tego wam również życzę ♥️♥️
Ja dziś się obudziłam i stwierdziłam że idę na "dietę". Koniec z białym pieczywem i niezdrowym jedzeniem. Trzeba się ogarnąć bo waga mi coś drgnęła ostatnio a ja raczej z tych puszystych i nie powinna jeszcze.
Tak więc pozdrawiam z nad owsianki z kiwi. Nie jest źle, w gardle nie rośnie 😂Kkarolinaa, Gosia9 lubią tę wiadomość
-
MichaLina wrote:Jedyne co mi w ciąży przeszkadza to ciągłe siku. Dziś w ciągu nocy dwa razy. A dla mnie zaśnięcie po wybudzeniu to dluższa sprawa... A na prawdę się nie opijam przed snem.
-
nick nieaktualny
-
Miluu wrote:Ja również od 6 tygodnia wstaje co noc raz lub dwa siku. Ostatnio zaczyna budzić mnie tez glod ...
meraja90 lubi tę wiadomość