Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida91 wrote:A moja o dziwo nigdy mnie nie gryzła nawet jak miala zęby, a też bardzo się tego obawiałam 😬👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Ja czuję się fatalnie nadal 🙁 Czekałam na drugi trymestr jak na wybawienie, drugi trymestr nadszedł, a samopoczucie jakie było takie jest 🙁 Tracę już nadzieję, że odzyskam siły i przejdą mi te okropne mdłości 🙁
Ja dzisiaj zaczyna 14 tydzień i mdłości znacznie mniejsze, ale nadal są, szczególnie wieczorem, więc to nie u wszystkich mija Nie mogę nadal patrzeć na mięso i wędliny.
Staniki zawsze zamawiałam online, a teraz mam wątpliwość czy nie powinnam pójść przymierzyć. I tak, potrzebuje większy rozmiar. To moja pierwsza ciąża, więc jestem zafascynowana jak potrafi zmieniać się nasze ciało 😃
-
Giggles wrote:Ja dzisiaj zaczyna 14 tydzień i mdłości znacznie mniejsze, ale nadal są, szczególnie wieczorem, więc to nie u wszystkich mija Nie mogę nadal patrzeć na mięso i wędliny.
Staniki zawsze zamawiałam online, a teraz mam wątpliwość czy nie powinnam pójść przymierzyć. I tak, potrzebuje większy rozmiar. To moja pierwsza ciąża, więc jestem zafascynowana jak potrafi zmieniać się nasze ciało 😃
Ja też zamawiam online i tym razem też zamawiałam. Trzeba się dobrze zmierzyć 😉 A na allegro ze smartem zwroty są za darmo, więc w razie wpadki można łatwo oddać. Jakoś nie umiem kupować stacjonarnie staników 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
-
Dzień dobry Kochane
Na Pomorzu dzisiaj wyszło słońce ale niemiłosiernie wieje.
Na facebookowej grupie przybywa nam osób
Śmiało się nie krępujcie, zapraszamy zapraszamy 😊
Dodatkowo, proszę tez się nie gniewać na dodatkowe pytania priv. Chce mieć pewność, ze Wy to
Wy 😊
Dobrego dnia ❤️
Marze o ziemniakach z koperkiem i piersi w bułce.. 😭
Kawa jak nie wchodziła tak nie wchodzi.
Mdłości dalej.
Roczniak śpi na drzemce.
Stanik już wymieniłam miesiąc temu ale znowu urosły i uciekają.. będzie już E. 😳Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷 -
Ja też już zmieniłam stanik na większy 😜 na szczęście też z poprzedniej ciąży mi zostały ale myślę, że i tak będę musiała coś dokupić. Sporo rzeczy mam jeszcze w piwnicy po córce ( przewijak, poduszka do karmienia itp.) takze będę musiała zrobić przegląd ci się nadaje jeszcze do użytku a co trzeba dokupić. No i tak do połowy ciąży czekam na potwierdzenie płci i powoli zacznę kompletować wyprawkę żeby nie wszystko na raz 😀
-
Sparky wrote:Na pewno te z Was, które mają zapasy staników z poprzednich ciąż mają łatwiej 😅😅 A u nas debiutantek wielka tajemnica ile te cycki jeszcze urosną 😂
Ciężko przewidzieć jaki się będzie miało rozmiar, bo każda z nas jest inna. Na bieżąco trzeba kupować i już. A już staniki do karmienia to koniecznie pod sam koniec ciąży, albo i po porodzie dopiero można dokupić więcej.
-
Hejka u mnie słaba nocka,co chwilę się budziłam,strasznie u nas wieje😔
Zapraszamy dziewczyny na Facebooka,grupa jest zamknięta a im nas będzie więcej tym weselnej😁
Odnośnie piersi to ja zawsze narzekałam bo mam strasznie małe,prawie nic😁teraz troszkę urosły ale napewno nie aż tak żeby staniki wymieniać więc troszkę wam zazdroszczę ☺️pamiętam jak teściowa się dziwiła że prawie rok czasu córkę wykarmilam takim biustem mikroskopijnym😊,ale sama wiem że nie rozmiar ma znaczenie,mam wiele koleżanek z dużym biustem które niestety nie mogły karmic..
Mrsmiki a w 1szej ciąży też mdłości tak długo nie odpuszczaly? Mi się zachciało jajka sadzonego z ziemniaczkami i mlekiem zsaidłym,zobaczymy czy na zachciancę się nie skończy😁mrsmiki, Kath lubią tę wiadomość
-
Kejtii87 wrote:Hejka u mnie słaba nocka,co chwilę się budziłam,strasznie u nas wieje😔
Zapraszamy dziewczyny na Facebooka,grupa jest zamknięta a im nas będzie więcej tym weselnej😁
Odnośnie piersi to ja zawsze narzekałam bo mam strasznie małe,prawie nic😁teraz troszkę urosły ale napewno nie aż tak żeby staniki wymieniać więc troszkę wam zazdroszczę ☺️pamiętam jak teściowa się dziwiła że prawie rok czasu córkę wykarmilam takim biustem mikroskopijnym😊,ale sama wiem że nie rozmiar ma znaczenie,mam wiele koleżanek z dużym biustem które niestety nie mogły karmic..
Mrsmiki a w 1szej ciąży też mdłości tak długo nie odpuszczaly? Mi się zachciało jajka sadzonego z ziemniaczkami i mlekiem zsaidłym,zobaczymy czy na zachciancę się nie skończy😁
W ciąży nie miałam ich wcale. Może ciut na początku. I dużo ochoty na słodkie było. Tu nic…
Teoje jajko tez bym zjadła 🤣Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷 -
A ja nadal chora... Na 14 wybieram się do lekarza.
Możecie podesłać jeszcze raz link do grupy na Facebooku?
A co do piersi to nie jestem w grupie szczęśliwców którym w ciąży rosną, na codzien są niewielkie ( a i w ciąży nie chcą rosnąć 🤷 jedynie na czas karmienia robią się pełne i tyle. W ogóle przez tą chorobę nie czuje się jakbym była w ciąży, nudności i wymioty się zdarzają ale to bardziej chyba przez chorobę, wcześniej w brzuchu czułam jak coś ciągnie czy kłuje a teraz nic. No ale mam nadzieję, że z maluszkiem wszystko ok. -
Ulalala wrote:A ja nadal chora... Na 14 wybieram się do lekarza.
Możecie podesłać jeszcze raz link do grupy na Facebooku?
A co do piersi to nie jestem w grupie szczęśliwców którym w ciąży rosną, na codzien są niewielkie ( a i w ciąży nie chcą rosnąć 🤷 jedynie na czas karmienia robią się pełne i tyle. W ogóle przez tą chorobę nie czuje się jakbym była w ciąży, nudności i wymioty się zdarzają ale to bardziej chyba przez chorobę, wcześniej w brzuchu czułam jak coś ciągnie czy kłuje a teraz nic. No ale mam nadzieję, że z maluszkiem wszystko ok.
Zdrowia! Co do kłucia i ciągnięcia to też czasami mam, że coś tam czuję a czasami są takie dni, że zapominam, że jestem w ciąży - a to gdzieś pobiegnę, innym razem coś dźwignę bo zapomnę 😅
Całą ciążę nie może nas boleć 😉
-
Giggles wrote:Będzie widoczna dla innych informacja jak dołączę do grupy na facebooku? Bo wolałabym, żeby najbliżsi dowiedzieli się ode mnie, a nie z portalu społecznościowego 😄😄
Nie, grupa jest tajna i nie widać jej dla nikogo kto nie jest w posiadaniu linkuMężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷 -
Patt91 wrote:Dziewczyny jak to jest u was z tymi brzuszkami?ja czekam czekam i się doczekać nie mogę. U mnie pierwsza ciaza 13 tydzień. Najpierw schudłam teraz waga stoi na 59 kg. Na razie to brzuszek niewidoczny dla obcych wcale a ja już się chce chwalić 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2022, 15:55
mrsmiki lubi tę wiadomość
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Proszę trzymajcie dzisiaj kciuki za moja wizytę Idę zobaczyć bąbla o skonsultować wyniki tarczycy z innym ginekologiem/endokrynologiem , bo mam wysokie przeciwciała i podejrzenie hashimoto. Może , któraś z Was ma hashimoto?
Frida91 lubi tę wiadomość
Gwiazdeczka30