Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Patt91 wrote:Dziewczyny jak to jest u was z tymi brzuszkami?ja czekam czekam i się doczekać nie mogę. U mnie pierwsza ciaza 13 tydzień. Najpierw schudłam teraz waga stoi na 59 kg. Na razie to brzuszek niewidoczny dla obcych wcale a ja już się chce chwalić 🙈
Mam tak samo, wypatruję tego brzuszka i nic 🤪 Dzidzia ciągle się ukrywa 🤷🏼♀️ -
Joanna-Anna1992 wrote:Proszę trzymajcie dzisiaj kciuki za moja wizytę Idę zobaczyć bąbla o skonsultować wyniki tarczycy z innym ginekologiem/endokrynologiem , bo mam wysokie przeciwciała i podejrzenie hashimoto. Może , któraś z Was ma hashimoto?
Mocne kciuki ❤️Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷 -
Patt91 wrote:Dziewczyny jak to jest u was z tymi brzuszkami?ja czekam czekam i się doczekać nie mogę. U mnie pierwsza ciaza 13 tydzień. Najpierw schudłam teraz waga stoi na 59 kg. Na razie to brzuszek niewidoczny dla obcych wcale a ja już się chce chwalić 🙈
Ja tak samo jak Drzemka. 😭Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷 -
U mnie brzuszek widoczny. Wszyscy się dowiedzieli na niedzielnej imprezie rodzinnej u mojej mamy z okazji rocznicy ślubu, niestety nie dało się już ukryć brzuszka, każdy dopytywał czy może czasem rodzinka nam się nie powiększy 🙂
Joanna-Anna1992 trzymam kciuki ✊ czekamy na wieści z wizyty ❤️
-
Dziewczyny mam pytanie od paru dni na końcu pobolewa mnie język nie jakoś mocno ale czuje obserwuje i mam taki nalot i jakby bąbelki , pomocy . Dbam o jamę ustna ale mega się boje co yoWalka 2018! Pcos , Ana1 graniczne , niedoczynnosc
Leki : eutyrox 100, encorton 10 mg , neoparin , systen 50
2020-1IUI 😑
2020.06 punkcją -4blastki
2020.08 transfer 5AA beta zero
2020.11 transfer 5 AA beta zero
2021 immunolog
2021 histeroskopia - stany zapalne
2021.09 transfer 4AA beta zero
2022.02 transfer 4 CB na atosiban
12dpt 1222,26🙏🏻
15 dpt 3502,36🙏🏻
19 dpt 12928,9🙏🏻
22 dpt 27147,8🙏🏻
26 dpt mamy serduszko ❤️ -
Olkaa wrote:Dziewczyny mam pytanie od paru dni na końcu pobolewa mnie język nie jakoś mocno ale czuje obserwuje i mam taki nalot i jakby bąbelki , pomocy . Dbam o jamę ustna ale mega się boje co yo
Zmieniłaś paste? Ja tak miałam po zmianie. Albo płyn nowy do płukania?Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷 -
Teraz druga ciąża więc jest widoczny wcześniej.
-
Joanna-Anna1992 wrote:Proszę trzymajcie dzisiaj kciuki za moja wizytę Idę zobaczyć bąbla o skonsultować wyniki tarczycy z innym ginekologiem/endokrynologiem , bo mam wysokie przeciwciała i podejrzenie hashimoto. Może , któraś z Was ma hashimoto?
Ja mam hashimoto z niedoczynnością tarczycy. -
Olkaa wrote:Dziewczyny mam pytanie od paru dni na końcu pobolewa mnie język nie jakoś mocno ale czuje obserwuje i mam taki nalot i jakby bąbelki , pomocy . Dbam o jamę ustna ale mega się boje co yo
Ja odpoczatku ciąży mam mega problem z dziąsłami, strasznie mnie bola i niestety niewiele pomaga.Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Karolaaa8 lubi tę wiadomość
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Drzemka wrote:Lepiej idź do internisty sprawdzic, ciężko powiedzieć co to.
Ja odpoczatku ciąży mam mega problem z dziąsłami, strasznie mnie bola i niestety niewiele pomaga.
Tak jutro z rana pójdę do lekarza to sprawdzićWalka 2018! Pcos , Ana1 graniczne , niedoczynnosc
Leki : eutyrox 100, encorton 10 mg , neoparin , systen 50
2020-1IUI 😑
2020.06 punkcją -4blastki
2020.08 transfer 5AA beta zero
2020.11 transfer 5 AA beta zero
2021 immunolog
2021 histeroskopia - stany zapalne
2021.09 transfer 4AA beta zero
2022.02 transfer 4 CB na atosiban
12dpt 1222,26🙏🏻
15 dpt 3502,36🙏🏻
19 dpt 12928,9🙏🏻
22 dpt 27147,8🙏🏻
26 dpt mamy serduszko ❤️ -
Ja też mam Hashimoto. Kontroluję często poziom TSH i przyjmuję euthyrox 😉
-
Dziewczyny, mam wyniki białka pappa i wolnej Bhcg, usg prenatalne dopiero za tydzień, czy jestem w stanie cokolwiek wyczytać z tych wynikow? 😀
Zaczęłam grzebać w internecie ale nic konkretnego nie zanalazlam 🤷🏻♀️
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
tylko_czytam wrote:Dziewczyny, mam wyniki białka pappa i wolnej Bhcg, usg prenatalne dopiero za tydzień, czy jestem w stanie cokolwiek wyczytać z tych wynikow? 😀
Ja na swoim wyniku miałam podane centyle dla poszczególnych tygodni ciąży. Ale nie wiem, czy jest sens grzebać i się nad tym samodzielnie zastanawiać (chociaż sama tak robiłam haha). Wszystko i tak musi być zestawione z pomiarami z USG i zinterpretowane przez lekarza, niewiele da się wywróżyć z samej biochemii.agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
U mnie badanie prenantalne dopiero 15 kwietnia. Ale nic lekarz nie wspominał jak na razie o robieniu badań z krwi Pappa itd. Możliwe, że najpierw chce zrobić USG, a później zaleci resztę badań?
-
Szanuje takie labo jak Twoje 😀 u mnie tylko enigmatyczne „wynik do interpretacji lekarza prowadzącego”
Chyba sobie daruje rozkminianie, kalkulatory w internecie niewiele mi mówią a tylko mogą stresować
Jestem dość spokojna i mam dobre przeczucia wiec chyba nie pozostało mi nic innego jak czekaćSparky lubi tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Dziękuje za kciuki z bąblem wszystko idealnie.
Okazało się , że nadrobiliśmy kilka dni i mam teraz pytanie. Umówiłam się na badania prenatalne 20 kwietnia i wychodzi 13+1 czy to nie za późno ? Lekarz , u którego dzisiaj byłam stwierdził , ze późno i nie wiem czy słuchać mojej prowadzącej czy tego z dzisiajagniecha2101 lubi tę wiadomość
Gwiazdeczka30 -
tylko_czytam wrote:Dziewczyny, mam wyniki białka pappa i wolnej Bhcg, usg prenatalne dopiero za tydzień, czy jestem w stanie cokolwiek wyczytać z tych wynikow? 😀
Raczej niez wrzucają to w program i zestawiają z wynikami usg.