Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Elllla wrote:Żeby nie było za pięknie, rybkę zjadłam, ale kajzerkę mi wyjadla rodzina, aaa muszę iść do piekarni i zjeść bule z masłem i serem żółtym.
Ale zauważyłam, że więcej z nas ma problemy z żywieniem tzn, wcześniej dobrze, zdrowo, z umiarem a teraz wszystko czego nie jadłam zajadam ze smakiem🤦
Elllia też się budzę w tych godzinach i zasnąć nie mogę ,gdzie wcześniej spałam jak zabita całą noc,i oczywiście na siku pobudki też muszą być😕
Wszystkim dziewczyną gratuluję udanych wizyt i cudnych maluszków 😊ja dziś byłam na 1szej wizycie na NFZ ale poza pobraniem cytologii nic się nie dowiedziałam,dopiero we wtorek mam usg -
I już po wizycie. Wszystko jak najbardziej prawidłowo. Dzidziuś prawie 1 cm, serduszko słyszałam. Karta ciąży założona. Rośniemy dalej! 🥰
Martysion, Klaudia9212, Nattalia, Cyntia, Klarnecistka, Frida91, Paulina1106, Mama_Basia, mamamajeczki, agniecha2101, Kath lubią tę wiadomość
-
Elllla wrote:To ja budzę się podwójnie i na siku i jak coś się przyśni;)
Ostatnio mam tak, że jak się budzę do toalety ok 3/4 to nie mogę godzinę/dwie zasnąć potem. Dziś mimo uciekania od wszelkich wiadomości w tv i nie czytania i ciąży, itp.czuje się ciągle jakby w napięciu. Czuje, że puls mi skacze i tylko coś pilnie, stuknie ja od razu na równe nogi i serce w gardle. Nie potrafię się zrelaksować -
Witajcie. Od wtorku walczę z angina ropną, jestem na antybiotyku. Już dawno nie byłam taka chora, gardło tak boli, że przełykać śliny nie mogę i głową pęka....No i ta gorączka. Czuję się wyczerpana. Czekam aż antybiotyk zacznie działać. Mam nadzieję, że u Was wszystko ok. Pozdrawiam
-
Elllla wrote:A Ty który tydzień? U mnie dziś niby 7, ale z USG 6+2
U mnie wg OM było wczoraj 6+2, a z USG wyszło 6+4 i jest to możliwe, bo owulację miałam wcześniej (miałam monitoring).
Bardzo się cieszę, że same dobre wiadomości u Was ja muszę się wybrać do diabetologa, bo cukier szaleje, ale miałam tego świadomość - mam już wiele lat IO.Klaudia9212 lubi tę wiadomość
-
Karolaaa8 wrote:I już po wizycie. Wszystko jak najbardziej prawidłowo. Dzidziuś prawie 1 cm, serduszko słyszałam. Karta ciąży założona. Rośniemy dalej! 🥰
Karola gratulacje:)
Bardzo mnie cieszy, że wszystko u Was dobrze;) No i widzisz nie potrzebnie się stresowałaś tym progiem;)Karolaaa8 lubi tę wiadomość
-
Gratuluję wam dziewczyny wszystkich pomyślnych wiadomości i wizyt.
Mi do moich dolegliwości doszła jakaś infekcja... Mąż był chory tydzień temu a teraz dopadlo córkę i mnie. Mała miała gorączkę, ja na szczęście nie ale mam dreszcze i bolą mnie mięśnie A jutro mam wizytę u ginekologa... Mam nadzieję że a poczuje się lepiej. Jeszcze stresuje mnie ze choroba zaszkodzi dzieckuCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Joanna-Anna1992 wrote:Dziewczyny u mnie 6+ 1 i mamy bijące serduszko 💕💕 Następna wizyta za 3 tyg. To będą długie 3 tyg czekania😅
U mnie dziś na wizycie bijące serduszko i 6t 4d ❤️Mama_Basia, Klarnecistka, Klaudia9212, agniecha2101, Frida91, Kath lubią tę wiadomość
-
AminaLevo wrote:Mam doła..wizytę kontrolną mam za tydzień,a dziś cały dzień stresuje się ze zarodek przestał się rozwijać..😟 nie plamie,brzuch nie boli a jednak brzydkie myśli..
Nie stresuj się bo to stres jest najgorszy. Dziś miałam wizytę ale od tygodnia miałam stres, że jakoś tak łagodnie przechodzę bo pamietam jak moja mama mi od zawsze mówiła, że ona w ciąży rzygała dalej niż widziala i mogła jeść miód i drzem tylko. Każda z nas jest inna i ma inny organizm, lepiej jak nie ma złych objawów.
-
To widzę, że dzisiaj był dobry dzień pod względem wizyt 🥰
Również czekam 3 tygodnie na kolejną wizytę. Nie mogę się doczekać, ale jak już usłyszałam bicie serduszka to się uspokoiłam. Na ten moment to było najważniejsze ☺️Martysion lubi tę wiadomość
-
AminaLevo wrote:Mam doła..wizytę kontrolną mam za tydzień,a dziś cały dzień stresuje się ze zarodek przestał się rozwijać..😟 nie plamie,brzuch nie boli a jednak brzydkie myśli..
Spokojnie, każda ma swoje obawy odpocznij, obejrzyj jakiś film i zapomnij o złych myślach. Maluszek potrzebuje teraz szczęśliwej mamyIvi, agniecha2101 lubią tę wiadomość