Październikowe mamy 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jeszcze tu jestem, ale termin 28.10 wg mojego lekarza i swoich obliczeń, wg lekarki z NFZ - 21.10.
Termin ostateczny mam na 04.11, mam nadzieję że jednak będzie październikowe bobo.
Faktycznie, cicho tutaj, jakby wszystkie urodziły 🫣🫣DarKa35, EwiczekM, Aszzz, Palaczowa lubią tę wiadomość
-
Ja też jestem cały czas tu i na fb 😄 termin mam na 28 października i pewnie się jeszcze trochę pobujam w dwupaku😂
Nadziejka26, Wera92, EwiczekM, Aszzz, Palaczowa, szlamek lubią tę wiadomość
Małopolska
Starania od 09.2024
Cud w ostatnim cyklu stymulacji przed laparo
19.02 ⏸️
28.02 🩺 pecherzyk ciazowy 0.86cm
07.03 🩺 malutki czlowieczek 0.26cm z ❤️
14.03 kolejna wizyta
22.04 I prenatalne - wszystko w porządku, CRL 6.38cm, na 90% chłopczyk 🩵🩵
2.05 wizyta u prowadzacego
30.05 kolejna wizyta - chłopiec potwierdzony🩵
10.06 II prenatalne
-
Wody mi odeszły. Jestem już w szpitalu. Trzymajcie kciuki ...ale się boję.
Korki, Wera92, Arama, Nadziejka26, Wdzięczna, Zło_snica, EwiczekM, Pdes, Aszzz, Palaczowa lubią tę wiadomość
ToJaa
IVF I procedura , 4 transfer udany.
Gameta Bdg.
Prenatalne ok
29.04.2025, USG, synek 200g 🩵
13.05.2025, USG, 14 cm , 270 g. 🥹
pomału kopiemy mamę
6.06.2025 połówkowe ❤️ 533 g
TP 5.10.2025 lub 10.10 🍀😁 -
DarKa35 wrote:Wody mi odeszły. Jestem już w szpitalu. Trzymajcie kciuki ...ale się boję.
DarKa35, Wera92, Arama, Nadziejka26, Wdzięczna, Zło_snica, EwiczekM, Pdes, Palaczowa lubią tę wiadomość
-
Ja wpadam też tu oraz na FB.
Mój termin to 30.10. mam mieć cesarkę, we wtorek ostatnia wizyta u prowadzącej, zobaczę czy termin zostanie bez zmian, bo powoli coś zaczyna się dziać - przynajmniej takie mam wrażenie 🥹
Dziewczyny! Trzymam kciuki 🥺❤️Korki, Nadziejka26, EwiczekM, Aszzz, Palaczowa, szlamek lubią tę wiadomość
-
@Darka35 @Korki ! Kciuki! Niech się dzieje 😊 powodzenia i czekamy na kolejne info 😁Małopolska
Starania od 09.2024
Cud w ostatnim cyklu stymulacji przed laparo
19.02 ⏸️
28.02 🩺 pecherzyk ciazowy 0.86cm
07.03 🩺 malutki czlowieczek 0.26cm z ❤️
14.03 kolejna wizyta
22.04 I prenatalne - wszystko w porządku, CRL 6.38cm, na 90% chłopczyk 🩵🩵
2.05 wizyta u prowadzacego
30.05 kolejna wizyta - chłopiec potwierdzony🩵
10.06 II prenatalne
-
Ja jestem tylko tu 🙂 Termin z OM 27.10, są szanse, że jutro idę do szpitala czekać na trzecie cc 🥺 Stres już niesamowity, liczyłam po cichu, że zacznie się poród naturalny i jednak się uda, ale po awaryjnym ktg w czwartek lekarz na izbie przyjęć potwierdził, że raczej nie ma szans na nic innego niż cc...
Powodzenia wszystkim w dwupaku i już po 🙂Wera92, EwiczekM, Aszzz, Palaczowa lubią tę wiadomość
👩❤️👨 35 lat
1.2017 Syn I ♥️
2.2021 Syn II ♥️
2.2024 9tc poronienie zatrzymane, serduszko przestało bić w 8tc 💔😭
.....
22.10.2025 TP Syn III 🤞
_______
Trombofilia wrodzona, każda ciąża na Clexanie
Obniżone parametry nasienia u męża, łącznie 7 lat starań o spełnienie marzeń 🫢 -
Nie no słuchajcie to jest skandal 😂 koło 8 rano skecze były tak już tylko co 15 minut, wstałam i miałam wrażenie że dosłownie co chwilę, zadzwoniłam do położnej i co?? Zadziałało to jak przyjazd do szpitala. Kompletnie ustało
teraz splam chwilę w końcu a skurcz tak powiedzmy co 20-30 minut. I to niezbyt mocny
EwiczekM, Aszzz lubią tę wiadomość
-
Korki wrote:Nie no słuchajcie to jest skandal 😂 koło 8 rano skecze były tak już tylko co 15 minut, wstałam i miałam wrażenie że dosłownie co chwilę, zadzwoniłam do położnej i co?? Zadziałało to jak przyjazd do szpitala. Kompletnie ustało
teraz splam chwilę w końcu a skurcz tak powiedzmy co 20-30 minut. I to niezbyt mocny
No w Twoim przypadku to jest hit nad hitami 🤪🫣
Oby się rozkręciło! 🤞🤞
W sumie to trochę zazdro, bo mało która z nas ma okazję być tak długo w ciąży, inny lekarz już by wywoływał tydzień temu na siłę 🫣🫣🫣
Ale wiem, że już bardzo chcesz (bo ja w sumie też), więc kciuki!Korki, EwiczekM, Palaczowa lubią tę wiadomość
-
Nadziejka26 wrote:No w Twoim przypadku to jest hit nad hitami 🤪🫣
Oby się rozkręciło! 🤞🤞
W sumie to trochę zazdro, bo mało która z nas ma okazję być tak długo w ciąży, inny lekarz już by wywoływał tydzień temu na siłę 🫣🫣🫣
Ale wiem, że już bardzo chcesz (bo ja w sumie też), więc kciuki!EwiczekM lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj po masażu sutków i seksie skurcze, z 10 już ich było, ale są totalnie nieregularne i bardziej napinające, więc przypuszczam, że to pierwsze poważne przepowiadające 🤪
Niech się dzieje wola nieba 🤞🍀🍀Aszzz, Palaczowa, Zło_snica lubią tę wiadomość
-
Korki wrote:No, chce a naraz lapienjakies schizy jak nie czuje młodej pol godziny 🤦🏽♀️ juz nie wiem troche co robic
Daj znać koniecznie co u Ciebie 🤍 -
Już po. ...Ogólnie trauma.
Mały 3950, sn, pęknięta szyjka ,krocze. Przetaczaną krew trzy razy. Na końcu próżnia i kleszczowe. Myślałam że umrę.ToJaa
IVF I procedura , 4 transfer udany.
Gameta Bdg.
Prenatalne ok
29.04.2025, USG, synek 200g 🩵
13.05.2025, USG, 14 cm , 270 g. 🥹
pomału kopiemy mamę
6.06.2025 połówkowe ❤️ 533 g
TP 5.10.2025 lub 10.10 🍀😁