Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia, to 200g jest mozliwe:) Moja kluska w 12 dni nabrala ok. 260g, ale biore tez pod uwage, to ze jest to waga mierzona na 2 roznych sprzetach. Teraz dzieciaki szybko beda przybierac;)
polkosia, Nynusia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Lili ja mam q sport a też myslalam o carera ale rozni sie tylko gondolka wizualnie a jednak cena o wiele wyzsza.
Kasia82 to był mój cel bo tak cichutko siedziałaś z tymi urodzinkami więc pomyslalam, że bedzie Ci miło hihitaki prezent urodzinowy
Kasia82, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Arielka wrote:ewwiel przykro mi:(
Polkosia, ja jestem zakochana w mutsy igo jeśli chodzi o wygląd ale rozsądek wygrał bo naprawdę lepiej kupić nawet używany bugaboo niż nowy mutsy. Mnie też bugaboo nie przekonywał wizualnie a zwłaszcza w porównaniu do mutsy ale o mutsy nie ma zbyt dobrych opinii ogólnie. Ja podeszłam do zakupu wózka jak do zakupu samochodu- lepiej używany mercedes niż nowy fiat
No właśnie o Mutsy są różne opinie. Ale skoro polecacie tak Bugaboo, to pojadę go obejrzećKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Natka88 wrote:Nynusia, to 200g jest mozliwe:) Moja kluska w 12 dni nabrala ok. 260g, ale biore tez pod uwage, to ze jest to waga mierzona na 2 roznych sprzetach. Teraz dzieciaki szybko beda przybierac;)
Gdzieś czytałam, że średnio 150, więc i 100 i 200 będzie OKNynusia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyNynusia śliczna córeczka
Jeśli chodzi o drożdże to ja szczerze mówiąc nawet nie wiem jak one są pakowane... mi mąż kupił 100 g więc wzięłam 1/4... i to wcale tak dużo nie byłochociaż teraz zaczęłam się zastanawiać czy przez ciążowe zaćmienie umysłu czegoś nie pogmatwałam
byłam sprawdzić w lodówce i faktycznie drożdże są 100 g więc dobrze zrobiłam
szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny z cukrzyca, moze Wam się przyda
http://www.szpitalkarowa.pl/download/dieta2.doc
Co do ubioru dziecka, to moja córka byla ze stycznia i w szpitalu ubieralam body dlugi rękaw + pajacyk.
W domu body z długim rękawem + Polspiochy.jacusianka lubi tę wiadomość
-
Riko się rewelacyjnie składa i nie zajmuje dużo miejsca w bagażniku. Waga nie ma tu znaczenia, sam stelaż nie waży dużo. A tak często planujecie jeździć zimą z wózkiem?
Majaaa wrote:Ehh to już kompletnie zglupialam jeśli chodzi o te wózkija mam 178, mój mąż 187... Szukamy wysokiego wózka. Bugaboo właśnie nie mamy gdzie zobaczyć na żywo, myślę, że jakbyśmy go obejrzeli byłoby inaczej. W jakim sklepie one występują? Co do wagi wózka, to właśnie chodzi o to częste składanie, wkładanie do auta...jak Expander, czy Riko waży ponad 14kg plus dziecko, to robi się taki mały czołg
dużo znajomych kazalo mi zwracać uwagę na wagę.
-
Estrella to może ja cos pomieszalam i moja paczka zamiast 5 gram ma 50 to bardziej możliwe hahha
eh Te ciazowe sklerozy
. W każdym razie dziękuje za pomoc w tej zagadce
Ja juz się zegnam i życzę wam przespanej nocki :*Nynusia, estrella, IviQ lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Riko się rewelacyjnie składa i nie zajmuje dużo miejsca w bagażniku. Waga nie ma tu znaczenia, sam stelaż nie waży dużo. A tak często planujecie jeździć zimą z wózkiem?
No właśnie, jak to jest z tą zimą... W DDTVN mówili, że poniżej -5 nie można już, a moja mama, że ze mną i przy -15 chodziła...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Słodziutka!
Nynusia wrote:Hej kochane
Przedstawiam Wam Lenkę, ktora waży 900gram :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/62b874a10bf8.jpg
( widocznie sprzęt ze szpitala był kiepski albo ja źle zajrzałam w opis USG bo raczej nie przytyła w niecały tydzień 200gram)
Za to mamusia od początku ciąży przytyła 8kgNynusia lubi tę wiadomość
-
Ja też zamierzam wychodzić. Będę musiała, bo córę do szkoły trzeba zaprowadzić. Może przy bardzo niskich temperaturach na krócej, ale myślę, że warto. Poza tym ostatnio u nas te zimy są takie niemrawe, że nie mamy się czego obawiać.
polkosia wrote:No właśnie, jak to jest z tą zimą... W DDTVN mówili, że poniżej -5 nie można już, a moja mama, że ze mną i przy -15 chodziła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 23:01
agania lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oooo nie , Ja w domciu balabym się jednak bardzoooo:) !
Co do wyjścia z dzieckiem w niskie temperatury to tez mam zamiar wychodzić , na krócej ale wychodzić ... Nie oszukujmy się o dziecko trzeba dbać zrozumiałe ale zachartowac delikatnie tez , nie może być takie ze lekutki Mrożek i dziecko chore !Kasia82 lubi tę wiadomość
-
Nenka, moj malz mysli o takim porodzie, nawet nasza wanne rozwaza
Mnie tez to ciekawi, ale nawet nie wiem z ktorej strony ugryzc temat.
Z dzieckiem powyzej 1,5 roku wychodzilam nawet i w temp. -10 na normalny spacer, ale z noworodkiem jednak byloby to z pol godziny. Poza tym, o czym my rozmowiamy:) Jakie zimy ostatnio mamy;)nenka2, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW 2013 byly mega zimy, corka urodzila sie we wrzesniu, a my zabieralismy ja wszedzie, co drugi dzien na zakupy do sklepu mielismy niecale 2km i to bylo tak ze czesto chodzilismy wieczorami, stalismy dlugo na peronach do pociagu i corka zawsze byla zdrowa jak ryba, ale ubieralam ja bardzo cieplo, gondole w srodku na okolo dzieciaczka obkladalam kocykami, bo zdarzalo sie zw kobinezonik byl z wierzchu zimny.. oczywisci kolderka plus koc na wierzch.