Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny lece w takim razie po cytryny i zobaczymy czy pomoże ehhh
Onka co do uroseptu ja biorę 3x2 a i tak mnie cos dopadło
Dziękuje!!!!
Co do kotków, moja kładzie się pod brzuszkiem codziennie i się do niego przytula i mruczy a mała wtedy sobie słodko kopie, ostatnio poczuła jak mała kopła to się najeżyła popatrzyła na brzuch co to było i się polożyła znowu
-
Szczęśliwa mamusiu dziękuję za pamięć:* ja jestem jestem ale weny nie ma żadnej...jakoś zleciał weekend i mimo nadrabiania nie miałam co wtrącić
Natalia i lexie gratki z okazji 7miesiąca:*
Ahh lexie akleroza nie boli ale chyba sie wyprowadzalas...chcialam spytac jak sie mieszka a jeśli pomyliłam osoby to wybacz ale z pamięcią to i mnie tragedia
Dziewczyny kciuki za wizytymy w środę na 10 i wyniki posiewu będę miała...znowu zobacze Synka
przez 3tyg z rzędu go widziałam więc pewnie teraz na wizytę poczekam sobie :p
Wiecie co?co do przytulania to mi brzusio w mojej ulubionej pozycji zaczyna lekko przeszkadzać ale z libido problem...w sumie po całym dniu grzebania i gotowania mam dość...i padam jak mucha ale nie śpię co jest problemem...takie życie
Hmmm i tak czekałam na tel kiedy przywioza moje mebelki i co?jak mój dziś zadzwonił to okazało się że w środę kiedy ja bede wizytowac...mój R musi brać urlop specjalnie bo ja po wypłate jade to przy okazji musze kupic wszystko do kuchni bo mawet mąki nie mama wiecie jak to na zakupach długo sie siedzi :p Maluszkowi dresik w pepco chce kupic
Na ochrzczenie mebli zrobie mojemu pierogi z jagodami
Ale pierdoly ja piszejak któraś będzie się nudzić to przeprasam :*
Synek daje popalić i szaleje nieźle ale nagrań mam już pareostatnio zasadzil mi kopa w żebra że od razu sie położyłam
ahhh kocham go
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 15:20
Nynusia, szczesliwa_mamusia21, IviQ, Lexie lubią tę wiadomość
-
cześć. Mam pytanie w sumie do dziewczyn, które zafasolkowały
Czy w cyklu, w którym udało Wam się miałyście tak,że miałyście objawy zbliżającej się @,czułyście że @ nadchodzi a jednak okazało się,że to ciąża?
-
hej dziewczyny
Przepraszam, że się nie odzywałam ale właśnie robimy remont pokoju i przenosimy wszystkie rzeczy. Zastanawiamy się nad kolorami a mój mąż chce cytrynowo brzoskwiniowy kolor. Ja myślałam nad fioletowo jasnym i różowo jasnym. Chcemy kupić naklejki na ścianę z imieniem naszej niuni i oczywiście naklejki na ścianę z jakimiś zwierzątkami. Patrzymy za wózkiem i kupujemy używany mam 3 typy, a nawet 4. Tutkek, Maxi-cosi, Adamex Pajero i mój ulubiony X-lander 2w1, bo marze później o spacerówce Xlander run. Patrzyłam w sklepie nowe, ale to nie dla nas ceny i wszystkie bardzo wysokie. Najtańszy z tych firm był od 1800, za te modele za 2300, 2200. 1800. Czułam się przy nich bardzo niska jakbym musiała się spinać, żeby dobrze korzystać z wózka. Nie wiem dlaczego takie wysokie wózki teraz produkują. Patrze, że tutki u mnie kosztuję od 500 zł za komplet 3w1.
Fotelik samochodowy używany musimy jakiś kupić, bo nie mamy isofix w samochodzie, dlatego jaki polecacie? Samochód jest 17-letni i jeszcze takich rzeczy nie budowali w samochody.
I mam problem z jedzeniem nie mam apetytu, co polecacie na apetyt? Dzisiaj jestem o 2 kanapkach z szynką, sałatą, serem żółtym i pomidorem, oraz bułce z nadzieniem pomidorowym. I jadłam ok. 11 i nie chce mi się nic zjeśćszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
polkosia, gratulacje
malgo, nie potrzeba isofixu, żeby kupić nowy fotelik. Isofix w samochodzie potrzebny jest do montażu isofixu, a nie samego fotelika. Poza tym na warsztatach "bezpieczny maluch" mówili, że isofix w samochodzie można zamontować w serwisie, ale to już inna sprawa.polkosia lubi tę wiadomość
-
Cześć, cześć
Kciuki za wizyty zaciśnięte!
Małgo, nowy fotelik też przeciez można mocować na samych pasach. Tez nie mamy isofixa a kupujemy nowy fotelik.
Widzę, że coraz więcej z nas ma jakieś ciążowe przypadłości zgagowo-bólowe i inne. To ja sie tez trochę poskarżę...Męcza mnie superwzdecia i ostatnio bóle zołądka, które sprawiaja, że cały brzuch jest twardy jak kamień... I to sobie tak narasta od rana wieczór jest tak, że ledwo co jestem w stanie sie podniesć. Picie wody, której i tak piję za mało, sprawy nie ułatwia, mam wrażenie, że mój organizm się jej nie pozbywa;/ Do tego dochodzą jakies kłucia w całym przewodzie pokarmowym. Do tego wychodza mi śliczne rozstepy na boczkach, co tez nie wprawia mnie super nastrój.
Ech...
21.10.2015 Leon -
a mi przechodzi już ten ból
dzisiaj w nocy ani razu mnie nie obudził a i w dzień już lepiej
ale muszę się przyznać że posmarowałam trzy razy tą maścią końską. nie wiem czy to ona coś dała bo szczerze mówiąc nawet nie czułam żeby grzała:D co do jedzenia to ja uważam, że wszystko można oby zachowac zdrowy rozsądek. tzn oprócz tych surowo zabronionych w ciazy typu alkohol, surowe mieso, sushi, sery pleśniowe itp. na poczatku ciąży jak mialam mdłości i mowilam mojemu ginowi że nie mam ochoty na zdrowe jedzenia a przed ciaza jadłam wszystko na parze, bardo zdrowo i rozsadnie, zadnych słodyczy, coli, fast foodów i mój gin ( a człowiek studiował w kilku krajach wiec chyba głupi nie jest
) powiedzial ze jak mam ochote na hot doga i cole to mam zjesc hot doga i popic cola, jak mam ochote na czipsy to zjesc czipsy bo organizm ma zmagazynowane wartosci odzywcze z przed ciąży i sobie poradzi. Co prawda nie jestem za tym zeby jesc codziennie fast foody i popijać cola ale jak mamy ochote to ra na jakis czas nie zaszkodzi
dodatkowo mozemy same przyrzadzac sobie je w domu zeby bylo zdrowiej a przynajmniej wiadomo, że ze swiezych składników. my z mężem robimy czasem pizze, czasem robie na obiad kebabki w tortillach
ogólnie jem co mam ochote a ostatnio robilam morfo i moja lekarka pierwszego kontaktu powiedziala ze pierwszy raz w zyciu widzi zeby w ciazy miec tak rewelacyjna morfologie
i jeszcze dodam, że czasem to co z pozoru wydaje się zdrowe tez jest niezdrowe, wiec nie zalujmy sobie czasem małych przyjemności
IviQ, Lexie lubią tę wiadomość
-
Malgo86 jak ja bym chciała choc przez chwilę nie mieć apetytu szok...oddaj trochę mi
tak serio to niewiem co jest na poprawę apetytu w ciąży akurat...bo mnie to nie dotyczy.
Zakocona mam to samo kochana moja kotka leży mi na brzuchu b.często aż mąż się dziwi także te nasze kotki to mądre stworzonka nie ma co;)
A najlepsze jest to ze zanim sie położy to stoi i ugniata łapkami brzuch -
Dziewczyny ja mam dwie kotki i obie do mnie lgną...a najbardziej młodsza, pokaże Wam jak ona ze mną śpi:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1065ecba241e.jpg
onka, szczesliwa_mamusia21, madu, zakocona, Nynusia, ZakręconaOna, Lexie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to chyba tylko ja mam takiego specyficznie kochajacego kota, ze nie wyraza zainteresowania moim brzuchem
ale moze i dobrze, bo czasem moja kicia potrafi byc mało delikatna
Battinka, to samo chciałam odpisać Małgo - ja tez się chętnie podzielę moim apetytema tak serio, Malgo, to moze jesc jablka na pusty zoladek? Mi zawsze pobudzają pracę żołądka i robie się głodna.
Madu, powiem Ci, że ja też miałam takie tygodnie, że myślałam, że wieczorami mi skóra na brzuchu pęknieAle pocieszę Cię, to przechodzi. Nie jest tak codziennie. Dwie rzeczy mi pomagają - regularne wypróżnienia (o co jak wiemy w ciąży niełatwo, ale ja się staram za wszelką cenę zapobiegać zaparciom - owoce, woda etc.) i więcej leżenia na boku - wtedy ten kamień w brzuchu jest mniej odczuwalny.
jaroszka czy Twoja kicia to maine coon albo norweski leśny? ślicznaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 16:11
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Najcześciej leży wzdłuż mojego ciała obok brzucha od strony krawdzedzi lozka
2 letni maine coon ogolony, bo ma tyle sierści, ze nie dało sie inaczej
z sierścią wygladała tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9e31e6a39b9.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 16:13
polkosia, onka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Izabela23 wrote:cześć. Mam pytanie w sumie do dziewczyn, które zafasolkowały
Czy w cyklu, w którym udało Wam się miałyście tak,że miałyście objawy zbliżającej się @,czułyście że @ nadchodzi a jednak okazało się,że to ciąża?
Ja tak miałamale nie nakręcaj sie tylko zrób test!