Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny
Ja na urlop idę od sierpnia, później już macierzyński więc muszę wytrzymać jeszcze mniej więcej 4 tygodnie
Powiem Wam w UK nie ma takich upałów a zdycham jak jest dwadzieścia parę stopni w biurze...
Zakręcona faktycznie gdzie Twój brzuszek ?
Co do pieluch a pampersów to ja jednak zdecyduję się na pampersy.
Jeżeli chodzi o nocniczek, wiadomo, że będę chciała jak najszybciej, ale że doświadczenia nie mam, to nie wiem jak to będzie
Jutro się chyba zważę, aż się boję....
W czwartek jadę na wycieczkę do Londynu, mam nadzieję, że dam radę pozwiedzać.
Odezwę się pewnie już w następnym tygodniu, jak rodzice pojadą.
Buziaki i rośnijcie ładnie -
nick nieaktualnyHej
Co do nauki na nocnik to moja corka majac 15 miesiecy wogole nie rozumiala o co chodzi z sikami.. szla w majtkach i nagle sie zesikala i mega wystraszona przybiegala do mnie.. nie wiedziala skad ta woda sie wziela
A po miesiacu, zaczela sama rozumiec i sie domagac... wiec dziecko musi byc gotowe, a nie rodzic chciec
Teraz nawet w nocy mi sie nie zesika budzi sie i wola, albo biegnie do lazienki
A jak wracalismy z wypadu na miasto to kolo domu znalezlismy pieknego bialego kota! Jest piekny, a ja tak kocham koty.. ciekawe czy wlasciciel sie znajdzie.Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jedna wielka !
No ale rodzice maja to na co sobie zapracowali , ze tak powiem i dziecko krzywdę tym w jakiś sposób robili bo dziecko samo się nie nauczy dopóki mu nie pomozesz trochę , nie naprowadzisz na ta właściwą drogę .
Kurde jak późno a moje dziecko chyba nie ma zamiaru isc spać ! -
nenka2 wrote:A czy myslicie, ze od takie kotka przybledy sie czyms zaraze? Nie zebym sie jakos panicznie bala albo cos, bo taka nie jestem, ale jednak to nie jest moj kot tylko obcy i nie wie co robil...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha male lobuziaki będą !
Mój lata jakby dyskotekę sobie urządził !
O Arielka dość pozna kolacyjka , dokarmilas malucha , polata i usnie hihi .
Ja wypilam z 3/4 cytrynki sok wycisniety na ten pęcherz i mój oszalal chyba zakwasno mu hahahah~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
Wgle zauwazylam wczoraj wieczorem ze mi palce u rak spuchly , ale tylko u rak i tak dzisiaj cały dzień ta opuchlizna się trzymała , jak serdelki wyglądały palce ... Dopiero teraz na wieczór normalne są a widze tez po pierścionki zaręczynowym , jest luzniejszy a jak spuchna to nagle taki na styk jest ...