Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilke kupilam w auchan polowe tansza niz w decatlonie i praktycznie codziennie z niej korzystam.lili kochana a czemu masz takie zalecenie? Skakac na niej akurat tyle minut?
Polkosiu nie sadze zeby sie u ciebie cos zmienilo w kwestii plci ale mam to samo te syfki kolo ust a nigdy tego nie mialam, no i dodatkowo dekold, plecy i cala twarz, synus nie oszczedza mamusi w tej kwestii:DWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 12:55
-
Hej.
Ja wciąż dochodzę do siebie po wizycie teściów i siostrzeńca męża....delektuje się czasem wolnym i odpoczynkiem, bo musiałam zwiększyć obroty jak byli.
Brzuszki macie wspaniałe, ogólnie piękne mamuśki z Was
U mnie na szczęście jeszcze takich upałów nie ma, do tego wiatr, więc jak dla mnie super25* w zupełności mi wystarcza na chwilę obecną
a nawet jak byłam z godzinkę temu na tarasie w cieniu, to było mi zimno
Na upały jestem mniej więcej przygotowana, bo wiatraczek już chyba od miesiąca czeka w pudełkujaroszka lubi tę wiadomość
-
Kasia super wygladacie !
ale masz pokaźny brzuszek juz kochana , córka bardzo do ciebie podobna , bardzo !
Kojarzysz mi się z kimś z Łodzi wiesz ?! Ale nie umiem teraz skojarzyć z kim .
Ja ukisze się zaraz jak ogor !
Smaze placki ziemniaczane , pomzywalam , pranie wstawilam , salon wysprzatalam i skwar na dworzu coraz większy , rozplywam się znowwiatrak chodzi juz na najmocniejszych obrotach ...
Kasia82 lubi tę wiadomość
-
Kochane okazało, że ta gulka to nie przepuklina a żylaki, w sumie z 2 złego to lepsza opcja więc się ciesze, bo je się rzadko operuje a tak samo jest małe ryzyko uwięźnięcia. Tyle co będzie boleć i się powiększać więc jakaś ulga jest
wszystko przez to, że mała siedzi sobie głównia z prawej strony
Czekam z niecierpliwością na kuriera...
-
Fatim wrote:Kochane okazało, że ta gulka to nie przepuklina a żylaki, w sumie z 2 złego to lepsza opcja więc się ciesze, bo je się rzadko operuje a tak samo jest małe ryzyko uwięźnięcia. Tyle co będzie boleć i się powiększać więc jakaś ulga jest
wszystko przez to, że mała siedzi sobie głównia z prawej strony
Czekam z niecierpliwością na kuriera... -
Jaroszka ojj można jeszcze poczekać trochę , nie wiadomo kiedy dzidziusiowi za chce się wypchnąć mamusi brzusio !
Na basen jade w za tydzień taki fajny podobno tu jest to może porobie wam foteczki i cos ladnego wstawia" uwolnić orkę" będzie hahajaroszka, Little Frog, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Fatim, ufff. Czyli wróciła szansa na poród SN?
ależ duchota! no, ale co miałam zrobić na dzisiaj, to zrobiłam i mogę się porelaksować. znaczy no muszę jeszcze iść na zakupy, bo nie mam czereśni (i mnie nosi przez to) ani truskawek (przez to też) i zrobić obiad sobie, ale potem kopyta do góry i odpoczynek. -
ZakręconaOna wrote:Super dzionek , lubię takie pogodne dni:)
Ja właśnie skonczylam smażenie placków , jeny ale zgrzalam się przy tej patelni . wgle muszę iść jutro kupić kostium taki żebym i w sierpniu mogła jak cos założyć na brzuch wiec ciut większy węźle
Zakręcona a w bikini sie nie mieścisz? Brzucha sobie chusta zakryjesz jakby co, czy nie? -
Mieszcze normalnie się w stare majtki co kiedyś tez ale kostium mam stary i majtki ok a niestety stanik nie bo wylewa się cycek strasznie bo o 2 rozmiary miseczka juz za mała !
Chce jedno czesciowy kupić wiesz z odkrytym brzuchem np. Ale z takim paskiem od cyckow w dol kojarzysz nie:) -
zakocona wrote:Fatim, ufff. Czyli wróciła szansa na poród SN?
ależ duchota! no, ale co miałam zrobić na dzisiaj, to zrobiłam i mogę się porelaksować. znaczy no muszę jeszcze iść na zakupy, bo nie mam czereśni (i mnie nosi przez to) ani truskawek (przez to też) i zrobić obiad sobie, ale potem kopyta do góry i odpoczynek. -
ZakręconaOna wrote:Kasia super wygladacie !
ale masz pokaźny brzuszek juz kochana , córka bardzo do ciebie podobna , bardzo !
Kojarzysz mi się z kimś z Łodzi wiesz ?! Ale nie umiem teraz skojarzyć z kim .
Ja ukisze się zaraz jak ogor !
Smaze placki ziemniaczane , pomzywalam , pranie wstawilam , salon wysprzatalam i skwar na dworzu coraz większy , rozplywam się znowwiatrak chodzi juz na najmocniejszych obrotach ...
Zakręcona, dziękuję. Brzuszek rzeczywiście już spory, aż strach pomyśleć, co będzie dalej.Z Łodzi mówisz? Pochodzę z tego miasta, mam w nim najbliższą rodzinę.
Kochana, Ty też pokaż swój brzuszek. To Twoja pierwsza ciąża? U mnie w pierwszej ciążby brzuszek był znacznie mniejszy niż teraz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 13:49