X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ss Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilke kupilam w auchan polowe tansza niz w decatlonie i praktycznie codziennie z niej korzystam.lili kochana a czemu masz takie zalecenie? Skakac na niej akurat tyle minut?
    Polkosiu nie sadze zeby sie u ciebie cos zmienilo w kwestii plci ale mam to samo te syfki kolo ust a nigdy tego nie mialam, no i dodatkowo dekold, plecy i cala twarz, synus nie oszczedza mamusi w tej kwestii:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 12:55

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

Ja wciąż dochodzę do siebie po wizycie teściów i siostrzeńca męża....delektuje się czasem wolnym i odpoczynkiem, bo musiałam zwiększyć obroty jak byli.

Brzuszki macie wspaniałe, ogólnie piękne mamuśki z Was :)

U mnie na szczęście jeszcze takich upałów nie ma, do tego wiatr, więc jak dla mnie super :) 25* w zupełności mi wystarcza na chwilę obecną :):) a nawet jak byłam z godzinkę temu na tarasie w cieniu, to było mi zimno :D
    Na upały jestem mniej więcej przygotowana, bo wiatraczek już chyba od miesiąca czeka w pudełku ;)

jaroszka lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia super wygladacie ! :) ale masz pokaźny brzuszek juz kochana , córka bardzo do ciebie podobna , bardzo ! :)
    Kojarzysz mi się z kimś z Łodzi wiesz ?! Ale nie umiem teraz skojarzyć z kim .
    Ja ukisze się zaraz jak ogor !
    Smaze placki ziemniaczane , pomzywalam , pranie wstawilam , salon wysprzatalam i skwar na dworzu coraz większy , rozplywam się znow :( wiatrak chodzi juz na najmocniejszych obrotach ...

Kasia82 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj 30 właśnie w cieniu , w ciąży upały są dla mnie okropne ! Wczoraj tak przyjemnie było 25 stopni , tez w zupełności mi wystarczają:)
    Ja Wam wrzuce swój brzuszek teraz jak juz urosnie troszkę bo na razie nie ma co pokazywać:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane okazało, że ta gulka to nie przepuklina a żylaki, w sumie z 2 złego to lepsza opcja więc się ciesze, bo je się rzadko operuje a tak samo jest małe ryzyko uwięźnięcia. Tyle co będzie boleć i się powiększać więc jakaś ulga jest :D wszystko przez to, że mała siedzi sobie głównia z prawej strony :P
    Czekam z niecierpliwością na kuriera...

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    Kochane okazało, że ta gulka to nie przepuklina a żylaki, w sumie z 2 złego to lepsza opcja więc się ciesze, bo je się rzadko operuje a tak samo jest małe ryzyko uwięźnięcia. Tyle co będzie boleć i się powiększać więc jakaś ulga jest :D wszystko przez to, że mała siedzi sobie głównia z prawej strony :P
    Czekam z niecierpliwością na kuriera...
    Super ! Ufff

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręconą czekamy !!!! :*

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie siedzę na tarsiku , pije koktajl z natki pietruszki, pomarańczki i banana i tancuje :) włączam w kółko nowy kawałek johna newmana come and get it :D jestem dzisiaj jakaś pobudzona :)

Nynusia, nat_alia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim to bardzo dobrze, wlasnie z dwojga złego !

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka ojj można jeszcze poczekać trochę , nie wiadomo kiedy dzidziusiowi za chce się wypchnąć mamusi brzusio ! :P
    Na basen jade w za tydzień taki fajny podobno tu jest to może porobie wam foteczki i cos ladnego wstawia" uwolnić orkę" będzie haha

jaroszka, Little Frog, nat_alia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dzionek , lubię takie pogodne dni:)
    Ja właśnie skonczylam smażenie placków , jeny ale zgrzalam się przy tej patelni . wgle muszę iść jutro kupić kostium taki żebym i w sierpniu mogła jak cos założyć na brzuch wiec ciut większy węźle

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, ufff. Czyli wróciła szansa na poród SN?

ależ duchota! no, ale co miałam zrobić na dzisiaj, to zrobiłam i mogę się porelaksować. znaczy no muszę jeszcze iść na zakupy, bo nie mam czereśni (i mnie nosi przez to) ani truskawek (przez to też) i zrobić obiad sobie, ale potem kopyta do góry i odpoczynek.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Super dzionek , lubię takie pogodne dni:)
    Ja właśnie skonczylam smażenie placków , jeny ale zgrzalam się przy tej patelni . wgle muszę iść jutro kupić kostium taki żebym i w sierpniu mogła jak cos założyć na brzuch wiec ciut większy węźle

Zakręcona a w bikini sie nie mieścisz? Brzucha sobie chusta zakryjesz jakby co, czy nie?

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszcze normalnie się w stare majtki co kiedyś tez ale kostium mam stary i majtki ok a niestety stanik nie bo wylewa się cycek strasznie bo o 2 rozmiary miseczka juz za mała !
    Chce jedno czesciowy kupić wiesz z odkrytym brzuchem np. Ale z takim paskiem od cyckow w dol kojarzysz nie:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Fatim, ufff. Czyli wróciła szansa na poród SN?

ależ duchota! no, ale co miałam zrobić na dzisiaj, to zrobiłam i mogę się porelaksować. znaczy no muszę jeszcze iść na zakupy, bo nie mam czereśni (i mnie nosi przez to) ani truskawek (przez to też) i zrobić obiad sobie, ale potem kopyta do góry i odpoczynek.
    Ja dziś IDE tez po truskawki bo wczoraj kupilismy pol kilo mój D wymyl położył na stół i tyle po nich:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się w pół kilowe zakupy nie bawię :P wszystko po kilogram kupuję od razu :D

ZakręconaOna, Kasia82, polkosia, lili_madlen, IviQ lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No My tak wzielismy od nowego sprzedawcy na sprobowanie pol kg a ze przepyszne są to mowie dziś o nie IDE ze dwa kg kupić odrazy !

zakocona lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Kasia super wygladacie ! :) ale masz pokaźny brzuszek juz kochana , córka bardzo do ciebie podobna , bardzo ! :)
    Kojarzysz mi się z kimś z Łodzi wiesz ?! Ale nie umiem teraz skojarzyć z kim .
    Ja ukisze się zaraz jak ogor !
    Smaze placki ziemniaczane , pomzywalam , pranie wstawilam , salon wysprzatalam i skwar na dworzu coraz większy , rozplywam się znow :( wiatrak chodzi juz na najmocniejszych obrotach ...

Zakręcona, dziękuję. Brzuszek rzeczywiście już spory, aż strach pomyśleć, co będzie dalej. ;) Z Łodzi mówisz? Pochodzę z tego miasta, mam w nim najbliższą rodzinę. ;) Kochana, Ty też pokaż swój brzuszek. To Twoja pierwsza ciąża? U mnie w pierwszej ciążby brzuszek był znacznie mniejszy niż teraz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 13:49

w5wq8ribpvtivstd.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz !!!! Moze Ja Cie skąd znam: >
    Tak strasznie kojarzysz mi się z kimś no ...
    A z jakiej dzielnicy Łodzi ?
    Kochana a co do brzuszka wcale nie musi być dużo większy juz hehe

Kasia82 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim to dobrze , ze taka informacja i nic powazniejszego ! A na co czekasz kochana , co zamowilas ? :)

Ale wy robicie ochoty tymi smakołykami :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1213 1214 1215 1216 1217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ