Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez juz po obiadku mój sobie zazyczyl schabowy i brokuły wiec smazylam się razem z obiadem
Byłam dziś na targu i byłam zawiedziona bo truskawki były brzydkie jakieś ale zadowole się bobem hihi
Kasia cudny brzusio i piękna córeczka;)
Onka dziękuję za info w takim razie muszę poczytać jeszcze o tymKasia82 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś chyba grzybową ugotuję. Tak myślałam i myślałam i muszę sobie miejsce w zamrażalniku zrobić, więc prawie się pozbędę części grzybów
Poza tym na tych upałach to nawet się zbytnio jeść nie chce.
A Wy tak o tych owocach i ja się zorientowałam, że mi tylko została jedna nektarynka i ze 3 jabłka... trzeba uzupełnić zapasy -
nick nieaktualny
-
A Ja bobu jeszcze w tym roku nie jadlam: (
Co do owoców tez muszę zrobić sobie zapasy bo dwa banany mojego D zostały .
Zaraz nakupie jabłek , nektarynek, truskawek itp muszę mieć dużo owoców
AAA i mam swoje dwa grejpfruty: p szaleństwo ...
Kasia Ja z Widzewa !Kasia82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, zmienię chwilowo temat. Kupowałyście już może rogale do karmienia? Na Allegro jest ich sporo w przeróżnych cenach, nie wiem od czego są one uzależnione. Ostatnio w Smyku widziałam za 89,90. Ja już zgłupiałam i nie wiem, który kupić, a niektóre na Allegro są np. za 30 zł. Jeśli macie coś godnego polecenia, będę wdzięczna.
-
Fresh, codziennie (i to MUS) muszę zjeść płatki na mleku co najmniej pół litra. Dzisiaj takie było śniadanie jak zwykle, a 10 min po zjedzeniu mleka zjadłam pół kilo bobu
I tylko tyle, bo powiedziałam sobie, że za chwilę pęknę, jak nie przestanę..
Kasia, mam rogala z motherhood. Wygodny jest, jeśli chodzi o stabilność jego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 14:31
FreshMm lubi tę wiadomość
-
A ja w życiu w Łodzi nie byłam
Co do produktów mlecznych, to ja w sumie raczej nie. Wcześniej jadłam mussli z miodem i mlekiem.... no i kilka razy Danonki, a tak to średnio. Zjadłabym Danio waniliowe, ale tu mają jakieś dziwne... ale właśnie owoce i czekoladę jadłabym bez przerwyz tym drugim staram się hamować, chociaż na samą myśli mi ślinka cieknie.
FreshMm lubi tę wiadomość
-
Kasiu, pokaźny domek i super córa:)
Ja dopiero wróciłam. po glukozie poszłam do maka, a potem do SC i kupiłam za 9 zł dżinsy ciązowe, pierwsze i ostatnie
Połaziłam troche po tym skwarze, nogi mi odpadaja jak zwykle, wjadłam warzywa z patelni na obiad i leżę i chyba sie już dzis nie ruszęNa szczęście u nas mimo że upał to wieje całkiem bardzo i fajny przeciąg w mieszkaniu robi
Fresh ja mam, ja mam!Mam w lodówce zapas mleka, kefirów, serków bieluch, twarogów, serków wiejskich a kakao co 2 dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 14:32
Kasia82, FreshMm lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
nick nieaktualnyZakrecona, ja dokładnie na os. Montwiłła Mireckiego
Akurat studia na UŁ, a od razu potem wybyłam z Łodzi.
Fresh, ja też jem sporo nabiału, od 3 m-cy faza na twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem.
A teraz idę coś z piersi z indyka zrobić, mam nadzieję, że nie dostała nóżek, bo leży od ndz.
Jakbyście miały jakiś fotelik Maxi Cosi / Cybex / BeSafe do polecenia, to dajcie proszę znaćFreshMm lubi tę wiadomość
-
onka, my się zdecydowaliśmy na Maxi Cosi 2wayFix z pebble plus oraz tym takim dla starszych. Jeszcze tylko jedziemy do jakiegoś sklepu, żeby przymierzyć do samochodu i jeśli pasować będzie, to zamawiamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 14:39
onka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Kasiu śliczny masz brzuszek i bardzo ładnie wyglądasz, córeczka też śliczna
Onka my kupujemy Maxi Cosi cabrio fix... dwie parki znajomych mają te foteliki i są zadowoleni, nam też pasuje
Co do jedzenia to ja codziennie muszę mieć kilogram czereśni i arbuzano i do kilku tygodni codziennie Danio waniliowe, czasem i ze dwa... ciągle mam na nie ochotę
Współczuję Wam dziewczyny tych upałów... u mnie też grzeje, poczułam to jak wyszłam na chwilę na balkon ale ja od rana siedzę w domuPostanowiłam nie wychodzić jeśli nie mam potrzeby i się nie gotować
u mnie w mieszkaniu przyjemnie, mam czym oddychać, nawet wiatraczków nie trzeba
Mąż w pracy więc ja mam dziś w planach prasowanie, trochę poukładałam różne rzeczy, bo od kilku dni robię porządki w pokoju, który ma być dla małejteraz jest tam jedna wielka graciarnia więc ja każdego dnia trochę tam ogarniam... Co prawda mała będzie spała początkowo u nas w sypialni ale w jej pokoju chcemy pomalować i postawić szafę i komodę aby było gdzie rzeczy trzymać
Ostatnio oglądaliśmy łóżeczka i wybraliśmy całe białe z motywem sówki na jednym z boków:
http://pietrus.pl/oferta/lozeczko-eccoanimals-120-60-z-szuflada-ID37
Pokoik malujemy na szaro, mebelki będą białe a dodatki białe, szare i w jasnym różuOczywiście też będą literki na ścianie
A wczoraj podczas wizyty u endokrynologa dowiedziałam się, że mam małą tarczycę no i dostałam leki, małą dawkę ale jednak... TSH urosło, FT4 spadło więc do porodu będę brała hormony, poza tym dostałam zalecenie przyjmowania suplementów diety z jodem... Jak nie anemia to znów tarczyca, ahh nie jest łatwo być w ciążydobrze, że na końcu taka cudowna nagroda czeka bo nie wiem jak dałabym radę
Kasia82, onka lubią tę wiadomość