Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
melenaxoxox wrote:dziewczyny pomóżcie bo serio naprawdę ja juz nie daje rady
SS ale renne jest na zgage a nie wzdęcia:) aż dziwne ze ci pomagało ,nie wiem co mam ci powiedzieć serio jak pomoc bo ja wzdęcia mam mega rzadko , mięty się napij -
ZakręconaOna wrote:Co się dzieje ?
SS ale renne jest na zgage a nie wzdęcia:) aż dziwne ze ci pomagało ,nie wiem co mam ci powiedzieć serio jak pomoc bo ja wzdęcia mam mega rzadko , mięty się napij
czy tutaj tylko ja tak mam ze nie rozumie mnie mój własny mąż? nie rozumie ze jest mi coraz ciężej
-
Kasia82 moja dzisiaj 900 g waży a jest mlodsza o tydzień niż z om wynika więc termin mialabym nie na 12 październik a na 19 październik wiec bardzo podobnie nasze maluszki ważą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 19:36
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Dzieki, wypilam juz miete od rana druga, cwicze na pilce, moze cos ruszy...u mnie to napewno skutki wczorajszych sensacji:(bo tak to nie mam problemow ze wzdeciami, tylko na samym poczatku mialam i wtedy wladnie rennie mnie w pol godz potrafil rozgazowac i spokoj byl.aha no i rennie jest na zgage ale tez na niestrawnosc,wzdecia,nudnosci,itd przynajmniej tak na ulotce jest napisane;))
-
nick nieaktualnyBąbelek wrote:nenka2 , rozmiarów/wagi dzieci nie ma co porównywać. Każde inaczej przybiera na wadze. Nie ma się co stresować naprawdę
Ale 700g w 26tyg to jest najnizszy proga nawet mniej ehh i sie martwie. Lekarz ktory mowil ze zadnych witamin w ciazy sie nie bierze od razu wyskoczylze mam isc do apteki kupic to, to i to. Wygladal na zmartwionego ehh.. i nawet na korytarz se mna wyszedlmi mnie odprowadzil i do mnie mowil...
-
agania, dzięki za wyjaśnienie. Mam nadzieję, że jakakolwiek by ta pępowina nie była u was, to wszystko będzie dobrze
Arielka, toż to gigant jakiś!
Dziewczyny, na wzdęcia to nie mięta ani pokrzywa, a rumianek i koper włoski
Gratulacje wszystkim wam zdrowych dzieciaków po dzisiejszych wizytach!
Myśmy wreszcie posprzątali pokój dziecięcy. Rany jaki on jednak spory, jak tam wreszcie zrobiliśmy porządekBrzucho tak mi się napięło, że wzięłam nospę.
Dziewucha wróciła z krycia i śpiZmęczona baraszkowaniem
No to odliczam czas do potwierdzenia (lub nie) ciąż moich bab.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wklejam kilka zdjęć. Zajrzę dziś lub jutro w wolnej chwili, to może trochę nadrobię.
I tu już ma dość i się zasłania rączkami.
lili_madlen, madu, zakocona, ss, Muffinka1019, jaroszka, Magnosia, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, ZakręconaOna, onka, Bąbelek, Misiowa, paula1, ewwiel, IviQ, FreshMm, polkosia, agania, lojkalojka, Natka88, agaton, miska2503, Little Frog, Blondik lubią tę wiadomość
-
U mnie obyło sie bez czopka glicerynowego tak że ja polecam picie lnu - na zaparcia, na wzdęcia , na problemy z żołądkiem i jelitami w kazdej postaci w jedną czy 2 stronę ..
Ja pije juz kolejny dzień i nie zamierzam przestać
3 razy dziennie 1 czubata łyżeczka na szklankę
-
Nenka, nie martw się. Twój synuś nadrobi. Ty też jesteś szczuplutka, może i maluszek będzie drobniejszy. Głowa do góry!
Misiowa, a u nas termin z USG pokrywa się co do dnia z terminem z OM i nadal jest to 21 października.nenka2, Misiowa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziekuje za trzymanie kciukow, leze sobie w szpitalu i sie nudze
z malym wszystko ok, lozysko sie nie odkleja bo ttakie bylo prawdopodobienstwo, obserwuja mnie zeby znalezc zrodlo bolu brzucha. Biore podwojna dawke luteiny, spasticol i zelazo na anemie. Jutro badanie krwii i moczu.
Ciesze sie ze na waszych wizytach wszystko ok. Ale macie duze dzieciaczki calkiem spkde, musze sie jutro dowiedziec ile wazy moj maluch:)Misiowa, paula1, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ss proszę linka
http://allegro.pl/baby-love-19-cz-posciel-z-ochraniaczem-modulowym-i5536983071.html
Zdjęcia na chwilkę wrzucę bo zgrywam je na komputer
Estrella a to link do koszul:
http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-l-xl-i5077775030.html
Jestem z nich bardzo zdowolona nawet z jedną już się zaprzyjaźnilam i spie w niej w chłodniejsze dniss, estrella lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Nenka, nie martw się. Twój synuś nadrobi. Ty też jesteś szczuplutka, może i maluszek będzie drobniejszy. Głowa do góry!
Misiowa, a u nas termin z USG pokrywa się co do dnia z terminem z OM i nadal jest to 21 października.
Dlatego napisałam że nasze dzieciaczki mają wiekowo tyle samo i ważą podobnie,wiec będę sobie porownywala z Toba ☺ jeślipozwoliszKasia82 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71913.png