Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melenaxoxox wrote:
    dziewczyny pomóżcie bo serio naprawdę ja juz nie daje rady :(
    Co się dzieje ?
    SS ale renne jest na zgage a nie wzdęcia:) aż dziwne ze ci pomagało ,nie wiem co mam ci powiedzieć serio jak pomoc bo ja wzdęcia mam mega rzadko , mięty się napij

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Co się dzieje ?
    SS ale renne jest na zgage a nie wzdęcia:) aż dziwne ze ci pomagało ,nie wiem co mam ci powiedzieć serio jak pomoc bo ja wzdęcia mam mega rzadko , mięty się napij

czy tutaj tylko ja tak mam ze nie rozumie mnie mój własny mąż? nie rozumie ze jest mi coraz ciężej :/

l22nqps6zs1m82ws.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Dziewczyny jakies sposoby na wzdecia?

Espumissan, napewno mozna w ciazy :)

polkosia lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa juz pisalyscie o espumissanie....no to zakręconą ma racje! Mieta albo pokrzywa.

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia82 moja dzisiaj 900 g waży a jest mlodsza o tydzień niż z om wynika więc termin mialabym nie na 12 październik a na 19 październik wiec bardzo podobnie nasze maluszki ważą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 19:36

https://www.maluchy.pl/li-71913.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, wypilam juz miete od rana druga, cwicze na pilce, moze cos ruszy...u mnie to napewno skutki wczorajszych sensacji:(bo tak to nie mam problemow ze wzdeciami, tylko na samym poczatku mialam i wtedy wladnie rennie mnie w pol godz potrafil rozgazowac i spokoj byl.aha no i rennie jest na zgage ale tez na niestrawnosc,wzdecia,nudnosci,itd przynajmniej tak na ulotce jest napisane;))

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    nenka2 , rozmiarów/wagi dzieci nie ma co porównywać. Każde inaczej przybiera na wadze. Nie ma się co stresować naprawdę :)

Ale 700g w 26tyg to jest najnizszy prog :( a nawet mniej ehh i sie martwie. Lekarz ktory mowil ze zadnych witamin w ciazy sie nie bierze od razu wyskoczylze mam isc do apteki kupic to, to i to. Wygladal na zmartwionego ehh.. i nawet na korytarz se mna wyszedlmi mnie odprowadzil i do mnie mowil... :|

• zakocona Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania, dzięki za wyjaśnienie. Mam nadzieję, że jakakolwiek by ta pępowina nie była u was, to wszystko będzie dobrze :)

Arielka, toż to gigant jakiś :D!

Dziewczyny, na wzdęcia to nie mięta ani pokrzywa, a rumianek i koper włoski :)

Gratulacje wszystkim wam zdrowych dzieciaków po dzisiejszych wizytach!

Myśmy wreszcie posprzątali pokój dziecięcy. Rany jaki on jednak spory, jak tam wreszcie zrobiliśmy porządek :P Brzucho tak mi się napięło, że wzięłam nospę.

Dziewucha wróciła z krycia i śpi :P Zmęczona baraszkowaniem ;) No to odliczam czas do potwierdzenia (lub nie) ciąż moich bab.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa wrote:
    Kasia82 moja dzisiaj 900 g waży a jest mlodsza o tydzień niż z om wynika więc termin mialabym nie na 12 październik a na 19 październik wiec bardzo podobnie nasze maluszki ważą

Mam termin na 19 października a moj wazy 700g

• Kasia82 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wklejam kilka zdjęć. Zajrzę dziś lub jutro w wolnej chwili, to może trochę nadrobię.

2gtdod1.jpg

11m88c0.jpg

14quys.jpg

2irazyh.jpg

I tu już ma dość i się zasłania rączkami.

2yltfl4.jpg

lili_madlen, madu, zakocona, ss, Muffinka1019, jaroszka, Magnosia, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, ZakręconaOna, nick nieaktualny, Bąbelek, Misiowa, paula1, ewwiel, IviQ, FreshMm, polkosia, agania, lojkalojka, Natka88, agaton, miska2503, Little Frog, Blondik lubią tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie obyło sie bez czopka glicerynowego tak że ja polecam picie lnu - na zaparcia, na wzdęcia , na problemy z żołądkiem i jelitami w kazdej postaci w jedną czy 2 stronę ..:P Ja pije juz kolejny dzień i nie zamierzam przestać :) 3 razy dziennie 1 czubata łyżeczka na szklankę :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia82 - uwielbiam zdjęcia 3D/4D <3 ślicznie...

Kasia82, ZakręconaOna, agania lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka, nie martw się. Twój synuś nadrobi. Ty też jesteś szczuplutka, może i maluszek będzie drobniejszy. Głowa do góry!

Misiowa, a u nas termin z USG pokrywa się co do dnia z terminem z OM i nadal jest to 21 października.

nick nieaktualny, Misiowa lubią tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziekuje za trzymanie kciukow, leze sobie w szpitalu i sie nudze :) z malym wszystko ok, lozysko sie nie odkleja bo ttakie bylo prawdopodobienstwo, obserwuja mnie zeby znalezc zrodlo bolu brzucha. Biore podwojna dawke luteiny, spasticol i zelazo na anemie. Jutro badanie krwii i moczu.

Ciesze sie ze na waszych wizytach wszystko ok. Ale macie duze dzieciaczki calkiem spkde, musze sie jutro dowiedziec ile wazy moj maluch:)

Misiowa, paula1, Blondik lubią tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia , dobrze ze jestes pod opieka i Cie obserwuja ! Odpoczywaj kochana ! :)

Kasiu super zdjecia , piekna kruszynka :*

Kasia82 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ss proszę linka
    http://allegro.pl/baby-love-19-cz-posciel-z-ochraniaczem-modulowym-i5536983071.html

Zdjęcia na chwilkę wrzucę bo zgrywam je na komputer

Estrella a to link do koszul:
    http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-l-xl-i5077775030.html

Jestem z nich bardzo zdowolona nawet z jedną już się zaprzyjaźnilam i spie w niej w chłodniejsze dni :D

ss, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuje dodać do listy zakupów w Aptece Gemini sól fizjologiczną. Tylko kurde tam jest opakowanie 100 sztuk :/ czy ja źle szukam :/ ?

atdc6iyehd9qphks.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    Mam termin na 19 października a moj wazy 700g

Nenka mojatydzien temu też 700 ważyła niecale wiec moze Twoja ciąża jedt tydzien mlodsza niz z om wynika tak jak u mnie.

• ss Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to minky jest tylko koc tak?

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 14 lipca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia82 wrote:
    Nenka, nie martw się. Twój synuś nadrobi. Ty też jesteś szczuplutka, może i maluszek będzie drobniejszy. Głowa do góry!

Misiowa, a u nas termin z USG pokrywa się co do dnia z terminem z OM i nadal jest to 21 października.

Dlatego napisałam że nasze dzieciaczki mają wiekowo tyle samo i ważą podobnie,wiec będę sobie porownywala z Toba ☺ jeślipozwolisz

Kasia82 lubi tę wiadomość

‹‹ 1308 1309 1310 1311 1312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ