Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zetaaa wrote:Ja wczoraj wrocilam ze szpitala zalamana.teraz w szpitalu mi powiedzieli zebym moze rodzila naturalnie a m8alam zaplanowana przez nich cesarke bo duze ryzyko krwotoku i transfyzji oraz roznych infekcji...dlaczego mi tego wczesniej nie mowili.
Moj prywatny gin mowi ze jesli pierwszy porod nie postepowal i bole parte byly 8h caly porod 24 i po tym czasie natychmiastowa cesarka.to wedlug niego niepostepujacy porod wystapu jeszcze raz na 99 % i tak zakonczy sie cesarka z tym ze u mnie synkowi dodatkowo tetno spadalo i cos z sercem.
I teraz dali mi 4 tyg zeby podjac decyzje ..i co ja mam zrobic??
To s ciesz, ze Ci wybór dali. Ja mam zwężenie miednicy i jestem juz po jedenej cc, wykonanej wlasnie z tego powodu i co ostatnio uslyszalam? Ze będą próbować Sn, bo może się uda, moze...
A o co chodzi z tym krwotkiem? -
Ja za jagodami nie przepadam, ale na widok Twoich jagodzianek aż slinka cieknie
My dziś kolację jemy na świeżym powietrzu - zaraz idę szaszlyki kończyć
Co do tylozgiecia...ją ogólnie mam ciężkie miesiączki. Na szczęście boli tak mocno, że się zwijam tylko jeden dzień (ahhhh, jak dawno @ nie bylo....jakie to piękne)
Misiowa lubi tę wiadomość
-
Bąbelek ja chcę pożreć te jagodzianki!!!
skąd przepis? widziałam jakiś na kwestii smaku ale może Twój lepszy, sprawdzony?
Wrzuć to jutro zrobię
Założę się że Antoś szaleje po maminych jagodziankach
PS. A ja się dziewczynki przemogłam i zrobię sobie jutro przyjemność- idę na stylizację brwi do sephoryKosztuje sporo w porównaniu z normalną regulacją i henną ale dużo pozytywnych opinii słyszałam i bardzo chcę sobie poprawić nastrój taką małą kobiecą przyjemnością skoro już jestem takim grubym ziemniakiem
I, jak twierdzi mój mąż, w kajaku będę mu służyć za boję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 18:30
madu, onka, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Kasiula, ja się zapisałam na masaż dla kobiet w ciąży i pedicure z masażem stóp. A co! Trzeba się w ciąży relaksować
L przy okazji też na manicure i pedicure zapisałam, bo patrzeć już nie mogę
Bąbelek, wow jakie jagodzianki!! Ja tam nic nie umiem zrobić...
I wreszcie są pyszne śliwki!
kasiulka87 lubi tę wiadomość
-
Muffinka, ja tak mam od jakiegoś czasu. Nie byłam z tym na IP, Mała kopie, zakładam że wszystko ok skoro w tym śluzie nie ma niteczek krwi ani niczego niepokojącego, jest go po prostu ciut więcej. Ale szczerze powiedziawszy to wydaje mi się że już taką zwiększoną ilośc miałam na ostatniej wizycie u gina, i nic nie mówiła, ale ja też nie pytałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 18:48
-
Melanoxox ja się dobrze czuję. Depresja minęła. A lekarze mówią, że bez wód są w stanie 6-8 tyg ciążę a czasami nawet do dnia porodu się udaje chociaż i są przypadki, że ktoś od razu rodzi lub po tyhodniu czy dwóch lub trzech. Ja jutro zamknę trzeci tydzień jak już tu leżę. Początkowo było ciężko bo bardzo tesknilam za domem, mężem i córeczką... Teraz już spokojniej walczymy tylko by zakażenie się nie wdalo bo wtedy trzeba będzie kończyć ciążę.
Gdyby chociaż w tv coś ciekawego leciało to czas by też szybciej leciał...
Ja też mam tylozgiecie i mam bolesne miesiączki ale w ciążę nie miałam problemu by zajść na szczęście.~Rewianka~ lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Zjadło mi długiego posta ale chyba obczaiłam dlaczego. Jak wstawię buźki z tel to ucina tego posta.
Jagodzianki też jadłam, ale kupione w szpitalu i smaczne ale zapewne nie tak jsk Twoje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 19:05
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
zakocona przeciez ja z miesiac temu pisalam ze zelaza z mg sie nie bierze. dzis zreszta tez....
ss ale Ty chudzinka jestes i brzusia taki jak ja 2 miesiace temu mialam:D
Gdzie Ty tego szkraba wepchnęlaś tam
matko tyłozgięcie przodozgięcie. O co kaman????
miska2503 nie strasz jak to na drugi dzien. JA liczę na to ze w miesiac sie nie zorientuja. ale moze dlatego ze u rodzicow ale rety ja tez chce pracowac podczas zwolnienia troche wiec terz juz zwatpilam. masakra
tez chcę jagodziankę!!! mmniam[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Dziewczyny, ale piszecie - nie idzie tego nadrobić!
onka - nie zamartwiaj się, na pewno wszystko będzie ok! Ja ostatnio też stwierdziłam, że te USG to tylko stres u mnie powodują, kiedy wykryto u synka zwapnienie na sercu. Przekopałam pół internetu w poszukiwaniu informacji. A z drugiej strony mogę co miesiąc pooglądać malucha na 3D/4D, co w sumie jest super
kasiulka 87 - dzięki za ten magnez i żelazo - nie wiedziałam o tym!
Też mam podobno tyłozgięcie macicy, pierwsze dwa dni miesiączki bardzo bolesne. Podobno po pierwsze ciąży przechodzi - przynajmniej moja mama tak miała.
Ale pyszne jagodzianki, narobiłyście smaku
Mój bąbelek tak wyglądał dwa tygodnie temu, zobaczę go znowu pod koniec lipca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 19:26
paula1, onka, kasiulka87, Muffinka1019, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Little Frog, Kasia82, lili_madlen lubią tę wiadomość