Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie w pochmurny poniedziałek
polkosia 3mam kciuki za Klementysie żeby w pełni udało jej sie ustawic do przysłowiowego "wylotu "
gratuluje udanych wizyt i ciesze sie z pozytywnych wiadomości
Jeśli chodzi o te drentwienia może to byc tak jak któraś z dziewczyn napisała zespół ciesni nadgarstka (moja teściowa miała to z cała trójką)
albo np mały uciska na jakis krąg gtóry z koleji drażni jakiś nerw
Byłam dziś na spotkaniu "zapoznawczym " w SR , bardzo przyjemne babexczki chyba nie bede żałować że sie zdecydowałam jednakWstyd tylko na sto dwa bo przykleił mi się tyłek do worka sako
nat_alia, polkosia, agaton, szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Uffffff usiadlam w końcu na kanapie z suczkiem marchewkowym. Rosół sie gotuje, mezulek sobie zażyczył rosołek, a z miesa krokiety i z warzyw sałatka jarzynowa....normalnie zaszalał
Byłam w biedronce i lidlu - nic nie dorwalamszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lili madlen, z tego co pamietam to jestes z okolic Poznania;) W LIDLu w Skorzewie, zaraz za tablica Poznan, powinno jeszcze byc troche ciuszkow. Tutaj się ludzie tak nie rzucaja na wszystko;) Chyba ze tym razem bylo inaczej. Ja ze spokojem dostalam spodenki, bodziaki i bluzeczki. Tylko pieluchy szybko wyparowuja, a jakas specjalna okazja to nie jest.
-
onka, natka dziekuje ...podjade w takim razie jeszcze w te dwa miejsca
Przed chwilą był u mnie kurier i dostarczył kolejny nabytek dla Nikodema:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfc8b12961f8.jpg
pościel do wózeczkapolkosia, agaton, stokrotka25, jaroszka, szczesliwa_mamusia21, onka, Bąbelek, Lexie, Natka88, Blondik, linka220, lojkalojka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie, ale byliśmy jeszcze z młodym na zakupach.
Młoda już położona główkowo, waga 2224g ( szacowana waga do porodu to ok. 3100-3200). Szyjka się pomału skraca - 2,64 cm. Wszystkie pomiary w normie.
Zuzia nie dała sobie zrobić jakiegoś fajnego zdjęcia, bo cały czas zasłaniała twarz pępowiną. Byłam też w Lidlu oglądać te ciuszki, ale stwierdziłam, że trochę już mam i mi wystarczy, a pieluchy w sumie nie było aż takiej promocji, więc się wstrzymałam. Zrobię sobie listę co jeszcze muszę kupić z kosmetycznych rzeczy i pojadę dopiero na zakupy.
Co do wózka ja zamówiłam taki(kolor szary-fuksja): http://allegro.pl/city-travel-nowosc-skora-promocja-cenowa100-dni-i5553051108.html
Po złożeniu jak dla mnie jest ok
Następna wizyta 7 września.jaroszka, nat_alia, zakocona, polkosia, lili_madlen, soraya, madu, szczesliwa_mamusia21, onka, Magnosia, agaton, Lexie, stokrotka25, Natka88, annggela, Blondik, Lucy7, lojkalojka lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Ooooo!! w końcu osoba która zamówiła pościel z MIKO!!!
Ja też tam zamawiam tylko że do łóżeczka i ciągle nie mogę się zdecydować na kolor
ostatnio spodobało mi się Miętowe Love i Mr Elegant
Powiedz mi jak materiał, jakościowo chyba dobry nie? :>
-
jacusianka wrote:Lili, bedziemy musiały przeplacic w jakims smyku czy innym h&m;/
Dziewczyny, liczycie ruchy? Ja zaczęłam...codziennie po obiedzie;)
jacusianka ja liczę ruchy ze względu na cukrzycę, mój bejbiś fika od 7 a potem wieczorkiem ok 21liczę do 10 i zapisuję że ponad 10
Dziewczyny...bo nie mogę poszukać czy była o tym mowa, ale co kupiłyście na pępuszek po urodzeniu??