X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soraya ja weszłam, wpisałam hasło z małej litery.

atdc6iyehd9qphks.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soraya wrote:
    Ja też nie mogę wejść

hasło "szczescia" trzeba pisać od małej litery wbrew temu, co jest w poscie na 1. stronie. Może to ma wpływ?

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• lili_madlen Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w pochmurny poniedziałek :)

polkosia 3mam kciuki za Klementysie żeby w pełni udało jej sie ustawic do przysłowiowego "wylotu " :)

gratuluje udanych wizyt i ciesze sie z pozytywnych wiadomości :)

Jeśli chodzi o te drentwienia może to byc tak jak któraś z dziewczyn napisała zespół ciesni nadgarstka (moja teściowa miała to z cała trójką)

albo np mały uciska na jakis krąg gtóry z koleji drażni jakiś nerw :)

Byłam dziś na spotkaniu "zapoznawczym " w SR , bardzo przyjemne babexczki chyba nie bede żałować że sie zdecydowałam jednak :) Wstyd tylko na sto dwa bo przykleił mi się tyłek do worka sako :D

nat_alia, polkosia, agaton, szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffffff usiadlam w końcu na kanapie z suczkiem marchewkowym. Rosół sie gotuje, mezulek sobie zażyczył rosołek, a z miesa krokiety i z warzyw sałatka jarzynowa....normalnie zaszalał :)

Byłam w biedronce i lidlu - nic nie dorwalam :D

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby któraś z dziewczyn nie chodziła jeszcze a chciałaby to sa miejsca w Poznaniu i we Wrocławiu do darmowej SR na NFZ :) Piszę tylko informacyjnie :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w lidlu kupilam 2 dwupaki bodziakow;) a polowalam na bluzę misia;)

jaroszka lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • soraya Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm wrote:
    hasło "szczescia" trzeba pisać od małej litery wbrew temu, co jest w poscie na 1. stronie. Może to ma wpływ?

No tak:)

Ale widzę, że i tak mało kto teraz z niego korzysta.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chciałam ta bluze z Lidla ale objechałam 3 lidle i oczywiscie pustki juz o 9:00 :(

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili, bedziemy musiały przeplacic w jakims smyku czy innym h&m;/
    Dziewczyny, liczycie ruchy? Ja zaczęłam...codziennie po obiedzie;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:20

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka, właśnie mi przypomniałaś że ja też tak często robiłam, tzn rosołek a później z rosołku krokiety i sałatka :D i nic się nie zmarnuje. Musze się za to wziąć w najbliższych dniach ;)

jaroszka lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili_madlen wrote:
    Też chciałam ta bluze z Lidla ale objechałam 3 lidle i oczywiscie pustki juz o 9:00 :(

ja po 8mej miałam duży wybór w Lidlu na Smochowicach (ul. Wejherowska). ostatnio jeszcze popołudniu coś było.

• Natka88 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili madlen, z tego co pamietam to jestes z okolic Poznania;) W LIDLu w Skorzewie, zaraz za tablica Poznan, powinno jeszcze byc troche ciuszkow. Tutaj się ludzie tak nie rzucaja na wszystko;) Chyba ze tym razem bylo inaczej. Ja ze spokojem dostalam spodenki, bodziaki i bluzeczki. Tylko pieluchy szybko wyparowuja, a jakas specjalna okazja to nie jest.

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka, natka dziekuje ...podjade w takim razie jeszcze w te dwa miejsca :)

Przed chwilą był u mnie kurier i dostarczył kolejny nabytek dla Nikodema :) :

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cfc8b12961f8.jpg

pościel do wózeczka :)

polkosia, agaton, stokrotka25, jaroszka, szczesliwa_mamusia21, onka, Bąbelek, Lexie, Natka88, Blondik, linka220, lojkalojka, Nynusia lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek dokładnie ! Nic sie nie zmarnuje i obiad na 3 dni tanim kosztem :) muszę teraz oszczędzać, bo zakupy na ta 30stke męża muszę zrobic, a pensja dopiero pod koniec miesiąca!

Bąbelek lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie, ale byliśmy jeszcze z młodym na zakupach.
    Młoda już położona główkowo, waga 2224g ( szacowana waga do porodu to ok. 3100-3200). Szyjka się pomału skraca - 2,64 cm. Wszystkie pomiary w normie.
    Zuzia nie dała sobie zrobić jakiegoś fajnego zdjęcia, bo cały czas zasłaniała twarz pępowiną. Byłam też w Lidlu oglądać te ciuszki, ale stwierdziłam, że trochę już mam i mi wystarczy, a pieluchy w sumie nie było aż takiej promocji, więc się wstrzymałam. Zrobię sobie listę co jeszcze muszę kupić z kosmetycznych rzeczy i pojadę dopiero na zakupy.
    Co do wózka ja zamówiłam taki(kolor szary-fuksja): http://allegro.pl/city-travel-nowosc-skora-promocja-cenowa100-dni-i5553051108.html
    Po złożeniu jak dla mnie jest ok :)
    Następna wizyta 7 września.

jaroszka, nat_alia, zakocona, polkosia, lili_madlen, soraya, madu, szczesliwa_mamusia21, onka, Magnosia, agaton, Lexie, stokrotka25, Natka88, annggela, Blondik, Lucy7, lojkalojka lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo!! w końcu osoba która zamówiła pościel z MIKO!!! :D Ja też tam zamawiam tylko że do łóżeczka i ciągle nie mogę się zdecydować na kolor :D ostatnio spodobało mi się Miętowe Love i Mr Elegant :) Powiedz mi jak materiał, jakościowo chyba dobry nie? :>

atdc6iyehd9qphks.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    Lili, bedziemy musiały przeplacic w jakims smyku czy innym h&m;/
    Dziewczyny, liczycie ruchy? Ja zaczęłam...codziennie po obiedzie;)

jacusianka ja liczę ruchy ze względu na cukrzycę, mój bejbiś fika od 7 a potem wieczorkiem ok 21 :):) liczę do 10 i zapisuję że ponad 10 :)

Dziewczyny...bo nie mogę poszukać czy była o tym mowa, ale co kupiłyście na pępuszek po urodzeniu??

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula super wózek.
    Niunia ładna waga :)
    Ja też nie idę do Lidla moje zapasy ciuszków w szafie są wystarczające a na pieluchy przyjdzie czas:)

paula1, agaton lubią tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuuuurde przesunęli mi zajęcia w szkole rodzenia i zaczyna się 1 września :/ słabo bo nie wiem czy dam rade chodzić i w ogóle dotrwać do końca kursu :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jaką książkę poleciłybyście na prezent ślubny? Jaroszka? Ty czytujesz książki, poleciłabyś coś? :)
    Sorki, że jak po ogień, ale z mynżem załatwiamy różne rzeczy

‹‹ 1782 1783 1784 1785 1786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ