Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbelek, ale cham. Myśli, że to śmieszne czy co? Ale niektórzy mają takie poczucie humoru z dupy Ci lekarze.
A ten co mnie skierował do szpitala, to zapytał: "Czy da się Pani obcemu zbadać?"To mnie wtedy rozbawiło, bo wiedziałam, że ma zdrowe podejście, że ktoś może się krępować.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nynusia w tej chwili mam jakieś 90 obwód,może 95 nawet a miseczkę D ze stanika z HM właśnie. A te miękkie to zobaczymy jak one odpowiadają rozmiarowi, w opisie jest że są na zapięcie, ale to Zakocona może powiedzieć bo już je ma:)
Bąbelek o jaa co za kretyn ... Jak lekarz wali takie teksty to mi się cierpliwość kończy!! Za to "uwielbiam" mojego lekarza, bo jest naprawdę taktowny i wszystko rozumie
Jak byłam w szpitalu po poronieniu i łyżeczkowaniu to też trafiłam na takiego buca i na badaniu przy 3 innych lekarzach stażystach (!) złamał wziernik jak wyciągał na chama, i też pretensje miał, ze to przeze mnie, bo mięśnie chyba zacisnęłam! -
Jarosz a, super, że impreza się udała! Ja po wyjeździe położyłam, bo brzuch zrobił się twardy i przeszło.
Ja miałam kiedyś grzybki. Raz ku0ilam jakiś reklamowany badziew w aptece i myślałam, że się zadrapie! Poszłam do pierwszego lepszego gina i dostałam pimafucin globalnie, mąż krem i przeszło. Ginka poradziła tez stosowanie plivafem - płynu do higieny intymnej i odkąd go stosuję jak ręką objął. Ani przed ciążą, ani w trakcie. Nic mnie nie łapie![/url]
[/url]
-
Masakra Dziewczyny, ale ciecie z tych lekarzy są czasem! Ja jak wylądowała na IP w 6tyg z plamieniem powiedział, że on tam nie widzi, żeby biło serce, wiec pewnie nie&lugo dojdzie do poronienia. To był czwartek. Do poniedziałku do wizyty u dr nie byłam w stanie normalnie funkcjonować. A tam okazało się, że jest serduszko. Przez tego chama nie byłam w stanie cieszyć się ciąża chyba do 5m-ca...ciagle myślałam, że coś złego się wydarzy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 21:35
[/url]
[/url]
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny przy nawracjacej grzybicy, leczeniu powinien poddać sie równie partner, bo niestety oni przechodzą bezobjawowo, a nam sprzedają
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Dobry wieczór, nie nadrobię Was po weekendzie. Nie wiem, czy zauważyłyście, ale post na pierwszej stronie z naszą listą zmienił właściciela z Małgorzatki na Zakoconą! Wygląda na to, że można już to uaktualniać na bieżąco zamiast wstawiać listę co jakiś czas
-
Wiecie co... Zabrali staruszkę i... Przywieźli jakąś ciężarną... Nawet się nie przywitała, nie przedstawiła, ręki nie podała... Ale to chamstwo jest. Przykro mi się zrobiło. Ja nie jestem jakaś trędowata! Zagadałam do niej, chciałam być miła, a ona odpowiedziała jednym słowem i wyszła. Światło rozpalone zostawiła, drzwi na oścież... Brak słów. Dobrze, że jutro wychodzę...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja tylko wpadam na chwilkę bo mnie nie było przez weekend
, myślałam że jak zawsze w weekend będą pustki a tu proszę - tyle stron do nadrobienia!!
Będę więc nadrabiała jutro
Mam nadzieję że u Was Dziewczynki wszystko ok
Ja się leczę i za 3 dni idę zrobić ponownie badania
Miłego wieczoru i dobrej nocy! -
Polkosia z jednej chujowej na druga trafilas !
faktycznie dobrze ze wychodzisz juz jutro bo oszalec idzie z takim chamsitwem ...
Jacuasianka serio ???? Porażka .
Mam znajoma która miała na poczatku ciąży wypadek samochodowy i lekarz odrazu o lyzeczkowaniu itp bo na pewno juz źle wszystko i doszło do poronienia , po czymś to stwierdził ale na pewno nie po USG ani niczym . Ona się nie zgodziła i poszła prywatnie do lekarza , okazało się ze serduszko pięknie bije , maluch zdrowy a później rodziła w szpitalu u niego . Smiałam sie ze mogła iść pokazać mu to " poronienie" .,. Lekarze niektórzy to chyba dla jaj nimi sa -
Polkosia ja też miałam taką jedną na sali ale najważniejsze że jutro wychodzisz.
Ja jak wyszłam to zjadłam moja ulubiona pizze i popilam cola a co !
Stokrotka i myślisz ze D do tego M będzie dobre ? Ja w takim razie poczekam aż dostaniesz i zamówię dasz znać czy są dobre ? -
Zakręcona, ja już dwa apapy wzielam i głowa nadal boli..
Agatka, są na zapięcia, ale wygodne. Myślałam, że mi będą przeszkadzały i to nir to samo, co od góry zakładany, ale spać w tym można bez problemu
polkosia, z deszczu pod rynne u ciebie z tymi współlokatorkami..
Nynusia, jak masz D to M albo nadal S. Ja mam większy biust i mam Mke.polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Polkosia no masakra. Paniusia jakaś czy co?
a mój dziś tak wierzgał z godzinę że go nagrałam:) szkoda tylko z e ból zęba się nasilił. jakoś nie mogę dotrzeć do dentysty:/ zawsze cos[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Dziewczyna w 38tc, na 9 umówione cc. Druga ciąża, lat 37... Ja już od 21 ledwo na oczy patrzyłam, ale ona czytała coś i paliła światło, więc nie mogłam zasnąć. W końcu się położyła i chwilę potem wody jej odeszły. Podłączyli KTG, a tu już skurcze. Właśnie zabrali ją na porodówkę! Ale mam tu przeżycia... Teraz to mi tak adrenalina uderzyła, że nie zasnę. A jutro będę wrak! Szok, teraz to się dopiero napatrzyłam i przejęłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 01:36
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn