Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aanaa, te 20-30, potem przy dużych skurczach nawet 80 i więcej to właśnie siła skurczy. Trzymaj się dzielnie!!! Będzie dobrze! Mi mówili, że byle do 35tc, to już na pewno będzie OK!
Ja miałam KTG właśnie i mam skurcze co 2 minuty, ale małe. Lekka panika, dostałam magnez. Czekam na lekarza. Jeszcze mnie dziś nie wypuszczą...
Coś chyba jest na rzeczy z dzisiejszą nocą! Tu w szpitalu 4 porody!Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witam się i ja
Ana, kciuki mocne! Żeby dzidzia się zdrowa i szybko urodziła, skoro lekarze mówią, że nie da rady przetrzymać.
Ewalika, oby skurcze ci minęły.
Ja wczoraj kolejne 2 prania zrobiłam. Dzisiaj kolejne 2 będą. I zostanie mi już jedno. Zamówię dziś koszulę do karmienia też i będzie chyba wszystko. Znaczy wszystko nie, bo nie mam pampersow. Muszę przejrzeć gdzie najtaniej wychodzą. I wieczorem do makro jedziemy.
polkosia, pewnie ze stresu ci się skurcze włączyły. Ja miałam po stresie masakrę w brzuchu niedawno. Trzymaj się tam.
O właśnie zobaczyłam, że u nas dziś 85% ciąży ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 07:33
-
Aanaa skurcze. No właśnie jak z rozwaciem
Polkosia ja w sumie tyle razy leżałam w szpitalu i zawsze ze stresu nie mówiłam eeee no nic nie mówiłam:D ale potem noce nie przespane bo przegadane hehe
Ewalika odpoczywaj ile się da. Trzeba wytrzymać jeszcze troszke w dwupaku
ZakreconaOna ale łóżeczko już jest
Estrella miłej zabawy:)estrella lubi tę wiadomość
-
Bąbelek wrote:Polkosia to przez te skurcze nie wypuszcza tak?
Nie wiadomo... Ma ktoś do mnie przyjść, ale o 7 poszli na cc, więc dowiem się jak lekarz wróci dopiero. Skurcze są małe, powyżej 30, ale czuję je i parcie na siku i nie przechodzą od godziny już...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Aanaa, gratulacje! Na pewno będzie dobrze, a trochę Ci zazdroszczę, że spotkanie z dzieciątkiem tuż, tuż
Ale niespodzianka! P. nalegał, abym spała w łóżku na podkładzie w razie, gdyby mi wody odeszły (mamy nowe łóżko i nie chcemy zniszczyć)... ja się śmiałam, że do września nie mam zamiaru urodzić, ale teraz biorę jego słowa serio... po tej niespodziance, Aanaa, w końcu wszystko jest możliwe.
Wczoraj zaczęliśmy masaż krocza, ciekawe, czy to coś pomoże przy porodziePewnie pomoże psychicznie przywyknąć do naciągania się tych mięśni
-
nick nieaktualnyPolkosia jejuuu no oddychaj spokojnie, zero stresu. Dostalas magnez, bedzie dobrze !!
Dziewczyny, wczoraj znalazlam 2 zl na ulicy, a dzisiaj 2 zoltka w jajku:
Maz sie smial, ze moze beda blizniaki xD ale chyba nie, ktos by zauwazylBąbelek, polkosia, agaton, nat_alia, Lexie, paula1, Nynusia, ZakręconaOna, agania, jaroszka, lojkalojka, estrella, Blondik, rah, ~Rewianka~, lili_madlen, soraya lubią tę wiadomość
-
Fresh, zamiast spać na pokładach, to kupcie gumowane prześcieradło na materac. My to zawsze mamy założone, w razie gdyby ktoś coś rozlal, to ściągam i piore po prostu
Na to prześcieradło mamy założone zwykle z satyny bawełnianej.FreshMm, agaton lubią tę wiadomość
-
Mi tez kazali pod prysznic ale M właśnie mi dopiero torbe pakuje wiec bez ręczników i kosmetyków prysznic byłby odrobine utrudniony
dzieki kochane za kciuki, czas mi przy Was szybciej leci
FreshMm, polkosia, lojkalojka, Bąbelek, estrella, Blondik, dodinka, Amerie, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny... co tu się dzieje.. jakie informacje z rana... jaka adrenalina.. jestem w szoku...
anaa, polkosia trzymam kciuki
ewelik oby skurcze przeszły
a ja witam się w 35 tygodniuLexie, polkosia, paula1, lojkalojka, Bąbelek, estrella, dodinka lubią tę wiadomość
-
Mój też już pakuje, bo ja niby ręcznik i kosmetyki mam, ale nie spakowałam torby do porodu. Będzie miał chłopak zagwozdkę
nat_alia, ZakręconaOna, lojkalojka, Blondik, Bąbelek, ~Rewianka~, lili_madlen lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn